Dodaj do ulubionych

Hotel paradise 2

04.09.20, 14:40
Może ktoś się odważnie przyzna że ogląda i miałby ochotę podyskutować smile to moje niedawne odkrycie, jest genialne jako odmóżdżacz i odstresowacz: piękne widoki, boskie ciała, nieskomplikowane problemy...
Obserwuj wątek
    • mary_lu Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 14:42
      Obejrzałam dziś w nocy! Nie sądziłam, że coś takiego istnieje!
      • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 15:13
        smile komu kibicujesz?
        • mary_lu Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 15:18
          Nikomu, serio.
    • gama2003 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 14:56
      O ! Zapomniałam !
      Pierwsza edycja kilka razy ubawiła mnie do łez.
      Pisz co i jak.
      • joanna_poz Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 15:00
        to jest nie do opisaniasmile

tez przyznaję zdarza nam sie obejrzec to.
        skąd oni tych ludzi biorasmile
        • black_magic_women Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 17:03
          joanna_poz napisała:

>
          > skąd oni tych ludzi biorasmile
          O jakiejś bohaterce (blondynce) pisali, że była np. w "Kuchennych rewolucjach" 😉
      • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 15:16
        Ja dopiero to odkryłam, więc równolegle oglądam 1 edycję choć wiem, kto wygrał
    • heca7 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 15:13
      Przypadkowo byłam zmuszona przez jakieś 20 minut oglądać Love Island- konkurencję HP. Codziennie ćwiczę na stepperze i choćby skały s.rały z niego w tym czasie nie zejdę. Choćby pies stał pod drzwiami, kot na balkonie a synowie napiep.rzali się w swoim pokoju nie schodzę. A tu mąż skakał po kanałach , zadzwonił mu telefon i wybył z pokoju pozostawiając mnie z LI. Dobrze, że miałam słuchawki to zrobiłam sobie głośniej żeby zagłuszyć ten program- co za stado pustaków! Brak słownictwa, ciągle tylko słyszałam "ze mnoM," - litera ą jest tym ludziom nieznana. Sztuczne biusty, sztuczne włosy, rzęsy i usta- żeby chociaż to była sztuczna inteligencja wink
      • daniela34 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 15:18
        Oglądam rozmaite programy na ipli i playerze, dlatego widzę zdjęcia uczestników jednego i drugiego programu (wyświetlają się na stronie głównej). Ci z LI wydają się przynajmniej ładni, ci z HP są jacyś tacy mało atrakcyjni. Na tej powierzchownej ocenie moja wiedza o obu programach się kończy.
    • lot_w_kosmos Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 17:25
      Oooo, muszę obejrzeć.
      W tamtym sezonie obejrzałam z 10 razy.
      Ale przez te 10 raxy nie pojęłam o co chodzi.
      Niemniej jednak fascynowało mnie patrzenie na tych ludzi. Przeżycie niecodzienne!
    • alicia033 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 17:30
      nie wiem, ile musieliby mi zapłacić, żebym zdecydowała się stracić choć 3 minuty życia na coś takiego.
    • fandorina Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 18:56
      Love Island jednak lepsze wink
      • lot_w_kosmos Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 19:25
        Mnie się to myli.
        Raz nawet oglądałam ten LI a myślałam, że to HP.....
        Moha koleżanka miała to samo big_grin
        Myślała, że ogląda HP a to bylo LI.... Tylko coś uczestników nie mogła poznać.... wink
        • fandorina Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 19:33
          Uczestnicy LI jednak trochę ładniejsi i odrobinę bardziej inteligentni smile
          • daniela34 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 19:37
            O inteligencji nic nie wiem, bo nie oglądam. Ale co do urody mam identyczne spostrzeżenia.
    • bye-bye Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 19:51
      Kojarzę LI to drugie to rozumiem, że podobna tematyka. Widziałam reklamę i czesc kobiet mogłaby spokojnie trafic do tego programu gdzie poprawiają stan po fuszerkach plastycznych. Poza prowadząca, która jest śliczna🙂
      Bardzo mnie zastanawia po cholerę ludzie tam idą. Liczenie na sławę po czymś takim to chyba naiwność.
      Chyba, że się mylę i oni potem na tych swoich instagramowych reklamach coś zarabiają.
      • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 08:17
        mylisz się. oni są potem "sławni", zapraszani do innych programów, na imprezy itp.
        ilość przeróbek chirurgicznych też mnie przeraża, podobnie jak tatuaży. ale są i osoby bez tego albo przynajmniej niezbyt widocznie.
    • gaskama Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 20:10
      Mój mąż ogląda. Twierdzi, że jest boskie. Ja i syn czujemy się tym ... zawstydzeni. Chyba HP. Albo ten drugi. Z jakąś Eldursi, jako prowadzącą. Ale przy 2 mąż też ha szczęście wymiękł. Chyba nikomu nie kibicował. Ale mówił, że mu mózg odpoczywa przy tym.
      • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 08:17
        to HP. moje dzieci też są zażenowane że oglądam smile
    • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 20:16
      Co tu dużo mówić, kobietom się podobają chłopcy z Hotel Paradise.
      • sofia_87 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 21:13
        Jakim kobietom?
        Obejrzałam kilka minut, panowie jak klony, a mozg chyba mają jeden do podziału.
        Natomiast wszystko mnie boli po zobaczeniu tuneli w uszach jednej z dziewczyn
        • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 00:52
          Tunele moim zdaniem tylko u facetów i niewielkie. Ja osobiście wolałbym nie mieć, żeby wpierdziel nie dostać jako potencjalny lewak lub aktywista lgbt.
        • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 08:19
          sofia_87 napisał(a):

> Jakim kobietom?
          > Obejrzałam kilka minut, panowie jak klony, a mozg chyba mają jeden do podziału.
          >
          > Natomiast wszystko mnie boli po zobaczeniu tuneli w uszach jednej z dziewczyn

tak, te tunele to masakra a dziewczyna ładna i fajna sad
      • daniela34 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 21:50
        rentier_z_piekna_dziewica napisał:

> Co tu dużo mówić, kobietom się podobają chłopcy z Hotel Paradise.

Boże wielki, którym??? Przecież oni tam w większości wyglądają jak klienci półotworka. Aaa, jest jeszcze jeden, który na zdjęciu wygląda na pensjonariusza z Gostynina.
        • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 00:50
          Ty podobno jesteś wziętym prawnikiem, może masz większe wymagania. Jednak młodziutka siksa bez własnej firmy takim nie pogadzi.
          • daniela34 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 00:59
            Jestem prawnikiem. Wziętym czy nie- wystarcza mi na w miarę wygodne życie. A ty się zdecyduj czy piszesz generalnie o kobietach czy nie. Bo zaręczam- kobietom in gremio panowie z urodą
            w typie: recydywa wielokrotna i nieustanną tęsknotą za rozumem w spojrzeniu się nie podobają.
            • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 01:05
              Opalony disco żeluś na brak powodzenia nigdy nie będzie narzekał, pani mecenas.
              • daniela34 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 01:11
                Powodzenia u kogo? U kobiet generalnie? Jakieś tam powodzenie u okreslonych odbiorczyń bedzie mieć. Na zasadzie "każdy potwór znajdzie swoją amatorkę"
                • pani_tau Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 06:22
                  Żebyś nie wiem jak wziętym prawnikiem była nic nie poradzisz, że twojemu rozmówcy (określenie zdecydowanie na wyrost) podobają się wyłącznie takie kobiety a dla nich on jest w najlepszym przypadku zupełnie przeźroczysty.
                  • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 07:42
                    Ale bzdurna diagnoza. Może jestem przezroczysty dla większości kobiet?
                  • daniela34 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 10:25
                    pani_tau napisał(a):

> podobają się wyłącznie takie kobiety a
                    > dla nich on jest w najlepszym przypadku zupełnie przeźroczysty.

A to to wiem. Ale niech nie czyni diagnoz na temat tego kto się podoba ogółowi kobiet. Na to, że jemu podobają się wielbicielki urody męskiej rodem z HP yo nikt nic nie poradzi.
                • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 07:42
                  Mają po prostu generalnie duże powodzenie.
                  • daniela34 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 10:28
                    Nie Józefie, nie mają geberalnie dużego powodzenia. Mają powodzenie wśród określonego typu dziewczyn. Mniej więcej takiego jaki prezentuje żeńska czesc uczestniczek HP.
                    • waleria_s Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 22:32
                      O to to, mnie żelusie z dyskoteki odrzucali na kilometr. Także w wieku licealnym, studenckim.
                      Jeszcze inna kwestia- dziewczyny z tego typu show są zrobione w każdy możliwy sposób. Przeciętna studentka tak nie wygląda, ma swoje kompleksy, wady, nie lata co pół roku-rok na kolejną poprawkę chirurgiczną. Ciągnie swój do swego, ja nie sądzę, że 'zwykła' z urody kobieta będzie się tak super czuła (szczególnie w łóżku) z wymuskanym na maksa, wyrzeźbionym facetem.
                      • sumire Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:25
                        Taki facet w łóżku jest bardziej skupiony na tym, jak wygląda podczas seksu i czy aby nie poci się za bardzo. To jakby zabrało się do łóżka manekin.
                        • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:27
                          Ale pobudzi bodźce wizualnej niejednej.
                          • sofia_87 Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:41
                            Tak, ale na zasadzie; "a co to takiego"😀
                            Poza tym wypisana na twarzy wieczna tęsknota za rozumem nie podnieca kobiet
                      • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:29
                        Nie każdy disco żeluś to od razu mister fitness, natomiast już taki zwykły żeluś w miarę przystojny, z ładną i niską linią włosów, szczupły, kopiący piłkę za młodu i modnie ubrany będzie miał branie u szerokiego spektrum kobiet.
                        • sumire Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:53
                          No popatrz, a jednak muszą iść do telewizji, żeby móc pobzykać.
                          • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 12:13
                            Pobzykać z pewnością mogą i bez tv. Fejm to prawdziwy cel smile
    • pani_libusza Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 20:18
      Obejrzałam fragmencik której edycji, dla mnie niestrawne i żenujące jakos nie potrafię podejść do tego na luzie. Żeby nie było ze jestem taka idealna to lubię program o wyborze sukien ślubnych - ale tylko amerykanska edycje, a kiedys pasjami oglądałam swatka dla milionerów czy jakos tak.
    • beata985 Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 21:26
      Ja oglądam tylko ślub, tapmadl i rolnika....A sanatorium jeszcze...I za bardzo się nie przyznaje, bo to żenada Ale widzę że nie mam ci się wstydzić 🤪
      Ps. W tapmadl biorą udział dzieci kalibabki vel tulipana....
      • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 08:19
        to ja nie mogłam wytrzymać rolnika ani tapmadl. każdy ma swoje wstydliwe upodobania wink
        • ninanos Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:12
          Lubię na TLC o grubasach oglądać, historia wielkiej wagi czy coś w tym stylu tongue_out
      • szmytka1 Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:40
        ja top model, rolnika i czasem magde gessler
    • barattolina Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 23:40
      A jakie tam są zasady? I czym to się różni od Love Island.
      HP prowadzi taka brunetka, którą znam z Pudla. Fajna jest.
    • pierwszykot Re: Hotel paradise 2 04.09.20, 23:48
      Kochana .... oglądałam 1 sezonsmile
      • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 08:21
        i jak? ja oglądam równolegle, jestem gdzieś w połowie. kibicowałam Adamowi i Oli, ale Ola właśnie odpadła... Adam zawiódł mnie nie odchodząc z programu. bardzo fajny jest Maciek, z takim facetem mogłabym się związać.
    • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 00:57
      Mnie tylko ciekawi, skąd młode dziewczyny co tam idą mają kasę na operacje plastyczne. Na wziętych radców prawnych nie wyglądają. Młodociane prostututki?
      • alpepe Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 14:35
        Babcie im zostawiły spadek. Jesteś ohydny.
        • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 16:59
          Zwyczajnie pytam. Laski ledwo po 20tce i ze zrobionymi cyckami.
          • waleria_s Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 22:35
            I? Też miałam zrobione tak szybko. Dziadkowie mi dali pieniądze 'na start' i przyjemności. Ty naprawdę Józek uważasz, że Polska jest tak biedna, że żadna młoda kobieta nie dostanie tych 15-20 tysięcy na operację od rodziców/nie zarobi sama w rok/dwa? Jest tylko wyjście prostytucja?
            • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:31
              Serio rodzice dają dziewczynom kasę na cycki? Ja bym się załamał, jakby córka chciała ode mnie na takie coś pieniądze, nawet jakbym miał ich dużo. Mieszkanie mógłbym kupić, na implant zęba dać, ale nie na powiększanie biustu.
              • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:33
                A laski z tych programów raczej nie wyglądają na wziętych programistów. Dla nich te operacje to inwestycja, by dostać się do klasy próżniaczej i nie chodzić do normalnej pracy, tylko żyć z promocji ciuchów na instagramie.
            • szmytka1 Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 10:42
              też nie dałabym córce kasy na operację powiększenia piersi, na dobrego psychologa owszem
    • just_shelly Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 15:06
      O nie smile oglądałam 1 sezon. Było mi tak strasznie żal tych ludzi.
      • swiezynka77 Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 12:17
        Ochotnikom nie dzieje się krzywda? Ale chyba niektórzy przeliczyli się ze swoją mocą psychiczną. Na oczach kilkuset tysięcy widzów być rzuconą w poranek po bzykanku jest mocno niefajnie.
        • rentier_z_piekna_dziewica Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 12:26
          Sami się na to piszą, idąc na oczach widzów z kimś do łóżka. Już nie żałujmy ich tak.
    • bread_pita Re: Hotel paradise 2 05.09.20, 16:18
      HP i LI są niestrawne, za to bardzo lubiłam i emocjonowałam się programem tvn Wyjdź za mnie. Z nadzieją czekam na vol2.
      • szafireczek Re: Hotel paradise 2 06.09.20, 11:02
        Ja pamiętam za to Kawalera do wzięcia - był odlotowy z "ceremonia" wręczania różysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka