Dodaj do ulubionych

Spódnica do oceny

• fitfood1664 Re: Spódnica do oceny 13.04.20, 17:33
      Paskudna kieca. Wygląda na tej modelce wyjątkowo tandetnie. Chcesz to bierz, ale nie licz że będziesz w niej wyglądała z klasą.
    • saszanasza Re: Spódnica do oceny 13.04.20, 17:57
      Za świecąca, cena jak z kosmosu.
    • georgia.guidestones Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 00:06
      #białekozaczki to prawdziwa klasa i nonszalancja oraz stylowy come-back po jakichś 15 latach, ale podobny efekt wizualny calej stylizacji mozna uzyskac omotując się w pasie kapotą rosłego flanelarza. zapytaj męża czy nie ma jakiejś kraciastej koszuli w garderobie, albo sama poszukaj. zaoszczedzona kase odłóż na poczet zakupu jakiejs fajnej torebuni w Vitkacu.
    • aaa-aaa-pl Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 20:14
      Zamówiłam 4 takie. Za taką cenę- uważam, że warto. Jeszcze siostrę i koleżankę namówiłam. Dziękuję serdecznie za polecenie kreacji.
    • scarlett74 Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 20:19
      Wybacz, ale dla mnie w takich rzeczach nie można wyglądać naprawdę jakby się miało prawdziwą klasę. Mam koc piknikowy w taką kratę, także ten tego 😀, koło eleganckiej spódnicy toto nawet nie stało...
    • gulcia77 Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 20:51
      Taką gustowną, błyszczącą krateczkę to moja mama na zasłonkach miała. Na jej obronę dodam, że wystała materiał w kolejce, dwa tygodnie przed stanem wojennym i tylko taki wzorek był 😜

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka