Dodaj do ulubionych

Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę

27.06.20, 17:27
Zainspirowały mnie ostatnie wątki ciuchowe😊 pamiętacie wątek z szaloną sąsiadką, wielbicielką arii operowych lubującą się w kapeluszach? Zadanie jest takie: wybieramy ze swojej szafy najbardziej odjechane ciuchy i wizualizujemy ekscentryczną sąsiadkę. Zaczynam i bardzo liczę na Waszą inwencję twórczą😉
Stylizacja nr 1:
Koronkowa bluzka ze stójką, szerokie spodnie w grochy, buty z futerkiem, zacny trunek w ręku i kwiaty zerwane u sąsiada za płotem😝
Obserwuj wątek
    • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 17:38
      Stylizacja druga:
      Suknia Bjork z rozdania Oscarów, kremowe szpile z koronkowymi wycięciami, ponieważ po ostatnim melanżu złamała obcasa, wspiera się na lasce-motylu, w drugiej ręce fantazyjny drineczek
      • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 18:21
        Haha, w sukience Bjork to sama bym chodzila tongue_out. Skad masz takie cudo?
        • annajustyna Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 18:31
          Tak się najibano z tej sukienki, a przeszła do historii.
          • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:31
            Mnie sie podobala od samego poczatku smile.
            • mrs.solis Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:58
              Powiedz , ze zartujesz smile
        • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 18:36
          Uszyłam dla córki na bal kostiumowy, sama też bym chętnie nosiła, niestety nie mieszczę się
      • bywalczyni.hosteli Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 19:28
        marzę o sukience bjork, jeszcze o tej z dzwoneczkami z "who is it"
    • kkalipso Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 18:38
      Chłop zaraz idzie z córkami na rowery to może coś wymyślę, po tych szafach starczy, bo powie, że jakaś wariatka<zawstydzona>.
      • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 19:07
        Pomyśli że wszystkie ubrania wyprzedajesz😉
    • beata985 Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 19:20
      Za 2 tygodnie jadę na spływ...na tymże splywie tradycją powoli jest, że mam jakiś kapelusz....W tym roku płynę na całość i zakupiłam takie coś...
      • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 19:37
        Idealny do mojej pierwszej stylizacji!
        • nuclearwinter Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:23
          Ta twoja pierwsza stylizacja z powyższym kapeluszem - właśnie tak sobie wyobrażałam sąsiadkę z wątku o zgubionym bucie i ariach operowych na balkonie 👌
    • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 19:53
      Szara sukieneczka z cekinowym motylem, czerwony ażurowy płaszczyk, srebrne sandałki a la Spice Girls, blond włosy 😂 do pasa.
    • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 19:56
      Biały kombunezon krotko/długi, łososiowy miś, ażurowe botki
      • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:03
        😂😂😂
        Masz jeszcze lepsze buty niż ja
      • konsta-is-me Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:25
        Sama bym to zalozyla 😃
    • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:14
      Łososiowy gorset od Ptaka (😂😂 nie pytajcie), kozaczki z falbanka, różowy szlafroczek z puszkiem (elegancka pani jak najbardziej może wyjść w nim na miasto), srebrna spódniczka
      • cosmetic.wipes Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:22
        O uju złoty! 😂
    • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:17
      Satynowy czerwony gorset, skórzana haftowana kurtka, niebieska spódnica, kozaczki z czubem, letni kapelusz ze wstażka
      • nuclearwinter Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:21
        Majenkir, ale odjechane masz te ubrania, wszystkie zestawy mega!
        • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 21:07
          Ja bym nawet chciała żeby ludzie odważyli się ubierać z taką fantazją
      • konsta-is-me Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:27
        Chce te spodnice !
        Super ciuchy, lubie takie z jajem.
    • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:22
      Sukienka w panterke, różowa marynarka, czarne martensy, skórzany pasek w stylu bdsm i takaż czapka wysadzana kryształkami. I torebka (do poprzednich kreacji zapomniałam dołaczyć torebki 😔) z telefonem 📞
      • jolinka102 Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:31
        Jezu, ale ty masz skarbow w swojej garderobie. Widac, ze lubisz bawic sie moda i masz swoj styl.
        • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:34
          Polowa tych ciuchow to mojej corki. A ja fakt - mam swoj styl, a raczej nie mam gustu i bardzo mi z tym dobrze smile.
        • antyideal Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:36
          Majenkir to odjechana sąsiadkasmile pewnie w tych stylizacjach chodzi karmić kury big_grin
          • kura17 Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 20:47
            > pewnie w tych stylizacjach chodzi karmić kury

nikt mnie nie karmi, sama trafiam do lodowki!

... aczkolwiek styl poprzedniczki i jej corki wymiata, dalabym im sie nakarmic!
          • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 21:41
            Haha, a propos kur - wczoraj rozmnożyła mi się kura w takiej szopce, nikt nie zauważył, że naznosiła tam jajka, a potem zaczęła wysiadywać. Póki co wykluło się 6 maleństw 🐣🐣🐣🐣🐣🐣🥰❤️
            • mid.week Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:29
              o boze, boze jakie piękne 😍😍😍
              • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:34
                Na stare lata wiem w końcu jak to jest mieć nieplanowane dzieci 🤪
    • kkalipso Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 21:10
      Ja taką czystkę ostatnio zrobiłam, że takowych nie mam, ewentualnie w pawlaczu karnawałowe. Tę sąsiadkę to bym ubrała tak, niestety nic innego do głowy mi nie przyszło, brak weny. Tak czy siak, majenkir zapodała takie stylizacje, że nic tu po mnie. Boskie są naśmiałam się ...
      • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 21:18
        Majenkir postawiła wysoko poprzeczkę. Do Twojego pomysłu mogłabym dorzucić od siebie brokatowe rajstopy😃
        • petatoppana Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 21:45
          Sąsiadka jest moja! Ona mieszka obok mnie i dziś widziałam ją w wielkim bordowym kapeluszu, bordowej sukni w mazaje oraz bordo szpilkach przyozdobionych jakimiś piórkami czy puszkiem na przedzie.
    • beata985 Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:16
      Jutro na wybory, wasza sąsiadka... królowa Beatrycze985 pójdzie w takim ołtficie
      • majenkir Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:35
        A to całkiem jak ja lubię, szczególnie ten top fajny 😎
      • cichadziewuszka Re: Zabawa wystylizuj odjechaną sąsiadkę 27.06.20, 22:42
        Beata pożyczę Ci swoje tablice rejestracyjne, żeby outfit był kompletny😈

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka