fitfood1664 Re: Spódnica do oceny 13.04.20, 17:33 Paskudna kieca. Wygląda na tej modelce wyjątkowo tandetnie. Chcesz to bierz, ale nie licz że będziesz w niej wyglądała z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Spódnica do oceny 13.04.20, 17:57 Za świecąca, cena jak z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 00:06 #białekozaczki to prawdziwa klasa i nonszalancja oraz stylowy come-back po jakichś 15 latach, ale podobny efekt wizualny calej stylizacji mozna uzyskac omotując się w pasie kapotą rosłego flanelarza. zapytaj męża czy nie ma jakiejś kraciastej koszuli w garderobie, albo sama poszukaj. zaoszczedzona kase odłóż na poczet zakupu jakiejs fajnej torebuni w Vitkacu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 20:14 Zamówiłam 4 takie. Za taką cenę- uważam, że warto. Jeszcze siostrę i koleżankę namówiłam. Dziękuję serdecznie za polecenie kreacji. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 20:19 Wybacz, ale dla mnie w takich rzeczach nie można wyglądać naprawdę jakby się miało prawdziwą klasę. Mam koc piknikowy w taką kratę, także ten tego 😀, koło eleganckiej spódnicy toto nawet nie stało... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Spódnica do oceny 14.04.20, 20:51 Taką gustowną, błyszczącą krateczkę to moja mama na zasłonkach miała. Na jej obronę dodam, że wystała materiał w kolejce, dwa tygodnie przed stanem wojennym i tylko taki wzorek był 😜 Odpowiedz Link Zgłoś