Dodaj do ulubionych

Jaki macie wymarzony styl?

19.09.20, 21:32
Jadłam lody na tarasie kawiarni, ciuchy na sportowo bo byłam w trakcie wycieczki - a w kościele obok zbierali się goście na ślub młodej pary. Para nie taka młoda bo 35minimum, pani miała cudną suknię z koronki z długim trenem, widać że towarzystwo dobrze sytuowane.
Ale ja nie o tym.
I stała obok taka para rocznikowo 30-40lat, z kilkuletnimi dziećmi, oboje wysocy, szczupli, takie geny. Poobserwowałam ich sobie. Pan w okularach, w markowym popielatym garniturze, jasna koszula, porządne skórzane buty.. wyglądał mega naturalnie a zarazem dystyngowanie (niektórzy mężczyźni jak się wbiją w garnitur od święta to wyglądają w nim mega sztucznie, tu było widać że to naturalny styl tej osoby). Pani mnie urzekała dyskretną elegancją. Choć to wesele więc część gości założyła na siebie "rewię mody", sukienki bez pleców, tiule itd, to ta pani o urodzie chłodnej blondynki miała na sobie grafitową kopertową bluzkę z dekoltem, materiał z lekkim połyskiem, wpuszczoną w jedwabną, do pół łydki spódnicę w pastelowych odcieniach szaro kremowo fioletowawych, na to biały żakiet bez zapięcia ładnie wyprofilowany, z lekko przymarszczonymi rękawami 3/4. Do tego cieliste szpilki z miękkiej zamszowej skórki z piękną delikatną aplikacją z przodu buta (ledwo się powstrzymałam żeby nie zapytać gdzie te szpilki kupiła) , z biżuterii tylko delikatne złote kolczyki z perełką i pierścionki, torebka mała srebrna kopertówka do ręki, markowe okulary korekcyjne. Cera piękna bez skaz i przebarwień, ona jeszcze bez zmarszczek, długie proste blond włosy, on lekko szpakowaty. Oboje postawa wyprostowana, ramiona, głowa cała sylwetka mówiła o stabilnej pozycji, poczucia bycia sobą i bycia we właściwym miejscu, ruchy spokojne, nawet gdy uciszali podskakujące dzieci to robili to bez grama agresji czy podnoszenia głosu, do siebie też zwracali się ładnym językiem i z nienachalną życzliwością, wszystko wyważone, stabilne, z lekkim uśmiechem. Tak miałam wrażenie że oto widzę ludzi którzy mają prawdziwą klasę i styl.
Zastanawiałam się jaką pracę wykonuje taka osoba jak ta kobieta. Na pewno nie pasowałaby do pracy w takiej firmie jak moja, dość przeciętnej, niedużej, z szefem którego pomysłów na oszczędzanie lepiej nie komentować. Nie zawracałaby sobie taką pracą głowy wcale.
Nie mogłam się napatrzyć na nich.
Styl ubierania i zachowania który zawsze mi się marzyło mieć, ale nieustannie jakoś ...wybierałam inny, częściej artystyczny chaos, częściej na sportowo, trochę jak barwny ptak a czasem jak wróbel, fakt że praca też nie wymagała wbijania się w szpilki.
A wam się udało odnaleźć jeden styl spójny ze swoją osobowością?

Nota bene, widziałam tam też(nie wiem czy była jako gość na tym slubie czy wcześniejszym, bo dwa śluby się wymijały) parę, gdzie pani ok 40letnia, miała na sobie bladoróżową sukienkę do kolan, w literę A, bez rękawów, do tego brązowawą dość sporą torebkę na łańcuchu, do tego czarne dość masywne buty czółenka na obcasie i do tego.. czarne rajstopy w błyszczące jasne cętki.... brrr.

Obserwuj wątek
    • lajtova Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 21:43
      Za długie i z a nudne żeby to przeczytać.
    • memphis90 Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 21:55
      Chciałabym mieć ciuchy jak jedna moja koleżanka... Zwiewne szyfonowe kiecki do wysokich, skórzanych kozaków... Ale jakoś nie mogę się dorobić takiej garderoby...
    • daniela34 Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:04
      Nie mam wymarzonego stylu. Jestem całkiem zadowolona ze swojego. Mam jakieś pojedyncze rodzaje ubrań, które chciałabym nosić ale mi nie pasują. Natomiast Twój opis ubioru pani spod kościoła mnie nie zachwycił. Być może w rzeczywistości wyglądało to świetnie, ale z opisu dla mnie "za dużo".
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 18:53
        Może z opisu tak brzmi, a tu właśnie wszystko w pani wyglądzie było ton-w-ton. Kolorystycznie stonowane i dobrane idealnie do jej chłodnej urody. Nic w tym ubiorze nie krzyczało, całośc ubiór i postawa, zachowanie, maniery, słownictwo pokazywały że osoba skromna a znająca swoją wartość.
        • daniela34 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:00
          No niestety: grafitowa bluzka, biały żakiet, spodnica w pastelowych odcieniach 3 kolorów, szpilki nude z srebrna torebka i złota biżuteria to dla mnie co najmniej 2 kolory za dużo. Będę jak niewierny Tomasz i nie uwierzę, bo nie zobaczyłam
    • klaramara33 Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:13
      Lubię swój styl ale nie trzymam się jednego, zmieniam ,kombinuję.
    • chococaffe Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:17
      oboje wysocy, szczupli, takie geny.

big_grin
      • majenkir Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:22
        Mnie tak z 10 lat temu genotyp się całkiem zmienił 😂
        • jak_matrioszka Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 00:29
          Nic ci sie nie zmienilo, ino ta szczupla ty jest gdzies w srodku, szczelnie okryta twoim nieco bardziej puszystym alter ego wink
        • berdebul Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 09:50
          Skurczyłaś się?
        • malia Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 12:48
          Do 40 miałam dobre geny, teraz coś się poplątało
      • szafireczek Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:28
        I nienachalna życzliwość bijaca z twarzy genetycznie uprzywilejowanych. W mundurze też by im było dobrze...
        • chococaffe Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:35
          I to wszystko tak na oko , z tarasu kawiarni te geny ocenione. Widać było jak tak stali, że nie dbaja o dietę ani o ruch - ot, takie geny, od razu widaćwink
          • thea19 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 18:19
            mnie te kolczyki z perełkami i pierścionki oraz brak zmarszczek, skaz i przebarwień urzekły. Nie mam w zwyczaju do kawiarni brać lornetki czy lunety.
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 18:56
        oczywiście że geny. kości sobie nie naciągniesz. jak mamusia i tatuś po 160, nóżki kaczuszki i przysadziste kuperki to nie oczekuje się od dziecka że będzie długonogie i 180cm wzrostu.
    • majenkir Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:20
      Z tego długiego opisu przed oczami mi stanęła Uma Thurman 😉. Powiem tak, kobieta szczupła i wysoka to prawie we wszystkim bedzie ładnie wygladać 😜
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 18:59
        aaaa....tak właśnie, to taki więcej typ. smile trochę niższa, i delikatniejsza na buzi. taka bardziej intelektualistka.
        • pani_tau Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:04
          Fenomenu Umy Thurman jako pięknej kobiety nie zrozumiem nigdy.
          • nuclearwinter Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:20
            W Pulp Fiction bardzo mi się podobała, aż sobie zrobiłam identyczną fryzurę w tamtych czasach! I w Niebezpiecznych Związkach była prześliczna, ale wtedy była też bardzo młodziutka. Ale bardzo fajna, taka drapieżnie słodka i zmysłowa. Klasyczną pięknością nie była faktycznie nigdy.
            • bywalec.hoteli Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 21:19
              To jest taka piękna brzydota - czyli pani obiektywnie nie piękna, ale ładna właśnie tym.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 21:14
            Zgadzam się. A już zwłaszcza teraz. Im starsza tym gorzej wygląda.
    • nuclearwinter Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:28
      Nie mogę sobie wyobrazić tego wyprofilowanego żakietu z marszczonymi rękawami, w zestawieniu z bluzką z połyskiem i mieniącą się kolorami spódnicą, oczami wyobraźni widzę taki zestaw w stylu studniówka rok 2000 - błyszcząca tafta, marszczenia, bolerka, żakieciki 😁 Może ta twoja pani wyglądała fajnie, ale z opisu nie bardzo.

A sama jakiegoś wymarzonego stylu nie mam, ubieram się w to, co mi się podoba i w czym się dobrze czuję. No, może czasem żałuję, że niezbyt ładnie wyglądam w drobnych kwiatowych wzorkach przy twarzy, a niektóre takie zwiewne kwiatowe sukienki mi się podobają.
      • daniela34 Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:33
        Mam tak samo z tym opisem pani. No nie pasuje mi jak czytam. Za dużo kolorów
        • anika772 Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 23:38
          To samo.
      • damartyn Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 23:41
        nuclearwinter napisała:

> Nie mogę sobie wyobrazić tego wyprofilowanego żakietu z marszczonymi rękawami,
        > w zestawieniu z bluzką z połyskiem i mieniącą się kolorami spódnicą, oczami wyo
        > braźni widzę taki zestaw w stylu studniówka rok 2000 - błyszcząca tafta, marszc
        > zenia, bolerka, żakieciki 😁

big_grin
        • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:05
          no właśnie... ro w sumie ciekawe dlaczego tak to widzisz ? opisuję delikatne pastele a ty wyobrażasz sobie błyszczące jaskrawe kolory.. delikatny połysk miała tylko stonowana grafitowa bluzka, skąd więc widzisz tę kakofonię kolorystyczną i przewagę niemal brokatu? ..może styl studniówka2000 to twój barzdiej naruralny i ciężko ci sobie inny wyobrazić?
          • nuclearwinter Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:26
            Jakby studniówka 2000 była moim ulubionym stylem, to bym się twojej pani nie czepiała. Może nie umiesz po prostu dobrze opisać czyjegoś stroju, a może sama masz kiepski gust i dlatego podobają ci się jarmarczne zestawienia? Trudno ocenić. Napisałam, że opis nieciekawy, ale może pani wyglądała ok, więc niepotrzebnie się rzucasz. Trzeba było przykładowe zdjęcie wkleić.
            • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:35
              tobie się wszystko kojarzy jarmarcznie, więc o czymże dyskutować?
              • nuclearwinter Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:39
                Bzdura, jarmarcznie kojarzą mi się tylko takie stroje, jakie opisałaś.
                • lot_w_kosmos Re: Jaki macie wymarzony styl? 21.09.20, 02:30
                  O wow! Normalnie dopieklas jej! big_grin
                  • nuclearwinter Re: Jaki macie wymarzony styl? 21.09.20, 09:46
                    Yyy to do mnie? Bo nie bardzo widzę, w którym miejscu ja się staram komuś dopiec.
    • fil.lo Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 22:32
      Ja tam lubię swój styl: trochę na luzie, trochę klasyczny, trochę rockowy.
      Oczywiście niekiedy podziwiam wygląd innych kobiet, sławnych albo mijanych na ulicy. Czasem coś tam od nich przejmuję, a to zestawienie kolorystyczne, a to pomysł na noszenie jakiegoś fasonu etc., ale nigdy nie przeżywam jakiegoś wielkiego pragnienia, by ten mój (wypracowany latami i odzwierciedlający mój charakter) styl zamienić na ten podpatrzony.
    • lalkaika Re: Jaki macie wymarzony styl? 19.09.20, 23:35
      wymarzony styl
      MINIMALIZM.
      Z glamour to Angelina Joli .
      Czasami,coraz na szczescie rzadziej wychodzi mi sloma z buta i kupie cos ,czego pozniej nigdy nie zaloze,ale tak ladnie sie mienilo....Mam 2 bratanice to upcham zawsze albo bratowej.
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:06
        mam ten ból że w rodzinie mam najmniejszy rozmiar obecnie i nie mam komu rozdawać nietrafionych ciuchów a wyrzucić szkoda big_grin
    • jak_matrioszka Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 00:27
      Mi sie zdecydowanie nie udalo znalezc stylu spojnego z osobowoscia. Ponoc nieodmiennie zaskakuje ludzi, ktorzy ocenili mnie po wygladzie i zbyt sie do tej oceny przywiazali wink

Nie mam tez okreslonego stylu na 365 dni w roku. Czasem chce byc sztywno-elegancka, czasem romantyczna a czasem neutralno-wygodna, a czasem jeszcze cos innego. Nie mam wymogow w kierunku "oko im zbieleje jak mnie zobacza", generalnie ubieram sie dla siebie i nie ogladajac sie na innych i ze swojego stylu jestem wiekszosc roku zadowolona (zdazaja sie gorsze dni, ale coraz mnie - samozadowolenie mi rosnie wink ).
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:34
        mnie zawsze się marzyło mieć jeden styl, ale mam chyba za dużo osobowości w sobie żeby na jednym się zatrzymać. a z ulubionymi rozdeptanymi bucikami mi ciężko się rozstać tongue_out
        życie bez spinki "co ludzie powiedzą" jest cudowne i już od ładnych paru lat praktykuję. bardziej dla samej siebie teraz postanowiłam popracować nad garderobą przynajmniej by nie kupować rzeczy w odcieniach nie pasujących mi np do cery.
    • bywalec.hoteli Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 00:45
      czym się oni zajmują?
    • malgosiagosia Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 00:51
      Chyba nie opisalas dziecka.
      • fitfood1664 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 12:06
        dziecko grube i usmarkane, wogóle nie pasowało do rodziców tongue_out
        • malgosiagosia Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 13:48
          fitfood1664 napisał(a):

> dziecko grube i usmarkane, wogóle nie pasowało do rodziców tongue_out

Temat watku bylby inny. smile
    • demodee Piżama! 20.09.20, 07:10
      I to znoszona, żeby się za bardzo nie spinać.

Ale life is brutal, więc często muszę porzucać mój ulubiony styl dla stylu pracowego lub wizytowego, lub zakupowego, lub basenowego, lub sprzątaniowego.
      • gliminstory Re: Piżama! 20.09.20, 20:37
        to ja szlafrok. długi wiązany. mogę w nim cały dzień chodzić big_grin
    • beataj1 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 10:03
      Street style Dity von Teese. Żadne tam naturalne kolory, beże i minimalizmy.

Ale z drugiej strony kocham wygodę i nie chce mi się staraćsmile
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 20:39
        Znaczy gorsetu nie zakładasz? wink
      • triismegistos Re: Jaki macie wymarzony styl? 21.09.20, 12:48
        Siostro!
    • mecenaspirania Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 10:09
      Styl Kingi Rusin, oczywiście smile
      • pani_tau Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 10:52
        Jeśli podoba ci styl, w jakim pokazywała się w DDTVN to wszystko znajdziesz w najbliższym lumpeksie - szukaj boksów z kartką "Wszystko po 3 zł".
        • lot_w_kosmos Re: Jaki macie wymarzony styl? 21.09.20, 02:32
          Kinga Rusin bardzo fajnie się ubiera.
          Już ty w lumpeksie widziałaś jej ubrania....
    • wapaha Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 10:28
      Chyba nie mam stylu
      Ma być czysto i wygodnie
      W sumie nuda
      • bywalec.hoteli Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 11:42
        Ty masz styl szczupło - sportowy smile
        • wapaha Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 16:28
          hehe, jesli o to w wątku chodziło no to fakt wink
    • sarah_black38 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 10:34
      Kiedyś nosiałam mundurki, ołówkowe spódnice, koszulowe bluzki, dopasowane żakieciki i czarne szpilki. Teraz po chorobie styl mi się całkowicie odmienił - mam mnóstwo kolorowych sukienek maxi, plisowanek, tiulowych spódnic, dużych kolczyków i innej biżuterii, kupiłam żółte, amarantowe, zielone, różowe szpilki i mam w nosie co kto sobie pomyśli, życie jest na to za krótkie.

A i żeby nie było, że to tandetne, bo buty są skórzane i markowe a i sukienki niekiepskie big_grin
      • pyza-wedrowniczka Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 13:05
        Mam tak samo. Lubię kolorowo (kiedyś nosiłam tylko kolory ziemi, aż do momentu, kiedy kupiłam malinowy kardigan i się zaczęło zmieniać). Ale sukienki maxi, kwiaty, 10 bransoletek itp.). Jak mam jakieś oficjalne spotkanie to oczywiście wbiję się czasami w czarną ołówkową kieckę, ale tylko na chwilę.
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 20:44
        Długo chodziłam na szpilkach latem, aż jednego roku założyłam baleriny i ciężko mi teraz się zmusić do szpilek. Wygoda przeważa, sukienek coraz więcej ale też z serii wygodnych niż wymagających trzymania postawy.
    • gryzelda71 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 10:42
      Masz sokoli wzrok i doskonały słuch, że z kawiarni zaobserwowałaś takie szczególiki jak drobna biżuteria, brak przebarwień(na bank pani bez grama makijażu) i to najlepsze: do siebie też zwracali się ładnym językiem i z nienachalną życzliwością.
      Zazdroszczę .
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:10
        żaden problem, kościół był zaraz obok a oni czekając na wyjście poprzedniego ślubu stali 4 metry ode mnie a czasem nawet trzy tongue_out
    • georgia.guidestones Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 11:58
      Pewnie do pracy chodzi ubrana jeszcze inaczej. Ciezko ocenic caloksztalt po jednym outficie na wesele. Do tego pasowalby jakis minimalistyczny zakiet/marynarka w ktoryms z odcieni spodnicy.
    • jolie Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 12:03
      Hmmm, Georgette Mosbacher? wink
      • damartyn Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 13:57
        Żorżeta jest nie do pokonaniahttp://emots.yetihehe.com/1/nie.gif marzeniebig_grin
        • jolie Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 16:22
          Uwielbiam taki przemyślany kicz, serio. Babka jest naprawdę stylowa, wymiata. Jej nawet operacje plastyczne pasują.
    • mamaemmy Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 12:13
      Lubię takie opisy, szkoda, że zdjęcia nie zrobiłaś.
      Ja mam świetne ciuchy, tylko figura o 5kg za duża, jakbym schudła te 5 kilo, to wyglądałabym jak milion dolarów 🤣Niestety nie wyglądam.
      Kocham styl mojej przyjaciółki, ona od lat kupuje gazety typu party i wyszukuje ubrania w stylu gwiazd, ale ma taką figure i urodę, że wyglądałaby jak milion dolarów nawet w worku na ziemniaki ❤️
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:17
        też żałuję, że nie cyknęłam zdjęcia, w sumie często ogólne wrażenie spójności ubioru osiąga się drobnymi dodatkami, odpowiednią fakturą tkanin, ... chętnie bym to przeanalizowała z dystansu na zdjęciu.

dawniej kupowałam kolorowe miesięczniki modowe, bo za każdym razem jak się naoglądałam ładnych ubrań na ładnych modelkach to przez kolejny tydzień miałam zapał do robienia się na bóstwo tongue_out

mam jedną znajomą z świetnym stylem, ale sporo w tym zasługi markowych ciuchów za konkretną kasę.
    • kropkaa Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 12:42
      Księżna Kate jak nic.

>nawet gdy uciszali podskakujące dzieci to robili to bez grama agresji czy podnoszenia głosu, do siebie też zwracali się ładnym językiem i z nienachalną życzliwością, wszystko wyważone, stabilne, z lekkim uśmiechem. 
      • jowita771 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 14:11
        Myślisz, że dzieci księżnej Kate podskakują?
        • kropkaa Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 14:53
          Na pewno. Ale nie tak jak inne dzieci. Stabilnie i wyważenie. Powodziedziałabym nawet, że elegancko unoszą się w przestrzeni. Odpowiednio oczywiście ubrane i obute. Żadnego poliestru czy eko skóry. Wełna z merynosów, bawełna ze zrównoważonych upraw i buciki szyte na miarę z mięciutkiej skórki.
          • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:19
            dzieci faktycznie były w bawełnianych sukienkach tongue_out myślisz że z ekoupraw? ..na buty dzieci nie zwróciłam uwagi, sorry.
    • aagnes Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 18:48
      Dla mnie Jeanne Damas, zwłaszcza w wydaniu codziennym, niby zwykle dżinsy, niby zwykły t-shirt, niby włosy nieuczesane, niby brak makijazu, ale wygląda dla mnie obłędnie.
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:24
        o właśnie... coś takiego. zastanawiam się na ile to wrażenie kompletności wynika z doboru ciuchów a na ile też z postawy, sylwetki, .. ładne wyprostowane plecy, naturalne chodzenie na szpilkach, wyprostowana sylwetka i ramiona.. to też swoje robi.
    • ludborka Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:02
      Jeżeli nie miałaś lornetki - podziwiam. Żeby z tarasu kawiarni dostrzec kolczyki, cerę i materiał, z którego uszyte są buty- sokoli wzrok! Zazdroszczę.
      • daniela34 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:09
        I markę okularów korekcyjnych!
      • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:27
        widzę, że część ematek lubi sobie dopowiadać własne historie. W miastach tak bywa, że kościoły są tuż obok inych zabudowań w tym kawiarni. nie muszą być kilometr dalej na wielkiej działce za murem.
        • daniela34 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:31
          Wiesz, akurat tak się zdarzyło, że mam te "markowe okulary korekcyjne" i w życiu byś nie byla w stanie stwierdzić czy są markowe czy nie stojac te 3 m ode mnie, choć mają logo. Wiec albo one nie były takie gustowne i logo waliło po oczach albo jednak coś tu bylo inaczej.
          • gliminstory Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:40
            ale markowe to nie te, co mają logo wywalone by każdy widział big_grin
            przyznaj się, robisz zakupy na ali?

• daniela34 Re: Jaki macie wymarzony styl? 20.09.20, 19:50
              No właśnie. Markowe i eleganckie to takie, które jesli maja logo, to dyskretne, czyli...niedostrzegalne z 3m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka