19naomi 23.05.20, 12:50 Zaparkuje za darmo w złotych tarasach w niedzielę? Czy jakaś inna miejscowa fajna w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol_13 Re: Warszawa pytanie techniczne 23.05.20, 14:02 Nie wiem jak w tarasach, ale w niedzielę parkowanie darmowe, więc mozesz po prostu na ulicy. Spróbuj na tylach novotelu, zwykle sa miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Warszawa pytanie techniczne 23.05.20, 14:44 sol_13 napisała: > Nie wiem jak w tarasach, ale w niedzielę parkowanie darmowe, więc mozesz po pro > stu na ulicy. Spróbuj na tylach novotelu, zwykle sa miejsca. Gdzie na tyłach Novotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Warszawa pytanie techniczne 23.05.20, 16:38 ja parkuję pod dworcem centralnym, jesli muszę. Znaczy, zwykle odwozę syna na pociag i nigdy nie zdarzyło mi się, żebym nie miała gdzie zaparkować. I to nie na parkingu ale przy wjeździe od Al. Niepodległosci. A że teraz pociągi kursują minimalnie (jeśli w ogóle) to i podróznych chyba mniej = miejscówki puste. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Warszawa pytanie techniczne 24.05.20, 10:18 19naomi napisał(a): > Zaparkuje za darmo w złotych tarasach w niedzielę? Nie. >Czy jakaś inna miejscowa faj > na w centrum? W pobliżu Złotych Tarasów i Dworca Centralnego nie ma pojemnych darmowych parkingów. W weekend możesz za darmo zaparkować przy ulicy, więc zrób kilka rundek dookoła i poluj na miejscówkę. Odpowiedz Link Zgłoś