Dodaj do ulubionych

Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości...

08.07.20, 18:27
własnie w TVN24 Pani z PISu zachwalała Panią Dudę, jako pierwszą damę , która zrobiła najwiecej dla ludzi, zaangażowała się w rózne sprawy bardziej niż jakakolwiek inna pierwsza dama...Pani Trzaskowska nie zrobiła nic (przypominam ze jeszcze pierwszą damą nie jest...). A Pani Duda zrobiła tyle...oczywiście co dokłądnie nie powiedziała, było tego tyle ze nie ma czasu wymienić. No i nie robiła tego dla rozgłosu wiec pewnie dlatego nie wiemy...
Obserwuj wątek
    • stephanie.plum Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 18:29
      a w ogrodzie co nowego?
      • alicia033 Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 18:36
        stephanie.plum napisała:

> a w ogrodzie co nowego?

niezbyt fajnie, bo hanusinej za płotem postawili wrak, co to duda obiecał ściągnąć spod Smoleńska i teraz tłumy piss-wiernych tam ciągną.
        A nie, wróć, to był tylko sen, wrak dalej u Rosjan, bo taką moc sprawczą ma piss-partia ze swoim prezydentem.
        • memphis90 Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 19:11
          Wrak... ? Jaki wrak.. ? Titanic?
          • alicia033 Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 09.07.20, 12:10
            memphis90 napisała:

> Titanic?

dla ciebie może być i Titanic
      • malia Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 19:26
        stephanie.plum napisała:

> a w ogrodzie co nowego?
        >
        Paproć się wyraźnie nie przyjęła, to nie jest ogródek dla niej
        • kolibeer2 Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 19:45
          lubię to smile
          -paprotka była w doniczce - łatwiej wynieść smile
        • aerra Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 20:30
          Może jakby ktoś uparcie nie podlewał jej budyniem, to byłoby jej łatwiej? Budyń paprotkom nie służy.
      • stephanie.plum Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 20:42
        czyli słabiutko.

przepraszam osoby, które wysiliły się na bardzo wymowne aluzje. nie ten adres.
        • malia Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 22:22
          Ty swoją "dowcipną " wstawkę dałaś chyba również w złym miejscu
          • stephanie.plum Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 22:36
            no tak, oczywiście.

dawajcie z siebie wszystko.
    • snajper55 Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 18:30
      hanusinamama napisała:

> własnie w TVN24 Pani z PISu zachwalała Panią Dudę, jako pierwszą damę , która z
      > robiła najwiecej dla ludzi, zaangażowała się w rózne sprawy bardziej niż jakako
      > lwiek inna pierwsza dama...Pani Trzaskowska nie zrobiła nic (przypominam ze jes
      > zcze pierwszą damą nie jest...). A Pani Duda zrobiła tyle...oczywiście co dokłą
      > dnie nie powiedziała, było tego tyle ze nie ma czasu wymienić. No i nie robiła
      > tego dla rozgłosu wiec pewnie dlatego nie wiemy...

No nie, powiedziała, że pani Duda rozmawiała z wieloma organizacjami. A ja pomyślałem - sprzedawała maseczki i przyłbice. big_grin

S.
    • hanusinamama Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 18:43
      Teraz znowu kolejna, ze Trzaskowski nie ejst tak samodzielny i sillny jako polityk jak Duda...normalnie zakrzytuśiłam sie herbatą, jak usłysząłam słowo "samodzielny" oraz "jego własne przemyślenia" ( to w stosunku do Dudy). Jak słucham ludzi z PISu nie moge jeśc ani pić, bo to jest niebezpieczne.
      • sumire Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 18:48
        Noo, trzeba przyznać, że Duda przez kilka ostatnich tygodni próbował być samodzielny, niestety narobił tylko shitu. Ja nawet jestem w stanie uwierzyć, że te przebłyski o LGBT, niemieckich mediach i szczepionkach to był jego własny wkład w kampanię.
        • hanusinamama Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 18:52
          Ona była zachwycona ze ona z takimi emocjalmi wystąpił. Nie wiem czy wtedy jak sie jąkał czy moze wtedy jak 3 razy w ciągu 2 minut prosił zeby na niego głosować...az czekałam zeby klęknął i błagał. Panu sie nerwy posypały, on sie chyba boi lania od Jarka.
          • sumire Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 19:01
            hanusinamama napisała:

> .az czekałam zeby klęknął i błagał.

Jeszcze trzy dni, kto wie, kto wie? smile

> Panu sie nerwy posypały

No bo wszystko już było tak pięknie, już wygrywał w pierwszej turze, już witał się z gąską i wtem mu wszystko popsuli. To nie ludzie, to wilki. Ale serio, to coraz trudniej mi patrzeć na jego wystąpienia.
    • bistian Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 19:15
      Koryto+
      tyle w temacie.

Niektórzy ludzie potrafią być tylko żałośni, niezależnie od płci
    • black.emma Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 19:47
      hanusinamama napisała:

> No i nie robiła > tego dla rozgłosu wiec pewnie dlatego nie wiemy...

I wszystko w temacie big_grin
    • bleuet Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 21:25
      Jezu, słuchałam tego i jedyną odpowiedzią baby z PISu, na zarzut, że pani Paprotka nie dała się poznać poprzez czyny, było unikanie rozgłosu. Ona przecież tak pomagała, tak się spotykała, tak rozmawiała, a resztkami sił zakazała o tym mówić komukolwiek. To zupełne przeciwieństwo swojego męża w takim razie, bo on się chwali czym popadnie.
    • taki-sobie-nick RóWnoległej 08.07.20, 21:58
      nie "różnoległej"!
      • morgen_stern Re: RóWnoległej 09.07.20, 06:45
        Jestem pewna, ze nie chciała tak napisać, co ty znów wymyślasz? Zwykła literówka.
        • kk345 Re: RóWnoległej 09.07.20, 09:52
          Daj się jej ponapawać...
      • m_incubo Re: RóWnoległej 09.07.20, 14:17
        Weź se daj siana już.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 22:52
      Powiem tak, szkoda mi Dudowej, bo się wyraźnie odcięła, jest tylko wtedy, gdy musi. Nie może wypowiadać się swobodnie, córka uciekła za granicę.
      Jak mnie drażniła w poprzednich wyborach tak teraz widzę, ze jest zakładnikiem.
      Pewnie by się rozwiodła gdyby nie oznaczało to zniszczenia jej życia przez wyznawców i zapewne gróźb karalnych przez członków partii miłościwie nam rządzącej.
      Ona faktycznie się udziela gdzieś za plecami ale tylko w tych miejscach w których dostaje pozwolenie od partii.
      Przecież to poukładana kobieta, tylko chyba nie rak to sobie wyobrażała, że jako prezydentowa będzie patrzyć jak Andrzej liże stopy prezesowi.
      • hanusinamama Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 08.07.20, 22:55
        Nie wiem czy taka pukładana. Pamietam jak Tancowała kujawiaka do haseł "konstytucja" skandowanych przez ludzi na widok Dudy...no chyba ze wypita wtedy była.
      • triss_merigold6 Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 09.07.20, 06:52
        Dorosła pani, kształcona, bez intercyzy - mogła spokojnie się rozwieść i wyjechać pod pretekstem np. leczenia w sanatorium.
        • iwoniaw Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 09.07.20, 10:20
          triss_merigold6 napisała:

> Dorosła pani, kształcona, bez intercyzy - mogła spokojnie się rozwieść i wyjech
          > ać pod pretekstem np. leczenia w sanatorium.

Też nie rozumiem tej potrzeby tłumaczenia sobie przez niektórych, że AKD jest zakładniczką czegokolwiek. To nie jest osoba bez pracy, zawodu, pieniędzy czy rodziny, która w razie rozwodu musiałaby zamieszkać pod mostem, zarabiać małopłatną a wyczerpującą pracą, nie miałaby pojęcia, jakie ma możliwości prawne etc. Nie ma też żadnych małoletnich dzieci pod opieką, nic jej nie zmusza do pozostawania w konkretnych lokalizacjach czy prowadzenia konkretnego stylu życia. Jest tu gdzie jest z własnego wyboru, niewątpliwe najważniejszych dla siebie kwestii dogląda, a jakie one są - no cóż, częściowo można się domyślić.
        • asia_i_p Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 09.07.20, 12:03
          Z zawodem i dobrym zapleczem rodzinnym w dodatku.
    • ichi51e Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 09.07.20, 02:56
      Dudowa glownie odwiedzala wiejskie szkoly tak patrzac z oficjalnych komunikatow. Wuj wie po co
    • pitupitt Re: Chyba żyję w róznoległej rzeczywistości... 09.07.20, 06:51
      Chyba "równoległej"...😞

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka