wlazkotnaplot 12.04.20, 15:14 Ja się ćwiczy na czymś takim? Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
auksencja15 Re: Stepper skrętny, która ćwiczy? 12.04.20, 15:54 Ja kupiłam niedawno i ćwiczę, bo mi się rower stacjonarny nudził. Spoko jest, mam taki z kolumna plus linki. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Stepper skrętny, która ćwiczy? 12.04.20, 15:57 Kupiłam, zanudziłam się na śmierć, sprzedała. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Stepper skrętny, która ćwiczy? 12.04.20, 16:16 Jestem zadowolona, świetnie się przy ćwiczeniu ogląda seriale. Jeśli chodzi o wyniki to: 1. Wzrosła mi wydolność, 2. Spadł mi obwód talii i mam wyraźnie mocniejsze mieśnie brzucha i grzbietu w odcinku lędźwiowym, 3. Niestety na pośladki działa słabo, bo to jest całkiem inny ruch niż przy chodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Stepper skrętny, która ćwiczy? 12.04.20, 17:10 Ćwiczyłam jak miałam malutkie dzieci. Był ok, ale lepsze efekty widziałam po orbitreku. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Stepper skrętny, która ćwiczy? 12.04.20, 17:17 Saszanasza forumowa niedawno kupiła, zbierałem się zapytać, jak jej idzie. Odpowiedz Link Zgłoś