Dodaj do ulubionych

alliexpress

23.02.20, 19:46
czytam ze kupujecie. Przeglądałąm kiedys i są fajne (na zdjeciach) rzeczy, nie spotykane w PL.
Podeslijcie linki tych sprawdzonych:
sukienki, swetry, może jakieś chusty? itp
Obserwuj wątek
    • kryzys_wieku_sredniego Re: alliexpress 23.02.20, 20:00
      Z Aliexpress jest ten problem, że są tam miliony rzeczy. Nawet jak mam coś w obserwowanych to aukcja się kończy kiedyś i zaczyna nowa inna.
      Te same rzeczy u setek sprzedających.
      Tam tracisz godziny i dni na szukanie.
      Co mam w koszyku, np:
      #Aliexpress 143,82 zł | Univerial zestaw garnitur samochód maty podłogowe podnóżek Cartoon wnętrz samochodowych produktu przednie siedzenie tylne siedzenie samochodu antypoślizgowa pad dywany
      a.aliexpress.com/_dYVpkkd
      #Aliexpress 1 374,97 zł 25%OFF | 2020 prezent oryginalny Xiao mi roborock s50 s55 odkurzacz mi robot 2 aspirador inteligentne planowane urządzenie domowe LDS zamiatać mop ssący
      a.aliexpress.com/_d71ycbx
      Co kupiłam ostatnio, torebkę, okulary pływackie x2, japońskie szczoteczki do zębów, odbojniki do drzwi samochodu, pasek do zegarka, prostownice mini, i sporo innych pierdół.
      • przepio Re: alliexpress 23.02.20, 20:31
        Też kupuje różności, od artykułów dekoracyjnych po akcesoria samochodowe.
        Siostra kupila świetne majtki bezszwowe, dala je mnie, bo się nie zmieściła. Są super, ale rozmiar na metce 2xxl za każdym razem, gdy je zakładam mnie stresuje😁 Noszę 40
    • edycja_kopiuj_wklej Re: alliexpress 23.02.20, 20:40
      ja to głównie do telefonu akcesoria, kabelki, obudowy, szkła.
      Z nietypowych naklejki odblaskowe, pl.aliexpress.com/item/32766517773.html ales rednio zadowolona jestem bo słabo sie trzymają kurtki (pamiętacie że pieszych nie widać i warto korzystać z odblasów)

Z innych zakupów do identyfikatora pl.aliexpress.com/item/4000086008944.html
      gumki do butow pl.aliexpress.com/item/32824325086.html
      osłonkę do zlewu pl.aliexpress.com/item/32855088656.html
      czy poduszkę pl.aliexpress.com/item/32824546410.html dla córki która boi się spać po ciemku.

Obecnie się zastanawiam, czy co zamawiać, czy nie będzie większych opóźnień w przesyłkach
    • asia_i_p Re: alliexpress 23.02.20, 21:34
      Ale teraz to chyba się nie opłaca zaczynać? To będzie szło wieki, duża część lotów jest zawieszona.
      • arwena_11 Re: alliexpress 23.02.20, 22:11
        No właśnie niekoniecznie. Ostatnie zamówienie - zamówienie 1 lutego. 14 lutego dotarło. Aż byłam zdziwiona.
        Kolejne zamówienie 19 lutego, na razie mam info, że wysłano. Kiedy dotrze, nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka