Dodaj do ulubionych

Ewa Żarska

17.04.20, 13:27
nie żyje.

Odszedł kolejny dziennikarz.
Jakieś fatum czy co?
Obserwuj wątek
    • premeda Re: Ewa Żarska 17.04.20, 13:47
      W szoku jestem, bo jeszcze niedawno widziałam ją w każdym serwisie informacyjnym i nawet nie zauważyłam, że jej nie ma.
    • joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:00
      Myślę ze to nie fatum i ktoś za tym stoi. Zbyt duży zbieg wszystkich okoliczności...
      • 45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:06
        joanna266 napisała:

> Myślę ze to nie fatum i ktoś za tym stoi. Zbyt duży zbieg wszystkich okolicznoś
        > ci...

Taak, taak, oczywiście.
        Mało się dzieje, ludzie nie mają się czym zająć, nastrój się obniża, jak kto ma, to i depresja wyłazi, potem są efekty.
        • joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:09
          Dziennikarze tacy jak Bater i Żarska to ludzie którzy z racji wykonywanego zawodu mieli twardą psychikę. Chyba wiesz czym się zajmowali. Nie wierzę w to żeby jedno po drugim popełniło samobójstwo.A ty wiesz w co chcesz...
          • joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:11
            Miało być oczywiście",a ty wierz w co chcesz"
          • 45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:15
            joanna266 napisała:

> Dziennikarze tacy jak Bater i Żarska to ludzie którzy z racji wykonywanego zaw
            > odu mieli twardą psychikę. Chyba wiesz czym się zajmowali. Nie wierzę w to ż

Yhym. Za*ebiście twardą.
            Jprdl, jak ludzie kompletnie nie mają pojęcia o psychice i siedzą na etapie radzieckiej psychoterapii pod hasłem "woz'mitie siebia w ruki".
            • joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 17:19
              Widzę że domorosła Pani psycholożka wydała osąd ..Ulżyło mam nadzieję.
              • 45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 21:23
                joanna266 napisała:

> Widzę że domorosła Pani psycholożka wydała osąd ..Ulżyło mam nadzieję.

Zapewne nie zauważyłaś, ale to nie ja tu wystawiam diagnozy psychiki pismaków. Ja tylko podważam bezpodstawne Twoje.
        • trillian Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:10
          Dziennikarstwo śledcze niesie duże ryzyko samobójczej śmierci
          • asiairma Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:49
            trzykrotnym strzałem w potylicę sad
            • grey_delphinum Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:10
              W kazdym razie sprawą smierci zajmuje się prokuratura, więc na pewno cos tu smierdzi (tzn. nie byla to smierc naturalna).
              • simply_z Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:14
                a dzis pt..
              • 45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:16
                grey_delphinum napisał(a):

> W kazdym razie sprawą smierci zajmuje się prokuratura, więc na pewno cos tu smi
                > erdzi (tzn. nie byla to smierc naturalna).

Samobójstwami prokuratura się zajmuje.
              • asiairma Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:29
                Nic śmierdzieć nie musi (ale może). Prokuratura zajmuje się z założenia każdą śmiercią nagłą stosunkowo młodej osoby i każdą śmiercią w miejscu pracy. Muszą zbadać udział osób trzecich, a zazwyczaj okazuje się, że to zgony z przyczyn chorobowych.
          • 45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:16
            trillian napisała:

> Dziennikarstwo śledcze niesie duże ryzyko samobójczej śmierci

Tak, jasne. A dokładniej - pismaki by chciały, żeby ludzie w to wierzyli, bo to podbija nakład, oglądalność i klikalność.
            • trillian Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:27
              Przecież ty w nic nie musisz wierzyć, po co grzejesz temat zwykłego samobójstwa?
              • 45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 21:24
                trillian napisała:

> Przecież ty w nic nie musisz wierzyć, po co grzejesz temat zwykłego samobójstwa
                > ?

A czemu nie? Pismaki lubią być medialne.
    • kozica111 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:33
      A na co? Ludzie umieraja.
      • damartyn Re: Ewa Żarska 17.04.20, 21:30
        Fatum żadnego nie widzę. Widze za to , że odeszła dobra dziennikarka i piękna kobieta.
    • astrologia333 Re: Ewa Żarska 18.04.20, 23:20
      Wierzycie w samobójstwo?
      pressmania.pl/dziwna-smierc-dziennikarki-sledczej-ewy-zarskiej-prokuratura-wyjasni-to-morderstwo/?fbclid=IwAR1qfs0R_h1yllvnHDu5pW-G1TRbcRD3nIb5jvvutowQPgn_pfYCTda8taA
    • znowu.to.samo Re: Ewa Żarska 20.04.20, 09:03
      Ewa Żarska zrobiła kawał dobrej roboty. Dzięki niej ujęto morderce/pedofila
      Tu rzadko spotykane: facjata i personalia podane do wiadomości publicznej
      www.wprost.pl/kraj/10065194/Polski-pedofil-chwalil-sie-pocwiartowaniem-dziecka-Ukrywal-sie-w-Rosji-ale-wpadl-w-rece-policji.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka