presens Re: Stylizacja hit czy kit? 01.01.20, 23:34 Kicz, tandeta ,coś okropnego ale bardzo w stylu tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Stylizacja hit czy kit? 01.01.20, 23:35 KIT. Masakra.....Rozumiem, ze to kiepskie zdjęcie, ona stanęła bokiem, itd, ale serio, źle to wygląda: wielka głowa i korpus na chudej podstawie, strasznie zachwiane proporcje Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stylizacja hit czy kit? 01.01.20, 23:40 No to jak dotąd ematka w 100% zgodna. Kit W dodatku jakby sprzed 20 lat ta stylizacja Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Stylizacja hit czy kit? 01.01.20, 23:42 Ta pani lubi tak się stylizować, jej pasuje Akurat trafiłam na jej występ i się zastanawiałam, czy te spodniorajstopy mają nieprzezroczystą górę, bo ta tunika bardzo krótka, ale okazało się że jednak wystarczająco długa Ale nie ma co narzekać, bo tego roku było na co popatrzeć w kwestii stylizacji, panie prowadzące na wszystkich trzech sylwestrach przebierały się często i często bardzo dobrze wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 01:00 Dokladnie . Dlatego pytam bo krytykuja w sieci a i sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 01:13 Przecież to żywcem zdarte z Alexis z Dynastii, nie jesteś za młoda na takie stylizacje? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 02:07 Alexis chodzila w koronkach? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 09:02 Ten strój to kwintesencja dynastyjnego bezguścia przełomu lat 80-tych i 90-tych, nie widzisz tego? Widziałam cię bardziej jako WAG niż przebrzmiałą diwę telenoweli, rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 13:40 Nie pamiętasz sukienki-pawia? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 18:54 No więc czego byśmy tu nie napisały to i tak sobie taką sprawisz 😊 Wątek bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1_k Re: Stylizacja hit czy kit? 03.01.20, 08:44 A ja sie wylamie na tej Pani wiadomo ze wyglada bardzo niekorzystnie i kiczowato, ale na bardzo szczuplej Joli, w dodatku z bardziej oasujaca fryzura i makijazem moze byc zupelnie inny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
sineado Re: Stylizacja hit czy kit? 01.01.20, 23:57 Kit, wszystkie stroje w których wczoraj wystąpiła. Ale ona ma już taki styl. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Stylizacja hit czy kit? 01.01.20, 23:58 Ha, ale za to jest modna, to kolor roku! Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 07:49 Akurat sam kolor jej pasuje, gorzej z cala reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 15:10 solejrolia napisała: > Ha, ale za to jest modna, to kolor roku! > > Moim zdaniem chaber w sukienkach to zawsze będzie kicz Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Stylizacja hit czy kit? 03.01.20, 09:43 Moim zdaniem chaber w sukienkach to zawsze będzie kicz Nie zawsze, jak każdy mocny, wyrazisty kolor najlepiej prezentuje się w prostych, minimalistycznych fasonach i szlachetnych materiałach. "Przepych" jak w stylizacji Beaty Kozidrak mu nie służy, nabiera kiczowatego i tandetnego wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Stylizacja hit czy kit? 01.01.20, 23:58 Bez znaczenia, to strój sceniczny! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 00:08 To strój sceniczny, na imprezę sylwestrową, więc w sumie trudno to oceniać. Kolor bardzo mi się podoba, na elegancki bal bym się tak nie ubrała, ale na jakąś odjechaną, zwariowaną imprezę sylwestrową ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 00:15 Nie ujdzie, uwierz mi. Ta firanka dołem to koronkowe spodnie-dzwony, za długie i zakończone jakimiś dziwacznymi szortami. generalnie stylówka na koniec lat 80-tych w klimacie Dynastii, nikt w tym dobrze nie wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 01:43 koronkowe spodnie Kit. Mogła koronkową spódnicę i byłoby OK. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 01:10 To gwiazda, ma szokować i efekt osiągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 02:17 Szokować- nie w najgorszym kontekście- ma zwracać uwagę. Kicz to tez forma sztuki, ma wywołać emocje, niekoniecznie najlepsze. Moim zdaniem gwieździe wybacza się więcej, bo kto jak nie gwiazda ma szaleć modowo?😉 Myślę, ze szczupła i młodsza wypadnie w takim kostiumie korzystniej. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 01:46 Gwiazdki zolte z przodu tylko i za flage EU moze robic Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 07:02 Nie o kreacji, ale... Jestem pełna podziwu dla fotografa! I to (podobno) profesjonalisty. Trzeba się postarać, by tak zrobić zdjęcie. Tak - czyli tak fatalnie. Ze osoba fotografowana wygląda co najmniej dziwnie. I wiem, że B.Kozidrak ma dużą twarz i głowę - ale na litość! Ujęcie eksponuje popiersie kosztem dołu - który jest karykaturalnie skrócony... Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 07:23 Ona ma sylwetk€ dziwną i przez całe sceniczne życie robi wszystko żeby to wyeksponować😳 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 08:02 ale fotograf zrobil zdjęcie tak, że jeszcze bardziej udziwnil jej figurę (lekko od góry -co spowodowało karykaturalne powiększenie popiersia i skrocenie nóg. O braku szyi nie wspnę) Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Stylizacja hit czy kit? 03.01.20, 19:48 Ale ona "nie ma" szyi, nie da się tego nie wyeksponować Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Stylizacja hit czy kit? 03.01.20, 19:50 Zresztą swego czasu często widywałam ją na żywo i ona po prostu tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Stylizacja hit czy kit? 04.01.20, 00:01 Ma niefart obrastać tłuszczem na twarzy i szyi, na ramionach i plecach też. To defasonuje nieco sylwetkę. A sylwetkę miała kiedyś zarąbistą, na żywo widywałam 40 lat temu. Bardzo atrakcyjna dziewczyna była. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 09:05 >Trzeba się postarać, by tak zrobić zdjęcie Niestety, widziałam ją przez chwilę w tv-w ruchu wyglądała podobnie, a nawet gorzej- lizak na dwóch niebieskich nóżkach. To nie kwestia ujęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 07:55 Kit. Ale nic dziwnego, że akurat tobie się podoba, jeśli twoja matka kupowała ciuchy od prostytutek, to gust masz jaki masz. (Jolka sama pisała.) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 09:38 beneficia napisała: > Kit. > Ale nic dziwnego, że akurat tobie się podoba, jeśli twoja matka kupowała ciuchy > od prostytutek, to gust masz jaki masz. > (Jolka sama pisała.) O proszę, to tak samo jak Kozidrak. W programie "Gwiazdy prywatnie" opowiadała jak kupowała buty od prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 11:14 Moja mama twierdzi ze wiele osob wtedy tak kupowalo i ze to nie byl jakis wstyd. W Wawie sprzedawaly w hotelu Victoria . Min. Dlatego ze tam byl Pewex ktory nakrecal klientow tym paniom. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 12:11 A czy ja mówię, że wstyd? Tyle, że styl prostytutek jest specyficzny. Ale de gustibus non est disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 13:26 jola-kotka napisała: > Moja mama twierdzi ze wiele osob wtedy tak kupowalo i ze to nie byl jakis wstyd Ekhm, podpytałam starsze koleżanki w pracy. Nigdy o czymś takim nie słyszały. Być może ten zwyczaj był popularny tylko w niektórych kręgach. Zastanówmy się w jakich. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 17:44 No jakich slucham? Co tam ciekawego wymyslilas? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 18:16 > No jakich slucham? Co tam ciekawego wymyslilas? Jola. Prawie codziennie i o różnych porach mijam jeden z najepszych hoteli we Wrocławiu (czyli w dużym, dość bogatym mieście). Być może są w barze/restauracji czy w pobliżu tego hotelu prostytutki. Ja ich NIE ROZPOZNAJĘ. Jeśli twoja mama wiedziała gdzie można spotkać prostytutki i jak je rozpoznać, to najwyraźniej pochodzimy z różnych środowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 09:17 Kozidrak ma bzika na punkcie eksponowania swoich zgrabnych nóg.W prawie każdej scenicznej stylizacji powtarza ten sam schemat-całkowicie odsłonięte nogi i bardzo krótka rozbudowana góra, co przy jej niskim wzroście , szerokich ramionach , dużym biuście i wąskich biodrach jeszcze bardziej zniekształca sylwetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 17:53 Nie no, tutaj przynajmniej jest szyja. Kozidrak jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 08:57 No kit, kit, obiektywnie patrząc, kit. Tylko ... no to jest Beata, taki ma styl kiczowaty, na scenie ją widać z daleka, widać, że świetnie się w tym czuje, pasują do niej te jej stroje i tyle. I chyba o to chodzi? Ja mam ostatnio fazę na miękkie szarości, czarny granat i czerń, bardzo gustownie, ale na scenę się to nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 09:40 Odpowiedź jest oczywista. Kiepsko wyszło. Można było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 09:44 Kit. Pani ma tendencję do rozrastania się z wiekiem w ramionach i biuście. Częste i normalne ale czemu ona tak zawzięcie to eksponuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 16:14 Zgadza się. Gdzie jest stylista?! Ta kobita powinna nosić coś co optycznie wydłuża szyję, wyszczupla ramiona i ogarnia biust, który się rozlazi. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 18:00 Ma sylwetkę podobną do Tiny Turner, nawiasem mówiąc. Mogłaby czsem u niej coś podejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 11:29 moja mama miała coś takiego jakoś na początku lat 90 ubiegłego stulecia tylko w kolorze szmaragdowym Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 15:30 Dla mnie kit (nawet na stylizację sceniczna) ale zdaje sie, ze to nawet kit jak na panią Kozidrak. Odpowiedz Link Zgłoś
frytulek Re: Stylizacja hit czy kit? 02.01.20, 16:30 Wyglada jakby jej obcieto stopy. Odpowiedz Link Zgłoś