senin1 11.07.20, 05:34 Wstyd sie przyznac, ze do tej pory nie wiedzialam o tym filmie. Pewnie wiekszosc z Was go zna, ale jesli nie, to warto obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaczytania Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 11.07.20, 10:19 Warto również wybrać się do warszawskiego zoo i umówić na wizytę w willi Żabińskich, niezapomniane, niesamowite przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 11.07.20, 10:23 A film dobry, tylko zupełnie niepotrzebnie dodany wątek 'miłosny', no ale Hollywood Za to polecam gorąco film dokumentalny z ubiegłego roku bodajże, " O zwierzętach i ludziach", złożony w narracji z fragmentów książek Antoniny Żabińskiej, a także z rozmów z ocalałymi. Powinien być dostępny na VOD TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
senin1 Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 11.07.20, 11:41 wlasnie dzieki Tobie odkrylam, ze moge miec dostep do polskiej televizji. Dzieki. A do Polski narazie wybrac sie bie moge... z wiadomych powodow Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 11.07.20, 13:07 Cieszę się, a wizytę przy najbliższej możliwej okazji bardzo polecam. Można sobie uzmysłowić, jakiego bohaterstwa to wymagali i czego tak naprawdę dokonali Żabinscy. Odpowiedz Link Zgłoś
tinywee Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 11.07.20, 20:52 "Warto również wybrać się do warszawskiego zoo i umówić na wizytę w willi Żabińskich, niezapomniane, niesamowite przeżycie." Tak, przeżycie niezapomniane. "A film dobry, tylko zupełnie niepotrzebnie dodany wątek 'miłosny', no ale Hollywood wink" Powiedziałabym, że do takiego "Jeszcze tylko ten las się nie umywa" - no ale nie Hollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
senin1 Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 12.07.20, 11:50 Jeszcze ten las....no tak, 1991 - wlasnie wyjechalam z Polski. poczytalam trche o tym filmie. musze znalezc gdzies i obejrzec. a Zookeepers wife przykul moja uwage, bo wzruszyl mnie fakt ze ktos inny niz Polacy o takich wydzreniach filmy kreci, bo od Listy Schindlera to jakby..... jestesmy takimi podlecami Europy Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 12.07.20, 13:54 To spróbuj może jeszcze "Dzieci Ireny Sendlerowej" z Anną Paquin. Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Netflix - The Zookeeper's Wife 12.07.20, 12:03 Ten film był dla mnie niestrawny z powodu aktorki grającej główną rolę, jej stękania i westchnienia spowodowały, że odpadłam po 20 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś