lukrecja46 12.06.20, 07:58 Macie? Ile par? Bo ja doliczyłam się 6 i nie wiem czy to normalne😃 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 08:05 Nie miałabym gdzie trzymać tylu par... Mam na ogół jakieś baleriny, ale zmieniam rzadko, tylko wtedy kiedy jest bardzo zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 09:02 Mam jedną parę na obcasie i kozaki z futrem, które leżą sobie od zeszłej zimy zasuwam i tak w trampkach lub balerinkach. Ale miałam koleżanki, które trzymały 5-6 par. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 08:21 Nie widzę nic nienormalnego w sześciu jak masz gdzie trzymać. Spędzamy w pracy dużo czasu, ubietamy się różnie więc różne buty pasują. Zdziwiłoby mnie sześć par kapci w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 08:19 0 - jestem w tych w których przyjeżdzam, zimą też nie noszę ocieplanych, tylko mają wyższą cholewkę, więc w kostkę czy łydkę nie jest mi ciepło ...mam nadzieje, że nie stawiasz te 6 par na widoku )) bo przypomina mi sie sytuacja, jak dziewczymy w pokoju obok zrobiły wystawkę takich butów do zmiany, każda po kilka par, z przepoconymi wkładkami..itd...aż woniejące...dopiero jak opieprzyłam to poskutkowało Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 16:20 Jestem w tej komfortowej sytuacji, że siedzę w pokoju sama i mam naprawdę dużą szafę😊 Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 08:23 Mam 5 i z tego co widzę w biurze, tylko ja tyle mam. Inni wcale lub jedna para. Latem rozumiem, ale zimą siedzieć te 8 godzin w kozakach czy tam botkach- masakra dla stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 08:24 Podobnie jak Ty, nigdy nie liczyłam. z Tym ze ja mam letnie osobno zimowe i letnie. Tzn 6 par pełnych szpilek i z 6 par sandałów na obcasie. Normalnie chodzę w sneakrsach i dopiero w robocie zmieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 08:46 Ja butów na zmianę nie mam żadnych, za to mam pracowe kapcie 🙂 Ale nie zmieniam ich często, jedynie jak mam niewygodne buty albo w zimie jak przyjdę w wysokich kozakach (a że na ogół zimy nie ma, to chodzę przeważnie w niskich botkach). Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 15:50 nuclearwinter napisała: > Ja butów na zmianę nie mam żadnych, za to mam pracowe kapcie Ja też. Ale kapcie moje własne. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 15:52 A tak tak, ja też swoje własne, pracowe, bo w pracy leżą 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 08:55 Trzymam jedne szpilki na w razie nie wiem czego. Do pracy jadę autem. Auto stawiam pod wejściem do firmy. Nie mam potrzeby zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 18:26 Ja jadę z garażu do garażu, a zmieniam. Kwestia upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 11:41 Nie pracowe tylko pracownicze. Pisz po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 11:45 W poprzedniej pracy chyba z 3 pary miałam, w kolejnej 2 (płaskie i szpilki). Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 11:49 Gdy chodziłam do biura, miałam buty na zmianę, ale rzadko zostawiałam je w biurze, najczęściej brałam torbę z butami że sobą do auta. Gdybym dojeżdżała zbiorkomem, miałabym jedne w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 18:28 Te, które mam w pracy na zmianę noszę tylko w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 13:25 jedną i to od kilkunastu lat - używane niemal codzienne, przemierzoną w nich drogę mogę chyba liczyć w dziesiątkach km a może i więcej; są dowodem, że można wyprodukować skórzane, porządne i trwałe obuwie za stówę Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 16:04 wow,zdradzisz markę? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 23:19 bywalczyni.hosteli napisała: > wow,zdradzisz markę? PPO Strzelce Opolskie Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 16:13 Gdzie trzymacie te buty? Niby mam szafę, ale postawienie butów tam gdzie wieszam płaszcz/ kurtkę jest dla mnie zgrzytem....więc nie trzymam. Natomiast przyznaję, że czasami marzyłam o czymś lżejszym (zwłaszcza w zimie) obawiam się jednak, że spuchnięte nogi sprawiłyby problem przy wciskaniu do kozaków Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 08:28 Zakupiłam sobie szafkę z IKEA, na górze ma szuflady, na dole drzwiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 10:02 Czemu nie możesz mieć butów tam gdzie kurtka? Odpowiedz Link Zgłoś
przeslicznawiolonczelistka Re: Pracowe buty na zmianę 26.04.22, 19:13 Bo pachnie póżniej w szafie stópkami? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 16:18 Jeżdżę do pracy w butach docelowych. Umiem jeździć w szpilkach, więc nie robię k9mbinacji alpejskich ze zmianą. Dodatkowo zimą chodzę po pracy w botkach i kozakach - kupuje cienkie, dziurkowane, bez ocieplenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 22:58 lot_w_kosmos napisała: > Jeżdżę do pracy w butach docelowych. > Umiem jeździć w szpilkach, więc nie robię k9mbinacji alpejskich ze zmianą. > Dodatkowo zimą chodzę po pracy w botkach i kozakach - kupuje cienkie, dziurkowa > ne, bez ocieplenia. O to ja mam podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 16:19 Trzymam w pracy dwie pary pracowe - baleriny i eleganckie czółenka na obcasie. Zakładam w zależności od potrzeb. Mam też buty na fuchy - bardzo wysokie szpilki, na bardzo eleganckie okazje i obuwie zmiennie, które wożę ze sobą, takie zwijane baleriny. Generalnie często wożę buty, bo jeżdżę miejska, a na mojej drodze gruntowej najlepiej sprawdzają się kaloszki, Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 23:49 Coś koło tego. Baleriny + szpilki w kilku kolorach, by pasowały do aktualnej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Pracowe buty na zmianę 12.06.20, 23:56 Mogłabym otworzyć sklep z ciuchami i butami do pracy. Dzisiaj kupiłam dwie pary. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 00:02 Jedną parę, góra dwie, jak mi się dni nie spinają czasowo to wożę buty w samochodzie ;P Co mi po butach w pracy jak potrzebuję tu i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 00:09 Koło 5-6 par. Od eleganckich szpilek po balerinki. Zapasowe rajstopy 15den też mam :p Kilka marynarek, 2 garnitury, ze 2 koszule. Mam swój pokój, rzeczy wiszą w szafie na ubrania, buty poskładane w pudełkach - również w szafie. Jesienią i zimą zawsze zmieniam buty, oszlałabym w kozakach. Odpowiedz Link Zgłoś
str8.up Re: Pracowe buty na zmianę 13.06.20, 00:26 Mam jedne adidasy. Na lato, bo jak jest bardzo ciepło, to przyjeżdżam w odkrytych butach i potem mi stopy marzną od klimy, jeśli ich nie zmienię. W zimie chodzę po dworze w zimowych adidasach i do biura są jak znalazł, bo w zimie u nas też klima hula. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Pracowe buty na zmianę 11.01.22, 19:54 Ja uważam że buty na zmianę są potrzebne. Bo faktycznie siedzenie w kozakach, czy innych śniegowcach jest słabe. Ale na ch#$%uj wam 5 par butów ? 😳 Jeszcze rozumiem dziewczyny które do biura balerinki, a do kontaktu z klientem szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pracowe buty na zmianę 11.01.22, 20:10 Ani jednych, jestem z frakcji "butów w robocie nie zmieniam" Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Pracowe buty na zmianę 11.01.22, 20:17 Też miałam cos koło tego. 5-6 par, baleriny w różnych fasonach i kolorach. Używałam ich w zimie, bo w kozakach przecież nie usiedzi się 8h w pomieszczeniu. Za to latem woziłam też koło 4-5 par w samochodzie, sandałki na obcasie. Zmieniałam z balerinek/tenisówek, w których jeżdżę autem. Odpowiedz Link Zgłoś