Dodaj do ulubionych

Zony Holywood- plotkarsko

18.05.20, 00:45

Koncze zlecenie, w tv nic ciekawego przełączyłam i powtórka Zony Holywood. Pierwszy raz to oglądam. Wychodzi mi ze Kinga Korta jest w podobnym wieku do Evy Rich (tak sie chyba nazywa). Obie babki maja kupe kasy i pewnie obie podobnie w siebie inwestują...ale kurcze Korta wygląda na dużo starszą. Jakąs dziwną ma twarz, jak mowi albo sie uśmiecha...jakby materiał był źle naciągniety smile Ładna, zgrabna, atrakcyjna babka ale chyba chirurg jej krzywde zrobił.
Obserwuj wątek
    • bye-bye Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 00:54
      Niestety jakoś przeoczyłam jak leciał ten program więc średnio kojarzę ale za to z pudla😉 znam taka blond panią z mężem Hindusem.
      Czy tylko ja mam wrażenie, ze to jacyś wynajęci aktorzy tylko udający bogatych. A produkcja nawet im dobrych ubrań nie zapewniła ...

Panie z posta startowego atrakcyjne🙂
      • hanusinamama Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 01:00
        Ta Eva jest żoną znanego aktora...aczkolwiek ubrania mnie troche zaskoczyły. Chyba kwestia tego ze nawet ze sporą kasą gustu sie nie kupi.
        • bye-bye Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 01:07
          Ale ja nie o tej Evie, tylko tej pani od Hindusa.
          Bogaty o złym guście nie kupi kiczu na bazarku tylko na Moliera😉 a pani od hindusa nie dość, że gust średni to jeszcze te rzeczy naprawdę tanie co widać. Ja nie wierzę, że oni są bogaci😎
          • kropkaa Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 01:20
            Nie są. Koleżankę zaskoczyło, że leciały razem do Stanów w klasie ekonomicznej.
            • hanusinamama Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 01:24
              Matkobosko piesek w przedziale bagazowym leciał??
              • kropkaa Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 01:32
                Na przewiezienie pieska nie starczyło 🤷‍♀️
                • minniemouse Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 03:30
                  nie znam tych kobiet a w naszym internecie ani słowa o nich. Evy Rich maz to znany glownie z TV (np Reba) aktor Christopher Rich Wilson, znajoma twarz, ale maz tej drugiej to nawet nazwiska znaleźć nie mogę. no ci na pewno biedni nie sa. z obecnym programem jego roczny dochod dochodzi do 5 milionów US$. jego. a jej to nie wiem, moze drugie tyle.

Minnie
                  • minniemouse Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 03:40
                    aaa, i jaki Hindus??
                  • majenkir Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 04:13
                    Napisali, ze jej net worth to 1-5 miliona, troche duzy rozstrzal, bo jednak miedzy milionem a piecioma jest roznica wink
                    • minniemouse Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 04:48
                      bo widocznie zalezy tez ile w jakim roku zarobila. on tez w zeszlym roku byl szacowany na 1.5 a tym juz na 5.
                      ale ja i tak podejrzewam ze prawdziwe zarobki moga byc jeszcze wyzsze.
                      tak czy siak sek w tym ze ktos kto lacznie zarabia 2.5 miliona spokojnie moze kupic lepszy bilet niz klasa economy. kupil tak bo chcial a nie bo musial.

Minnie
                • pani-nick Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 13:49
                  Małe pieski mogą podróżować w transporterze, w kabinie z tego co wiem.
          • beata985 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 05:10
            Ivonka burnat...hindus to jakiś piosenkarz a ona na pieskach w cholerę kasy robi...
            Przynajmniej tak było przedstawione...
            Lubiłam te żony...ich historie...jak dochodziły do wszystkiego.
            Ewa to modelka czy misska nawet jakaś
            • heca7 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 07:21
              O matko! To ta od telewizyjnego spotu- plosię, zostań w domuuuu!!!! Miałam ochotę za każdym razem rzucać butem w ekran.
    • iberka Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 06:37
      Babcia Chanel mnie urzekła big_grin, a córka Papcia Chmiela odsuwała od TV.
      Oglądałam jak współczesnego kopciuszka wink
      • inka754 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 06:55
        Córka PCh i jej mąż byli nudni jak flaki z olejem.
        • iberka Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 07:00
          No, czasami budzili adrenalinę....np.noelegalnym cmentarzem dla zwierząt w swoim ogrodzie 😂
      • kropkaa Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 14:16
        Babcia Chanel to chyba jedyna, która kasy nie liczyła. Potem była jeszcze taka inna blondyna, też bogata, ale pusta jak dzban (zobaczyła B na Bentleyu - czy "b" to od billionare?), wyjątkowo antypatyczna.
        Ostatnio powtórki lecą i natrafiłam, jak babcia Chanel uczyła wnuczkę modlitwy po polsku. Audrey coś tam powtarzała, a babcia ze wzruszenia płakała, jaka to wnusia zdolna 😄 I te jej wyprawy z dziewczynką do butików, a nie wszystkie mają linie dziecięce, o nie. Roberto Cavalli ma, ale ktoś tam zlikwidował! I torebka Chanel, żeby od małego uczyła się, co dobre. I ten żal, że tylko u babci może to mieć, bo rodzice nie godzą się i odsyłają za każdym razem 😂
    • inka754 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 06:54
      Eva to jak na mój gust kasy nie ma. Mąż wydaje mi się już w niczym nie gra, ona nie wiem co robi. Z tego co wywnioskowałam oglądając ten program wakacje co roku spędzają w bogatych znajomych w Texasie, dzieci po raz pierwszy w Polsce były jak już Eva zarobiła trochę kasy na programie i koniec końców jak była w Polsce jej mąż poważnie zachorował, a ona że musiała wracać wcześniej zbierała od ludzi pieniądze na bilet do Stanów. Tak na marginesie - dzieci nie mówią słowa po Polsku, a ona wciąż żyje tym, że była 30 lat temu modelką i chyba jakąś wicemiss. A Kinga jest bardzo przerobiona, były kiedyś jej zdjęcia z młodości.
      • ana119 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 07:52
        Oglądam przy prasowaniu
        Kinga jest jakaś zaburzona, mąż nawet OK. Aż żal mi tego faceta o dziecka.

Eva z tego towarzystwa niejbardzie nie odleciała w kosmos. Nie wiadomo czy finanse ich prostują czy ludzie z którymi utrzymują kontakty.
        Król Kołodziej to dopiero kosmitka ale jest w niej coś śmiesznego tak po ludzku, syn i mąż też jakby z innej rodziny.
        Partner tej architekt to agresywny typ
        Sympatyczna jest córką Papcia Chmiela
        • maliniak665 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 12:37
          córka Papcia Chmiela to akurat odleciała i to grubo big_grin
          • ana119 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 16:40
            To nie widziałam jeszcze
          • beata985 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 17:55
            Córka papcia to już było na siłę chyba szukane do nagrania...
      • minniemouse Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 12:21
        inka754 napisał(a):
        . Mąż wydaje mi się już w niczym nie gra, ona nie wiem co robi. Z tego co wywnioskowałam oglądając ten program wakacje co roku spędzają w bogatych znajomych w Texasie, dzieci po raz pierwszy w Polsce były jak już Eva zarobiła trochę kasy na programie i koniec końców jak była w Polsce jej mąż poważnie zachorował, a ona że musiała wracać wcześniej zbierała od ludzi pieniądze na bilet do Stanów.

Chris Rich mial wylew, opowiada o tym na YT. ale dalej gra, w 2020 mial jakies dwie produkcje.
        no i caly czas zarabiaja jakies sumki na tej 'hollywodzkiej' (peelwoodzkiej) produkcji.

Minnie
        • inka754 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 12:37
          🙂
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Zony Holywood- plotkarsko 19.05.20, 08:50
          Mnie uderza, jak to towarzystwo marnie mówi po angielsku. Ja wiem, że to jest Kalafiornia, gdzie spora część populacji w ogóle nie mówi w tym języku, ale na litość, to są osoby z co najmniej amerykańskiej klasy upper middle. Żadna z tych pań nie zdałaby fonetyki i fonologii na pierwszym roku anglistyki w moich czasach. Pani Rich używa polskich dźwięków w "through".
    • chatgris01 Re: Zony Holywood- plotkarsko 18.05.20, 13:12
      E, myślałam, że będzie o powieści Jackie Collins big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka