czerwonylucjan 08.09.20, 18:50 Czy uwazacie, ze istnieja jakies cechy, po ktorych mozna rozpoznac jak facet sie sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli [...] 09.09.20, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 19:07 Ja już nawet lucjanowi na te durne wątki nie odpisuję. Ale teraz robię wyjątek..... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 19:10 Jestem tu dluzej niz ty i przynajmniej nie wale histerycznych watkow.. a czym jest red snapper nie bede tlumaczyc po wtory.. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 19:07 Dziewczyny, jakieś rozwinięcia tych lakonicznych stwierdzeń by się przydały Nt: nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 20:43 beneficia napisała: > Dziewczyny, jakieś rozwinięcia tych lakonicznych stwierdzeń by się przydały a proszę bardzo: byli tacy z urodą Apollo Belwederskiego, z których w łóżku pożytek był taki sam, co z kłody drewna a byli wśród nich tacy, co wręcz przeciwnie. W drugą stronę, urodowo, tak samo - (nie)jeden brzydki jak noc z wyglądu w łóżku wymiatał a inny wręcz przeciwnie. Z tymi (nie)błyskotliwymi intelektualnie było tak samo. Niektórzy inteligentni jak brzytwa wymiatali także w łóżku, niektórzy niestety wręcz przeciwnie. A moje najwięsze osobiste zaskoczenie to tańcerze - uczciwa (imo) klasa mistrzowska np. w tańcach latino a w łóżku, mimo giętkich bioder, jednak okazywali się porażką. I bynajmniej nie była to moja odosobniona opinia na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:14 Kurde, masz niezłą skalę porównawczą. Gdzież ja strawiłam swoją młodość, że nawet nie mam czego wspominać?! Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:10 nie zawsze było warto. Z perspektywy patrząc lepiej mieć tego samego, jednego dobrego, niż skalę porównawczą. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:42 nie mając skali porównawczej nie wiesz czy jest dobry czy przeciętny Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:53 ale wie czy jest zadowolona po seksie Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:03 fitfood1664 napisał(a): > ale wie czy jest zadowolona po seksie Ale może z innym moglaby byc bardziej. To jest tak jak z fetyszami, dopoki nie znajdziesz tego czegoś, np. przez przypadek okaze sie, ze podnieca cie rozdeptywanie pomidorow, to nie wiesz, ze cie to kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:11 ale jakie to ma znaczenie jeśli z tym jej dobrze? lepsze jest wrogiem dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:16 Poza tym czy tylko o seks chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:11 eeee, seks całe życie z jednym facetem to nieporozumienie. Człowiek musi napić się z kilku źródeł by widzieć gdzie co jak smakuje. Wydaje Ci się, że jest tu dobre ale nie wiesz czy tam nie będzie lepsze a może w innym stylu pite. Nie zastanawiasz się później jak to by było z innymi będąc starszą panią. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:16 ja nie muszę się zastanawiać bo wiem jak było ale psucie czegoś wartościowego dla zaspokojenia ciekawości wydaje mi się bez sensu, co innego jeśli psujemy coś bez szczególnej wartości, to wtedy tak, tkwienie z czymś niesatysfakcjonującym pod wieloma względami nie wydaje mi się rozsądne, btw chyba nie ma związków idealnych Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:31 związki rozpadają się z wielu powodów, kiepski seks to jeden z głównych. Jeśli ktoś chce próbować dalej, net z ciekawości, to obecny związek nie jest wcale taki super. Związków idealnych nie ma ale nie znaczy to, ze należy się zadowalać pierwszym lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:40 a kto mówi o zadowalaniu się pierwszym lepszym? Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Facet dobry w lozku 10.09.20, 16:38 Trzeba dobrze trafić. Pomaga jak facet mocno nas kręci, masz zawrót głowy nawet przy muśnięciu skóry, chemia. No i oczywiste rzeczy, żeby skupiał się na Twoich potrzebach i preferencjach, by był czuły, delikatny ( no, zależy, co kto lubi ), kreatywny, pomysłowy. Opiekuńczy? Silny. Nie nudny. Umiał się droczyć, flirtować. Czasem nawet śmiech i wygłupianie w łóżku też umilają z konkretnym osobnikiem czas. Nie umiem oddzielać samego seksu od miłości więc na pewno wiele mogłabym się nauczyć ale zdecydowanie nie chcę. Na pewno uczucia mocne to wartość dodana i mocno frajdowa. I może to nieistotne i przeciwskuteczne ale nie lubię kiedy facet miałby wiele kobiet przede mną. Im mniej tym lepiej. Ma mieć wrodzony talent do seksu, a nie jakieś cholerne doświadczenie/ doświadczenia z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 21:06 fitfood1664 napisał(a): > ja nie muszę się zastanawiać bo wiem jak było ale psucie czegoś wartościowego dla zaspokojenia ciekawości wydaje mi się bez sensu, zgadzam się. Z perspektywy patrząc, to ciekawość jest przereklamowana, mnie akurat szkoda tego czasu, który straciłam na innych zamiast od razu przejść do aktualnego partnera, bo akurat znamy się od piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:33 thea19 napisała: > eeee, seks całe życie z jednym facetem to nieporozumienie. Człowiek musi napić > się z kilku źródeł by widzieć gdzie co jak smakuje. Wydaje Ci się, że jest tu d > obre ale nie wiesz czy tam nie będzie lepsze a może w innym stylu pite. Nie zas > tanawiasz się później jak to by było z innymi będąc starszą panią. A co na to twój mąż? Akceptuje picie z różnych źródeł? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 14:53 mój mąż ma świadomość, że nie ożenił się z dziewicą i nigdy nie interesowała go moja przeszłość ani stan licznika. Nie praktykuję zdrad, wyszumiałam się, więc może spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 22:09 aha, myślałem, że obecnie pijesz z różnych za zgodą męża. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 11:27 Ale w naszym pokoleniu picie z różnych źródeł to już raczej standard. Nie znam nikogo w mniej więcej moim wieku, kto znałby seks tylko z jedną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 17:20 Znam dwa malzenstwa zawarte we wczesnej mlodosci, gdzie partnerzy byli dla siebie pierwsi. Wygladaja na szczesliwe i udane. Moze zadzialalo prawo pierwszych skojarzen. Uwazasz, ze powinno z ciekawosci probowac teraz po 40 z innym? Zeby popsuc cos, co dobrze dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:58 Grunt, że jedyny . Miałam znajomą, która uprawiała nudny seks ze swoim nieprzytomnie w niej zakochanym mężem, święcie przekonana, że tak ma być. Po dwóch latach uznała, że w sumie to ani ten mąż ani ten seks do niczego nie są jej potrzebni i się rozwiodła. Zaraz po rozwodzie poznała gościa, który przekonał ją, że seks potrafi być fantastyczny. Bardzo była tym zdziwiona 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 11:36 Bardzo dziwią mnie takie opowieści, gdy pisze się o dojrzałych kobietach- że potrzeba było faceta, żeby kobieta doświadczyła fantastycznego seksu. Tak jakby miała zerowe wyjściowe libido i nie odczuwała napięcia seksualnego. Młoda dziewczyna, owszem, ale kobieta, która wie, co to orgazm? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 14:54 a jak nie wie? mało to kobiet co nigdy orgazmu nie doświadczyły? Sama się musiałam nauczyć z facetem ale ja dość wyzwolona byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 15:04 Wiadomo, że z facetem jest inaczej i praktyka wskazana, ale orgazm solo jest raczej ogólnie dostępny? Jak kobieta nie ma partnera, to znika jej też libido? Dojrzałej i doświadczonej kobiecie? Nie znika. I wyzwalacz nie jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 15:12 ale własnoręcznie to jest coś innego niż w duecie Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 15:14 No wiadomo. Ale wyjściowe libido u kobiety nie jest przecież zerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 15:28 "Jak kobieta nie ma partnera, to znika jej też libido?“ Oczywiscie, i nie moze to byc byle jaki partner, tylko osobisty maz. W innych okolicznosciach, kiedy meza nie ma na horyzoncie, chocby przez dwa miesiace, to ematka pozostaje zimna jak lod. Natomiast natychmiast po powrocie meza zmienia sie w wulkan namiętności🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 17:28 bo to różnie bywa, niektóre kobiety mają wysokie libido, inne takie sobie, a nierozbudzone seksualnie kobiety mogą żyć całe życie i nie wiedzieć co to namiętność, mając kopę dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 19:14 Jest duże prawdopodobieństwo ze facet jest dobry w łóżku, jeśli da się stwierdzić kilka „normalnych”rzeczy, które umie robić bardzo dobrze. I to w sposób, który nam osobiście odpowiada. Margines błędu jest, ale niewielki. Odpowiedz Link Zgłoś
satur9 [...] 08.09.20, 19:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 19:31 Czujesz sie lepiej po tym jak mi 'dopieklas' ??...poziom gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 19:38 Owszem. Po pobycie z nim w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologiiia333 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 19:40 Nie. Niby jaka? Można się i rozczarować i zaskoczyć po tych niby cechach. Ja w pamięci mam rozczarowanie roku. Niby nie ciapa, gość po związku długoletnim i długo y wymieniać zalety a jak nastolatek - aż mi szczena opadła do ziemi i podziękowałam pod byle pretekstem za takie seksy. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 20:14 to już wiadomo dlaczego PO związku Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 08:58 tak, pani mogła być megacierpliwa, ale jej się pewnie w końcu ulało, zwłaszcza jeśli i na innych polach był równie uzdolniony, nadal w narodzie pokutuje świadomość że singiel jest mniej wart, więc dużo ludzi chce kogoś mieć, obojętnie kogo Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:30 Ja kiedyś się umówiłam z takim jednym znajomym po długim związku, co to żona odeszła, seksu miał z nią mało etc. Już po sposobie, w jakim próbował mnie pocałować, zrozumiałam dlaczego 😬. A facet naprawdę w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:47 Też znałam takiego. Facet super fajny, miły, odpowiedzialny, dowcipny, w sumie wszystko grało. Ale całował jak ryba, po prostu otwierał usta i tyle. W łóżku podobnie. Taki męski odpowiednik kłody, zero zaangażowania. To po prostu nie było przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:56 Ja się zmyłam po tym całowaniu... A facet jeszcze z pół roku po mi pisał, że to były takie cudowne chwile. Brr... Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Facet dobry w lozku 10.09.20, 13:04 o bleeee, nie dziwię ci się Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 20:14 jeśli facet jest pociągający i wywołuje pozytywną reakcję fizyczną oraz nie jest skoncentrowany wyłącznie na sobie to już jest jakiś pozytyw, ale to różnie bywa, biologia jest nieprzenikniona, póki nie przeżyjesz, nie ma żadnej pewności, seks to wg mnie w 80% biochemia, reszta to umiejętności, ale jak biochemia nie pasuje to nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:22 Znam bardzo pociągajacego faceta totalne drewno w łóżku... Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:45 fakt, drewno wszystko psuje, drewno albo nerwus, nie wiem co gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:40 fitfood1664 napisał(a): > jeśli facet jest pociągający i wywołuje pozytywną reakcję fizyczną oraz nie jes > t skoncentrowany wyłącznie na sobie to już jest jakiś pozytyw, ale to różnie by > wa, biologia jest nieprzenikniona, póki nie przeżyjesz, nie ma żadnej pewności, > seks to wg mnie w 80% biochemia, reszta to umiejętności, ale jak biochemia nie > pasuje to nic nie pomoże Są takie rzadkie przypadki, że biochemia (przepływ energii w wyrze, czy jak to tam nazwiesz) jest idealna, a umiejętności łóżkowe tej drugiej osoby słabe bądź żadne. Wtedy częściowym spełnieniem jest już samo mizianie (tak obśmiewane przez niektóre panie na tym forum), a seks choćby był technicznie drętwy do bólu też daje radę. Bo ta osoba jest niczym medium i ładuje energią. Przeżyłem kiedyś coś takiego i uważam, że mimo obiektywnie beznadziejnego seksu był to jednak dobry związek. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 11:39 Rychu, cieszę się że postanowiłeś nareszcie podzielić się z nami swoimi doświadczeniami z facetami w łóżku No chyba, żeby jednak nie. W takim razie pozwól, że to MY ocenimy co powoduje że facet jest dobry w łóżku, bo możemy się zapatrywać na to zgoła inaczej. Mnie osobiście na przykład facet ze słabymi umiejętnościami łóżkowymi nie zadowala. Baba w ostateczności zawsze ma jakiś otwór więc coś tam z tego seksu będzie, nawet jak w łóżku jest cienka, facet to inna bajka. Zamilknij zatem, ten jeden raz. No chyba, że... wróć do punktu pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 11:42 Przecież ja nie oceniam czy i kiedy facet jest dobry w łóżku! Napisałem parę słów odwrotnie, o kobietach. Taki off topić. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 20:14 Na pewno egoista nie będzie dobry w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 06:33 krwawy.lolo napisał: > , to taki, który nie bije. No i mógłbyś się zdziwić, różne rzeczy ludzie uważają za "dobre". Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Facet dobry w lozku 10.09.20, 13:07 No wiesz... Miłość turecka, niektórzy to lubią. 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 20:20 aaaaa wyjaśnił się wysyp wątków urodowych i upiększających Nie, musisz iść na całość i wypróbować Odpowiedz Link Zgłoś
meres8 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 20:48 Podobno jak facet dobrze gotuje i dobrze tańczy to i w łóżku daje radę, no ale ja nie wiem bo takiego jeszcze nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:17 dobrze tańczy boleśnie nieprawdziwy mit Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:39 Kobieta świetnie tańcząca niestety również może się okazać kłodą w łóżku. Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:48 Bo wbrew pozorom, jedno z drugim nie ma związku. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 23:29 Serio? A ja myślałam, że jak ktoś zwinnie dupką porusza to... A dziewczyny, które potrafią tańczyć wyglądają cudownie zmysłowo, więc od razu ma się wrażenie, że seks z nimi to musi być bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 01:06 Zgadza się. Ale to tylko wrażenie. Rzeczywistość w łóżku może być diametralnie inna. Btw miałem niegdyś fenomenalną partnerkę do seksu. Po prostu ogień. Coś niesamowitego. Po dłuższym okresie szalonego uprawiania owego seksu zdarzyło się, że ujrzałem ją tańczącą. Dżisas! Tańczyła fatalnie! Sztywno, bez cienia wdzięku, jak klocek vel kłoda. Pozory mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:39 Podobne doswiadczenia, potwierdzam. Z tym, ze tej akurat nie widzialem wlasnoocznie tanczacej - ona sama z siebie deklarowala, ze nie ma poczucia rytmu, nie umie tanczyc. Unika. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 20:54 Nie. Nie ma opcji, żeby bez rozebrania faceta zobaczyć jego sprzęt, a jak sprzęt mizerny, to żadne kamasutry i aktywność przez 4 godziny non stop nie ma znaczenia. Nie ma większego kłamstwa niż "mały ale wariat". Niech sobie wariuje gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
poskulasa Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:15 Dokładnie. Tak samo ważny pędzel jak i sam malarz. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:19 Co racja to racja racja. Oprócz tego jeszcze empatia, egoista bez empatii, który nie potrafi się wczuć w reakcję kobiety, takiemu nawet zgrabny sprzęt nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:22 Ale to jednak zależy. Miły, delikatny i empatyczny to na pewno nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
poskulasa Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:24 Facet ma być facetem. Oczekuje od niego że męski. Ma pokazać że nosi spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:31 Empatyczny niekoniecznie znaczy miły i delikatny, chodziło raczej o takiego, który bez gadania i instrukcji wie co robić, a nawet wie jak i co robić wbrew twojemu gadaniu. A egocentryk wpatrzony w siebie, bez empatii, umiejętności rozpoznawania sygnałów niewerbalnych, daleko nie zajedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:33 Nadal będę twierdzić, że to nie jest empatia tylko czysta wprawa z odrobiną polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:39 Dobra, to nie empatia tylko inteligencja emocjonalna. Sama wprawa to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:48 umiejętność obserwacji natury ja bym powiedziała, jak facet nawet nie patrzy i nie widzi czy to co robi jest ok, to pozamiatane, takiemu wszystko trzeba powiedziec a i tak nie słucha Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:52 A na koniec zapyta czy było ok, kobieta coś zamruczy bez entuzjazmu, a on oczywiście przyjmuje to za sukces i nawet nie wie, że jej się już nawet nie chce udawać orgazmu. Dramat Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Facet dobry w lozku 10.09.20, 16:53 No ale ona mówi, że ten teges POLOT jeszcze ma być Odpowiedz Link Zgłoś
poskulasa Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:33 Czyli musi dobrze wiedzieć co w trawie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:36 No ok, nie znam 100% egoistów i nie mam jakiejś wielkiej skali porównawczej. Ale trochę egoizmu faceta mi w ogóle nie przeszkadza😀. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:08 "a nawet wie jak i co robić wbrew twojemu gadaniu." Czy to jest namawianie do gwałtu??? Czy "nie" czasami znaczy "tak"? 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:14 czyli jak, ja mówię nie rób tego a on mimo wszystko to robi? zdrowo to nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:19 On cie po prostu bierze a ty tam sobie cos plumkasz ale coraz słabiej. 😼 Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:25 o fak, i mówisz że są takie którym się to podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 09:33 fitfood1664 napisał(a): > o fak, i mówisz że są takie którym się to podoba? No ale to jest taka zabawa. Ze jak ktos naprawde zaczyna wrzeszczec, to już wiadomo, ze sie nie podoba. Mozna tez ustalic "bezpieczne slowo". 😌 Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:00 fitfood1664 napisał(a): > przestań? Nie, np. brukselka, jakies slowo, ktore sie rzadko pojawia podczas erotycznych zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:18 Chyba, ze akcja toczy sie w kuchni na podlodze i wlasnie warzywa sie rozsypaly... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:21 no_easy_way_out napisał: > Chyba, ze akcja toczy sie w kuchni na podlodze i wlasnie warzywa sie rozsypaly. > .. 😱 No to kaplica, teraz silniejszy bedzie mogl torturowac i zabic slabszego zupelnie na legalu. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:42 już tak jest, wystarczy wmówić komu trzeba, że partner się zgodził na podduszanie a sprawy zaszły za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:46 fitfood1664 napisał(a): > już tak jest, wystarczy wmówić komu trzeba, że partner się zgodził na podduszan > ie a sprawy zaszły za daleko Jest ryzyko, jest zabawa, trzeba być nowoczesnym😋 Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:50 na szczęście wcale nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:49 > Chyba, ze akcja toczy sie w kuchni na podlodze i wlasnie warzywa sie rozsypaly. proponuje jakies slowo w jezyku obcym obu osobom - tez niezwiazane z milosnymi uniesieniami - jak ktos zacznie "mowic jezykami" to znaczy, ze ma dosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Facet dobry w lozku 10.09.20, 13:08 albo, że jest zielonoświątkowcem Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 11:43 Chryste. Właśnie przypomniał mi się Marcin czy tam Michał z recenzji kremu do depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:17 "przestan" moze byc tez czescia zabawy to zwykle slowo z kosmosu jakies powinno byc, ktore za cholere nie przychodzi na mysl podczas normalnych seks-akcji i ciezko je pomyslic z czyms innym. Typu: "lego", "szanty", "tratwa" . Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:45 taaaa, i co kiedy w krytycznym momencie nie można sobie przypomnieć co to było? ja mam słabą pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:49 fitfood1664 napisał(a): > taaaa, i co kiedy w krytycznym momencie nie można sobie przypomnieć co to było? > ja mam słabą pamięć Spytaj sie ktorejs wyzwolonej ematki, nie bede juz litosciwie wymieniac, one podobno takie rzeczy robily, ze sie nam nawet nie sniło.🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:51 eee, co wtedy to już w tylu komediach było nadmieniane że nie muszę pytać Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 13:24 eee, ja pytam tylko teoretycznie, mnie tam nic nie potrzeba. mój legalny małżonek wie czego nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:23 To się nie nazywa empatia tylko wprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
poskulasa Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:25 Facet ma być facetem. Oczekuje od niego że będzie męski. Ma pokazać że nosi spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:35 Może i faktycznie wprawa. Ale niektórzy trenują pół życia i nadal niewprawieni takie dzbany niegramotne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 10:02 A znajdź takiego, który by przyznał, że jest kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:29 Mnie akurat empatia w seksie jest zbędna. Facet nie ma się wczuwać w moje doznania, tylko mi ich intensywnie dostarczać. Ale ja po prostu nie jestem romantyczna, nigdy nie kręciło mnie muskanie płatkami róż. A po seksie lubię zostawać sama w łóżku i spać sobie spokojnie na całej szerokości Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:34 Mam podobnie (choć życiowo zawsze uważałam się za romantyczną). Mizianie mnie drażni. I nie zasnę, gdy facet się na mnie uwala, jest mi niewygodnie i za gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:37 Co wy z tym, że empatia to mizianie? Albo, że empatyczny to miły. Empatia ma szersze znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:42 Ja nie uważam, że empatia to mizianie. O mizianiu pisałam w kontekście muskania płatkami róż (btw kogo to kręci, to nie wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:53 To gdzie męża wyganiasz po.....? Jak dla mnie to mizianie też jest fajne jak nie mam ochoty na seks to właśnie to działa, zawsze potem się zastanawiam, dlaczego głupia nie chciałam. Oczywiście nie muszą być to płatki róży język wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:55 no właśnie, jak nic się nie chce to takie mizianie potrafi mulkan obudzić Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 22:01 Nigdzie nie wyganiam, przecież jeszcze się przyda😛. Do zasypiania potrzebuję przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:43 kermicia napisała: > Mnie akurat empatia w seksie jest zbędna. Facet nie ma się wczuwać w moje dozn > ania, tylko mi ich intensywnie dostarczać. Ale ja po prostu nie jestem romantyc > zna, nigdy nie kręciło mnie muskanie płatkami róż. A po seksie lubię zostawać s > ama w łóżku i spać sobie spokojnie na całej szerokości Mam podobnie, w sumie najlepiej, jakbym mogła powiedzieć, żeby po orgazmach (moich) wypie@dalał, ale nie zawsze tak wypada, zwłaszcza ze stałym partnerem, ubolewam. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:52 Odczucie po seksie "a niech ona już jak najszybciej idzie sobie w cholerę" zawsze było dla mnie jasnym sygnałem, że z tej mąki trwałego chleba nie będzie. Wystąpienie ww. reakcji IMO wiąże się z dopasowaniem do tej drugiej osoby, a nie z naszymi upodobaniami per se. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:58 >"a niech ona już jak najszybciej idzie sobie w cholerę" Yyyyyyy, w jaką cholerę? Dziwna kategoryczność. Na swoją połowę łóżka😀, gdy jestem już śpiąca (piszę o sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:46 duży też nie jest gwarancją udanego seksu Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:47 Ale dużego da się czasami przyuczyć albo zmotywować, a w drugą stronę już się nic nie zdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
poskulasa Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:50 Zdziała..... Zawsze można wyśmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:50 facet jak ma zdolne inne członki i buźkę to da radę, taki co ma drewniane ręce i zero chęci sprawienia przyjemności to może mieć i armatę między nogami a i tak wszystko spieprzy, i nie w dobrym tego słowa znaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:47 nie wiem, ale moim zdaniem są tacy, po których widać, że nie sprawdziliby się... Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:49 to mogą być ci, którzy na powitanie podają miękką, bezwładną dłoń Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 21:52 no nie wiem, raz miałam okazję pospotykać się z ciamajdą skupioną na sobie, która z wyglądu absolutnie nie rokowała w żaden sposób i takich doznań nikt mi do tej pory nie dostarczył, facet niestety był do odstrzału z innych względów Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Facet dobry w lozku 10.09.20, 01:52 No to jak to możliwe, że w ogóle było Ci dane go przetestować? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Facet dobry w lozku 08.09.20, 23:40 jak podobny do bywalca, to można rozpoznać, że się sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 06:44 Postanowiłeś osiągnąć kolejny poziom żenady? Dobrze ci idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 17:49 Rzeczywiście, to takie męskie: a. Siedzieć na forum dla kobiet b. Wchodzić w wątek pt. Facet dobry w łóżku 😝 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Facet dobry w lozku 09.09.20, 06:34 Raczej nie; jednak trzeba by rozebrać i wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś