Dodaj do ulubionych

Sylwester marzeń

30.12.19, 12:38
Ktoś się wybiera?
Obserwuj wątek
    • grazbed Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 13:46
      Nie wybieram się na Sylwestra marzeń bo nie mam marzeń o Sylwestrze smile
      Bale Sylwestrowe mam już w życiu zaliczone, Sylwester na stoku, Sylwestry domowe też.
      Ostatnie klika lat spędzam go teatrze na spektaklach komediowych i jak na razie jestem zadowolona. Co nie znaczy, że może jednak w następnym roku...
    • daniela34 Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 14:29
      Chodzi o Sylwestra Marzeń z Dwójką?
      No to dla mnie byłby raczej Sylwester z koszmarów sennych.
      Nie, nie wybieram się
      • grazbed Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 14:38
        A to sorry. Od jakichś 5 lat nie oglądam TVP. A od zamierzchłych czasów nie oglądam żadnych Sylwestrów, w żadnej TV, nie skojarzyłam.
    • lajtova Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 14:34
      Ale pytanie jest z podtekstem o szmire w TVP?
      To nie wybieram się. Aż tak źle z glową nie mam.
      Ale tak jak co roku spędzimy rodzinnie sylwestra marzeń. Najpierw jakaś planszówka potem kocyki, sofa, prosecco.
      Jakies pół po godziny pólnocy już amunicja strzelców jest całkowicie wyczerpana to pójdziemy spać.
    • bukietlisci Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 14:36
      ale że za karę??? w mijającym roku byłam w miarę możliwości grzeczna. a nawet jak tam coś nabroiłam, to nie jest to kaliber ciężkich kazamatów.
      natomiast... nie wątpię, że będą tłumy. ten typ umca umca ma swoich licznych wyznawców
    • anika772 Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 15:25
      Wybrałabym się chętnie, ale trzeba mieć dużo szczęścia aby zostać wylosowanym. Mówię o koncercie noworocznym w Wiedniu.
      • grazbed Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 15:31
        Na Noworoczny w Wiedniu też próbuję od lat, na razie pozostaje tylko oglądanie w TV. Jednak kiedyś się uda wink
    • chococaffe Re: Sylwester marzeń 30.12.19, 15:30
      Moich marzeń? Żeby nie było petard, fajerwerków itp (ewentualnie w jednym centralnym punkcie miasta, kontrolowane przez fachowców)

Poza tym - spacerowa pogoda, dobra kawiarnia i/lub coś dobrego do jedzenia w domu, pod umownym kocykiem plus fajny film.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka