Gość: xxx IP: *.chello.pl 21.04.07, 21:55 gdzie dostane kredyt na oswiadczenie 1000 zloty [provident itp] odpada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: kredyt na oswiadczenie 22.04.07, 08:55 Gość portalu: xxx napisał(a): > gdzie dostane kredyt na oswiadczenie 1000 zloty [provident itp] odpada Polbank, Eurobank - karty kredytowe Odpowiedz Link Zgłoś
a.swistak Re: kredyt na oswiadczenie 23.04.07, 09:37 Wiele banków daje kredyty na oswiadczenie - wystarczy w google poszukać, jednak sprawdzają to :) Wiec jezeli pracujesz to czemu nie mozesz dostarczyc zaswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.07, 16:09 ja np nie moge bo zanim sie doczekam od kadrowej zaswiadczenia to zdaza oprocentowanie zwiekszyc :) nasz kadrowa jest ciezka we wspolpracy, zawsze ma cos innego do zrobienia no ale niestety to rodzinka prezesa wiec nawet nie ma gdzie sie poskarzyc :) dlatego ja tez wole kredyt na swiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:12 A co bedzie jezeli kadrowa nie potwierdzi, że pracujesz powołując sie min. na ustawe o ochronie danych osobowych a tym bardziej nie wyobrazam sobie, że ktos zadzwonilby do mojego zakladu pracy i sie pytał czy tu pracuje i ile zarabiam. Po drugiej stronie telefonu moze być dowolna osoba, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.chello.pl 23.04.07, 22:25 troche jestes dziwny [a] ,dlatego pytam poniewaz umowe mam na 6 miesiecy pierwsza i zaden bank nie bardzo na to przychylnie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
alaczynska Re: kredyt na oswiadczenie 23.04.07, 16:58 od 1.500 do 5.000 na wyciąg bankowy z nazwą pracodawcy w firmie Mandarynka. Kontakt 0-662-066-428. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.chello.pl 23.04.07, 22:26 drugi provident Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co z tego Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.static.akk.net.pl 24.04.07, 13:39 i co z tego prowident czy nie , ale ważne , że daje a raczej pozycza kase ludziom w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.chello.pl 24.04.07, 17:02 a ztego to ....to ze taki procent jaki biorą to lichwa niech spadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.189.72.19.e-plan.pl 24.04.07, 17:08 w CitiFinancial 2tys na dowód dostaniesz o ile nie masz skopanej historii Odpowiedz Link Zgłoś