grey_delphinum 17.04.20, 13:27 nie żyje. Odszedł kolejny dziennikarz. Jakieś fatum czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
premeda Re: Ewa Żarska 17.04.20, 13:47 W szoku jestem, bo jeszcze niedawno widziałam ją w każdym serwisie informacyjnym i nawet nie zauważyłam, że jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:00 Myślę ze to nie fatum i ktoś za tym stoi. Zbyt duży zbieg wszystkich okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:06 joanna266 napisała: > Myślę ze to nie fatum i ktoś za tym stoi. Zbyt duży zbieg wszystkich okolicznoś > ci... Taak, taak, oczywiście. Mało się dzieje, ludzie nie mają się czym zająć, nastrój się obniża, jak kto ma, to i depresja wyłazi, potem są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:09 Dziennikarze tacy jak Bater i Żarska to ludzie którzy z racji wykonywanego zawodu mieli twardą psychikę. Chyba wiesz czym się zajmowali. Nie wierzę w to żeby jedno po drugim popełniło samobójstwo.A ty wiesz w co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:11 Miało być oczywiście",a ty wierz w co chcesz" Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:15 joanna266 napisała: > Dziennikarze tacy jak Bater i Żarska to ludzie którzy z racji wykonywanego zaw > odu mieli twardą psychikę. Chyba wiesz czym się zajmowali. Nie wierzę w to ż Yhym. Za*ebiście twardą. Jprdl, jak ludzie kompletnie nie mają pojęcia o psychice i siedzą na etapie radzieckiej psychoterapii pod hasłem "woz'mitie siebia w ruki". Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Ewa Żarska 17.04.20, 17:19 Widzę że domorosła Pani psycholożka wydała osąd ..Ulżyło mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 21:23 joanna266 napisała: > Widzę że domorosła Pani psycholożka wydała osąd ..Ulżyło mam nadzieję. Zapewne nie zauważyłaś, ale to nie ja tu wystawiam diagnozy psychiki pismaków. Ja tylko podważam bezpodstawne Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
trillian Re: Ewa Żarska 17.04.20, 15:10 Dziennikarstwo śledcze niesie duże ryzyko samobójczej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:10 W kazdym razie sprawą smierci zajmuje się prokuratura, więc na pewno cos tu smierdzi (tzn. nie byla to smierc naturalna). Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:16 grey_delphinum napisał(a): > W kazdym razie sprawą smierci zajmuje się prokuratura, więc na pewno cos tu smi > erdzi (tzn. nie byla to smierc naturalna). Samobójstwami prokuratura się zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:29 Nic śmierdzieć nie musi (ale może). Prokuratura zajmuje się z założenia każdą śmiercią nagłą stosunkowo młodej osoby i każdą śmiercią w miejscu pracy. Muszą zbadać udział osób trzecich, a zazwyczaj okazuje się, że to zgony z przyczyn chorobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:16 trillian napisała: > Dziennikarstwo śledcze niesie duże ryzyko samobójczej śmierci Tak, jasne. A dokładniej - pismaki by chciały, żeby ludzie w to wierzyli, bo to podbija nakład, oglądalność i klikalność. Odpowiedz Link Zgłoś
trillian Re: Ewa Żarska 17.04.20, 16:27 Przecież ty w nic nie musisz wierzyć, po co grzejesz temat zwykłego samobójstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Ewa Żarska 17.04.20, 21:24 trillian napisała: > Przecież ty w nic nie musisz wierzyć, po co grzejesz temat zwykłego samobójstwa > ? A czemu nie? Pismaki lubią być medialne. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Ewa Żarska 17.04.20, 21:30 Fatum żadnego nie widzę. Widze za to , że odeszła dobra dziennikarka i piękna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Ewa Żarska 18.04.20, 23:20 Wierzycie w samobójstwo? pressmania.pl/dziwna-smierc-dziennikarki-sledczej-ewy-zarskiej-prokuratura-wyjasni-to-morderstwo/?fbclid=IwAR1qfs0R_h1yllvnHDu5pW-G1TRbcRD3nIb5jvvutowQPgn_pfYCTda8taA Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Ewa Żarska 20.04.20, 09:03 Ewa Żarska zrobiła kawał dobrej roboty. Dzięki niej ujęto morderce/pedofila Tu rzadko spotykane: facjata i personalia podane do wiadomości publicznej www.wprost.pl/kraj/10065194/Polski-pedofil-chwalil-sie-pocwiartowaniem-dziecka-Ukrywal-sie-w-Rosji-ale-wpadl-w-rece-policji.html Odpowiedz Link Zgłoś