Od poniedzialku mam wrazenie, ze utknelo mi cos w przelyku po sniadaniu. Najpierw myslalam, ze to tabletka (biore spory objetosciowo antybiotyk, wlasnie z jedzeniem), bo wydawalo sie duze i takie "tepe" w dotyku. Probowalam wiele razy do tej pory popijac, takze kleikiem lnianym, zeby poszlo dalej, bralam ciepla kapiel, zeby sie rozluznic. Na nic. Trudnosci oddechowych niet, tylko uczucie czegos w przelyku, trudnosci i bol w przelykaniu wlasnie, bo za malo miejsca. Po przelknieciu jeszcze jakis czas lekki bol.
Pewnie powinnam byla wczesniej zadzwonic do np przychodni, ale oni raczej zbywaja, zwlaszcza w czasie korony, no i caly czas mialam nadzieje, ze bedzie lepiej. Wczoraj wieczorem bylo malo przyjemnie, bo bol utrzymywal sie jakis czas po przelknieciu czegokolwiek, nawet sliny. Dzis nieco lepiej jest, tak jakby to "cos" w gardle sie zmniejszylo, ale nadal czuje. Dodzwonilam sie dzis do przychodni i lekarz ma oddzwonic do mnie po poludniu.
Wiem, ze na odleglosc to mozna tylko z kuli krysztalowej wrozyc

ale macie jakies pomysly, co to moze/moglo byc? Bo utknieta tabletka chyba jednak po tylu dniach by sie przesunela/rozpuscila?