Gość: do-mek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:51 Jak w temacie - do projektu indywidualnego. Znacie kogoś? Sprawdzonego oczywiście. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przybylec Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:22 Znam, ale gościu mieszka w Marsylii i projektuje tam. Są z niego zadowoleni. Widziałem jeden z jego projektów w realizacji. Myślę, że bałbyś się coś takiego budować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przybylec Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:24 ...zapomniałem. To Przemyślanin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do-mek Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:56 Szukam niekoniecznie przemyślanina ale kogoś w Przemyslu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.mcon.pl 13.08.08, 23:11 Znam dwie kobiety, które projektują, są na miejscu. Namiary jak chcesz to sei doezwij tutaj i powiem ci co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magu Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:40 Ja tez szukam kogos w Przemyślu, znacie , dajcie namiary :-) Tylko poważnie, mam juz koncepcję i nie wiem gdzie dalej uderzyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 10:44 Witam! W sprawie projektów można się kontaktować pod ten adres: galeriaprojektow@wp.pl Polecam, bo to sprawdzeni projektanci, dobra i sprawna ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domek Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 17:44 ja robilem u Serkisa od projektu przez konstrukcje i kierowanie budowa jestem bardzo zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:12 Ale tu chodzi o architekta chyba- projektanta do indywidualnego projektu a z tego co mi wiadomo Serkis jest budowlańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domek Re: dobry architekt w P-ślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 15:05 Jego corka projektuje, ja robilem u niego tak jak wspomnialem wczesniej od projektu.... wszystko Odpowiedz Link Zgłoś