Dodaj do ulubionych

Luźny temat - Radzka

08.04.20, 23:36
Bardzo ja lubie,fajna dziewczyna, prowadzi fajny kanał. Zawsze ja odbierałam jaki dziewczynę
plus size a dzisiaj się dowiedziałam z jej filmu ze ona nie ma plus size rozmiaru a wręcz ma 38.
Hmm trudno mi w to uwierzyć przyznam.
Czy wy patrząc na nią tak obiektywnie widzicie ze jest troszkę większa czy dla Was to taka dziewczyna rozmiaru 38.

Oczywiście nie pisze ze większe jest gorszej ani nic w tym stylu bo pewnie zaraz takie głosy się pojawia i olaboga co j chce

Chodzi mi o takie proste pytanie jak Wy odbieracie jej figurę tak patrząc z boku
Obserwuj wątek
    • kotejka Re: Luźny temat - Radzka 08.04.20, 23:45
      Dla mnie jest drobna, filigranowa, ale niestety ma dość nieładną sylwetkę - długi korpusik, dość szeroka lupą, niezgrabne kacze nóżki
      Dla mnie jest tym lepsza i bardziej wiarygodna w swoich radach, bo wyglada fenomenalnie
      Jest seksowna, zadbana, pewna siebie i bardzo stylowa
      Uwielbiam ja
      • beverlyja90210 Re: Luźny temat - Radzka 08.04.20, 23:57
        Patrzysz na nią i widzisz szczupła dziewczynę? Na serio pytam bo właśnie zastanawiam się dlaczego ja widzę właśnie taka plus size w typie Joasi Banaszewakiej co ze mną nie tak smile

I to nie jest żaden przytyk
        • kotejka Re: Luźny temat - Radzka 09.04.20, 00:00
          Tak, widzę drobna śliczna dziewczynę - nigdy bym nie pomyślała ze jakiś plussize, naprawde smile
      • beverlyja90210 Re: Luźny temat - Radzka 08.04.20, 23:58
        Ja tez ja bardzo lubię ale do tej pory odbierałam ja w innych kategoriach
        • damartyn Re: Luźny temat - Radzka 09.04.20, 00:07
          Aż sobie wygooglowałam. Dla mnie plus size ona nie jest ale tez nie jest rozmiar 38 w całosci. Na moje oko 40/42 dół, góra 38/40.
    • miss_fahrenheit Re: Luźny temat - Radzka 09.04.20, 00:17
      beverlyja90210 napisała:

> jak Wy odbieracie jej figurę tak patrząc z boku

Na 38/40
    • konsta-is-me Re: Luźny temat - Radzka 09.04.20, 00:28
      Dla mnie ma 38, ew, 40.
      Ile wedlug ciebie ma rozmiarowo? 50?
      • beverlyja90210 Re: Luźny temat - Radzka 09.04.20, 04:07
        Patrzę na nią i widzę rozmiar 44 a to już plus size
    • eliksir_czarodziejski Re: Luźny temat - Radzka 09.04.20, 00:34
      To ciekawe że założyłaś taki wątek bo przed chwilą oglądałam kampanię Calzedonia z Radzka właśnie. Nigdy nie odbierałam jej jako plus size tylko taka normalna, nie zwariowana na punkcie bycia najchudsza dziewczynę. Natomiast w tej kampanii wygląda kurcze grubiutko i pulpecikowato.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka