Dodaj do ulubionych

kredyt na oswiadczenie

IP: *.chello.pl 21.04.07, 21:55
gdzie dostane kredyt na oswiadczenie 1000 zloty [provident itp] odpada
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: kredyt na oswiadczenie 22.04.07, 08:55
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> gdzie dostane kredyt na oswiadczenie 1000 zloty [provident itp] odpada

Polbank, Eurobank - karty kredytowe
      • a.swistak Re: kredyt na oswiadczenie 23.04.07, 09:37

Wiele banków daje kredyty na oswiadczenie - wystarczy w google poszukać, jednak
        sprawdzają to :) Wiec jezeli pracujesz to czemu nie mozesz dostarczyc
        zaswiadczenia?
        • Gość: Aneta Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.07, 16:09
          ja np nie moge bo zanim sie doczekam od kadrowej zaswiadczenia to zdaza
          oprocentowanie zwiekszyc :)
          nasz kadrowa jest ciezka we wspolpracy, zawsze ma cos innego do zrobienia no
          ale niestety to rodzinka prezesa wiec nawet nie ma gdzie sie poskarzyc :)
          dlatego ja tez wole kredyt na swiadczenie
          • Gość: a.swistak Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:12
            A co bedzie jezeli kadrowa nie potwierdzi, że pracujesz powołując sie min. na
            ustawe o ochronie danych osobowych a tym bardziej nie wyobrazam sobie, że ktos
            zadzwonilby do mojego zakladu pracy i sie pytał czy tu pracuje i ile zarabiam.
            Po drugiej stronie telefonu moze być dowolna osoba,
        • Gość: xxx Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.chello.pl 23.04.07, 22:25
          troche jestes dziwny [a] ,dlatego pytam poniewaz umowe mam na 6 miesiecy
          pierwsza i zaden bank nie bardzo na to przychylnie patrzy
    • alaczynska Re: kredyt na oswiadczenie 23.04.07, 16:58
      od 1.500 do 5.000 na wyciąg bankowy z nazwą pracodawcy w firmie Mandarynka.
      Kontakt 0-662-066-428. Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.chello.pl 23.04.07, 22:26
        drugi provident
        • Gość: i co z tego Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.static.akk.net.pl 24.04.07, 13:39
          i co z tego prowident czy nie , ale ważne , że daje a raczej pozycza kase
          ludziom w potrzebie
          • Gość: xxx Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.chello.pl 24.04.07, 17:02
            a ztego to ....to ze taki procent jaki biorą to lichwa niech spadają
            • Gość: gm Re: kredyt na oswiadczenie IP: *.189.72.19.e-plan.pl 24.04.07, 17:08
              w CitiFinancial 2tys na dowód dostaniesz o ile nie masz skopanej historii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka