kkalipso 12.07.20, 20:55 A Wy co będziecie pić...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 20:58 Na razie to nic nie mogę przełknąć, widziałam bazarek ☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:50 Ten bazarek mnie wykańcza. Im później tym mniej rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:00 Może się zmieni Zmieni się, zmieni, zmieni na lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:00 O w mordę... Długa noc przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:01 Piję koktajl z arbuza, banana, kwfiru z miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:04 Pocieszcie, że to nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:05 Może się uda. Kurde. Co myślicie? Północ mnie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:06 Nie koniec! Jeszcze spłyną głosy z zagranicy a to dużo da! Poza tym gdzie nie gdzie jeszcze ludzie stoją przed lokalami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:07 No właśnie widzę, mi się ryczeć chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:54 >Jeszcze spłyną głosy z zagranicy Jeżeli spłyną... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:09 Obawiam się, że dobrze nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:11 Pierwszy raz w życiu liczę na polską emigrację. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:31 Oby nie tą ze Stanów i Kanady. Z Europy jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka_czarnej_kawy Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:12 LA akurat za Trzaskowskim 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:17 Brat, bratowa i bratanica też trzasnęli Dzięki, edel Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:34 byla mobilizacja trzaskalismy rodzinnie Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:07 Będę pić jutro lub we wtorek, jak wygra długopis wódkę, jeśli Rafał dobrego szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:09 mia_mia napisał(a): > Będę pić jutro lub we wtorek, jak wygra długopis wódkę, jeśli Rafał dobrego sza > mpana. Ja też sie wstrzymam do oficjalnych wyników, bo te przy tak małej różnicy są niemiarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:11 mia_mia napisał(a): > Będę pić jutro lub we wtorek, jak wygra długopis wódkę, jeśli Rafał dobrego sza > mpana. Mam identyczny plan. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:19 Wajnij sobie juz dzis. We wtorek to jeszcze emigracja, ktora nie dostala pakietow, bedzie skadac protest wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:22 Może w tym byłaby nadzieja, gdyby SN nie został przejęty przez partię rządzącą, ale został, więc temat zamknięty Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:58 cauliflowerpl napisała: > Wajnij sobie juz dzis. We wtorek to jeszcze emigracja, ktora nie dostala pakiet > ow, bedzie skadac protest wyborczy. Ja np czekałam do wtorku, 7.07 i nie dotarło do mnie. A potem pojechałam na wakacje, i tak opoznilismy wyjazd. Chętnie dołączę do protestu. Z tego co wiem, niektórzy Polacy w moim mieście we wtorek też nic nie dostali. Do Ciebie doszedł pakiet? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty_x Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:45 Jak sie uda, to też kupię szampana, prawdziwego 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:16 kosmos_pierzasty_x napisał: > Jak sie uda, to też kupię szampana, prawdziwego 🙂 Po jaką cholerę wydawać majątek. Rafalku, czy nie czas wracać do ratusza ? Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:08 Wszystko, co mam w lodówce ;/ Nawet olej i sos tabasco ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:18 Nooo w sumie w tej sytuacji to i tabasco się nada Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:01 Dodasz do tabasco trochę spirytusu z odkażacza, dżem i masz prawie Wściekłego Psa... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:14 Białe wino. Na trzeźwo tego nie zniose Odpowiedz Link Zgłoś
sza.aliczek Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:24 zaczęłam elegancko - od wina, białego. zakończyłam jak nie ja - wódką : / Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:20 Ja szampana bo się już schlodził.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:28 Chyba pojde pobiegac, bo mnie nosi. Jest ciut chlodniej niz przez caly tydzien, tylko +25C wiec powinno byc okey. Moze jak wroce po moich 5K, wezme prysznic i spojrze na wyniki to bedzie lepszy nastroj do nalewania czegokolwiek … A moglo byc tak teczowo, eh … Life. PS. Moj maz, niepoprawny optimist, twierdzi, ze zle wiadomosci przychodza szybko, na dobre trzeba dluzej poczekac See U in 1 hour, poczarujcie po ematczynemu zebym miala za co (za Kogo!) pic! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:06 bi_scotti napisała: > Chyba pojde pobiegac, bo mnie nosi. Jest ciut chlodniej niz przez caly tydzien, > tylko +25C wiec powinno byc okey. Moze jak wroce po moich 5K, wezme prysznic i > spojrze na wyniki to bedzie lepszy nastroj do nalewania czegokolwiek … A moglo > byc tak teczowo, eh … Life. > > PS. Moj maz, niepoprawny optimist, twierdzi, ze zle wiadomosci przychodza szybk > o, na dobre trzeba dluzej poczekac See U in 1 hour, poczarujcie po ematczyne > mu zebym miala za co (za Kogo!) pic! Cheers. > Ja byłem na pojeździć na rowerze.Mogę poczekać.Napijemy się wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:13 Pewne wyniki to będą jutro-pojutrze... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:14 kk345 napisała: > Pewne wyniki to będą jutro-pojutrze... No widze. Nadzieja umiera ostatnia, eh … It's not over till it's over - pozostaje mi sie tego trzymac … wciaz z nadzieja na odspiewanie 100 lat dla RT! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:04 Bi Scotti a co Ty masz do gadania jeśli twoje centrum życiowe znajduje się poza Polską? Swojego Justina sobie oceniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:10 Mówią, że jesteś głupi, ale że aż tak... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:37 kkalipso napisała: > Mówią, że jesteś głupi, ale że aż tak... > To niemiłe. Ja Cie nie wyzywam od głupich. To jest pytanie na serio: co ma imigrant który wyjechał z PL 30 czy 40 lat temu, swój świat ma w Kanadzie, do wyboru polskiego prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:46 Na szczęście nie Ty o tym decydujesz a prawo, to raz a dwa - lepszy mądry głos emigranta niż głupi miejscowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:55 Dlaczego uważasz, ze mój głos jest głupi a Biscotti jest mądry? To ja tu żyje, ja się dokładam do urzędu, ja realnie jestem w stanie ocenić efekty działalności polityków i podejmuję dlatego odpowiednia decyzje o wyborze najlepszego kandydata dla Polski a pani B nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:56 ... ja się dokładam do budzetu miało byc Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 02:04 Powinieneś transparenty Dudy nosić ..... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 02:08 Nie noszę, ale wkurza mnie przemądrzałość Biscotti w temacie który jej nie dotyczą. Jako emigrantka powinna zachować ciszę podczas wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 02:06 Jak widac nie jestes w stanie podjąć dobrej decyzji, co za tym idzie: nie umiesz prawidlowo oceniać rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:59 Bo prezydent jest reprezentantem wszystkich Polakow? A nie tylko tych, ktorzy mieszkają na obszarze Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:23 bywalec.hoteli napisał: > Bi Scotti a co Ty masz do gadania Dokladnie, DOKLADNIE tyle samo, co Ty. Kazdy z nas ma ONE VOTE i kazdy VOTE kazdego obywatela (!) ma dokladnie taka sama wartosc. Take care! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:35 A płacisz podatki w Polsce? Spędzasz tu choć miesiąc w roku? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 02:03 Bezrobotni bez prawa do zasilku płacą podatki w Polsce? W ogole placa jakiekolwiek podatki? Nie? A moze są tylko obciążeniem dla państwa? To zabrac im prawo do glosowania! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 03:23 bywalec.hoteli napisał: > Bi Scotti a co Ty masz do gadania jeśli twoje centrum życiowe znajduje się poza > Polską? Swojego Justina sobie oceniaj. Wlasnie, wlasnie. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_pani_jedna Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:23 Wino. Dużo. Na trzeźwo mogę tego nie zdzierżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:30 Nie mogę pić. Na antybiotyku jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
prezent_urodzinowy Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:10 To mit, że nie można pić alko przy antybiotyku, przeczytaj ulotkę... Przy większości nie ma nawet wzmianki o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 21:38 Ja Żubra drugiego z radości piję Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:39 Właśnie przestałam pić. Ale teraz chyba znowu zacznę i ***** dodatkowe kilogramy spowodowane piwkiem z sokiem Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:45 Kasztelana niepasteryzowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:50 A pamiętacie wybory Komorowski - Kaczyński? Czy nie było tak, że początkowo wygrywał Kaczyński, aż w końcu, nad ranem, okazało się, że wygrał Komorowski? Czy coś mi się pomerdało? Mam przeczucie, że Rafał wygra Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 22:55 Jejku, trzymam kciuki, zeby tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:06 Pamiętam, tak samo też Wałęsa przegrał z Kwaśniewskim. Ale nie mam większych nadziei. Myślę, że dziady będą kombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:18 Niee, niemożliwe to nie było aż tak dawno. Ha! Poszukałam i okazało się, że dobrze pamiętam! Ja wtedy prawie do rana nie mogłam zasnąć "Historia chyba lubi się powtarzać - w 1995 r. jako zwycięzca kładł się spać Lech Wałęsa, w 2010 r. - Jarosław Kaczyński. Rano budzili się już jako przegrani. Dziś zwycięzca ogłosił się @AndrzejDuda. Czekajmy spokojnie na policzenie wszystkich głosów. #MamyDość" Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:10 pade napisała: > A pamiętacie wybory Komorowski - Kaczyński? > Czy nie było tak, że początkowo wygrywał Kaczyński, aż w końcu, nad ranem, okaz > ało się, że wygrał Komorowski? > Czy coś mi się pomerdało? > > Mam przeczucie, że Rafał wygra Różnica klas jest spora: - Duda mówi o przyszłości, o Polsce i gratuluje przeciwnikowi. - Trzaskowski mówi o liczeniu głosów, że jak policzą dobrze głosy to on wygra. Nawołuje do fałszerstw czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:13 Chyba w Wolsce, a po co Trzaskowski ma jechac do atrapy? Wchodzi do Palacu Prezydenckiego, a tam czeka na niego klecznik i transmisja na zywo z Zoliborza? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:19 aniani7 napisała: > Chyba w Wolsce, a po co Trzaskowski ma jechac do atrapy? Wchodzi do Palacu Prez > ydenckiego, a tam czeka na niego klecznik i transmisja na zywo z Zoliborza? Ta kupa serducha" niedoszlej prezydentowej mowi samo za siebie jesli idzie o POziom intelektualny.Twój też nie wąski . Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:23 Zawsze zdumiewa mnie, dlaczego prawdziwi Wolacy maja taki problem z jezykiem polskim, to rzekomo Wasz jezyk narodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Właśnie 12.07.20, 23:20 pade napisała: > A pamiętacie wybory Komorowski - Kaczyński? > Czy nie było tak, że początkowo wygrywał Kaczyński, aż w końcu, nad ranem, okaz > ało się, że wygrał Komorowski? > Czy coś mi się pomerdało? > > Mam przeczucie, że Rafał wygra Ale wtedy ruskie serwery liczyły.Teraz jest Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszykot Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:09 kkalipso napisała: > A Wy co będziecie pić...? > Okocim zielone Maz mi kupil Rozumiem juz dlaczego- zielony uspokaja Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Otworzyłam sobie Żywca 12.07.20, 23:11 pierwszykot napisała: > kkalipso napisała: > > > A Wy co będziecie pić...? > > > Okocim zielone Maz mi kupil Rozumiem juz dlaczego- zielony uspokaja Wszystko i dużo.Byle szybko weszło . Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Otworzyłam sobie Żywca 13.07.20, 01:03 Ja sobie Amberka a za chwile Grodziskie Żywiec to sikacz, poproś męża o dobranie Ci dobrego piwka Odpowiedz Link Zgłoś