aaa-aaa-pl 21.07.20, 09:21 Chciałabym urządzić w domu taką małą siłownię. Jaki sprzęt polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cauliflowerpl Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:24 Coś do cardio (rower stacjonarny czy orbitrek), parę hantli i mata do ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:29 Przeglądałam ofertę Decathlonu- warto to kupić ( cenowo jest OK- a nie wybieram najtańszej oferty) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:36 Mam orbitrek i toto do wiosłowania. Bardziej lubię orbitrek ale wiosłowanie chyba daje lepsze efekty, przynajmniej na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:37 Zacznij od chodzenia, rozciagania i cwiczen silowych pod wlasnym ciexarem, zamiast od wydawania kasy😉 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:41 I to jest bardzo dobra rada. You tube jest pełen treningów typu "no equipment" No ale jeśli koleżance zabawki pomogą się zmobilizować, to niech kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:45 Zakup " zabawek", to rzecz już postanowiona. Chodzę sporo- nawet zrezygnowałam z auta na rzecz komunikacji miejskiej( wysiadam kilka przystanków przed somem).Jeżdzę na rowerze i hulajnodze. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:48 To koniecznie ze 2 pary hantli i gumy. Właściwie tylko na tym oblecisz całość człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Chcę wzmocnić kondycję. 21.07.20, 09:38 Zależy Ci na kondycji (wydolność krążeniowo- oddechowa) czy na sile mięśni? Najlepiej jeśli na jednym i drugim Oto lista tego, co u mnie leży w kąciku: dwie maty 3 pary hantli (4kg, 2 kg. 0,5 kg) 2 kettle po 10 kg zetsaw gum (pętle i taśmy) skakanka trzy małe piłki (o średnicy 18, 22 i 24 cm; używam do Pilatesu itp) jedna piłka o średnicy 65 cm jedna mała piłka 2kg taka płaska gumowa poduszka z kolcami, do ćwiczeń równoważnych roller do masażu Odpowiedz Link Zgłoś