Dodaj do ulubionych

Dodatki do sukienki

10.10.20, 10:14
Dziewczyny, doradzcie co można dorzucić do tej sukienki, aby ją trochę ożywić. Sukienka na slub cywilny, krojem pasuje idealnie, mam do niej cieliste czółenka i tyle. Myślałam o większych kolczykach, z akcentem np. granatowym, ale pojecia nie mam. A moze cos na włosy? Mam jasne blond, moze tu cos dorzucic? Plis poradzcie cos, bo termin coraz bliższy, a ja mam coraz wiekszy metlik w glowie.
Nie znalazłam innego zdjęcia sukienki bez adresu uncertain
Obserwuj wątek
    • aka-tka Re: Dodatki do sukienki 10.10.20, 10:22
      Zdjecie sie chyba nie wkleilo, wiec dalje link: www.lapoudre.pl/sukienka-koktajlowa-xbz101-roz-wypozycz
      • nuta15 Re: Dodatki do sukienki 10.10.20, 11:06
        Masz długie włosy? Przy tak zabudowanej i pozbawionej ozdób sukience możesz poszaleć z fryzurą i zdecydować się na jakieś ciekawe upięcie odsłaniające szyję. Z biżuterii może delikatny kaskadowy naszyjnik i ozdoba do włosów pasująca do fryzury albo długie kolczyki i coś subtelnego do włosów.
    • fil.lo Re: Dodatki do sukienki 10.10.20, 11:18
      Granat jest fajnym pomysłem, włożyłabym jakiś duży wisior np. z lapis lazuli, może pierścionek do kompletu (np. yes ma fajny zestaw w serii 'medaliony') i granatową kopertówkę.
    • kotejka Re: Dodatki do sukienki 10.10.20, 11:18
      Jako gość?
      Ja bym żadnych granatowy chce akcentów nie dawała
      Jeśli jesteś smukła blondynka sukienka się obroni
      Efekt rozswietlony, jasny, elfi, eteryczny
      Będzie pięknie
      Jak czolenka cieliste to torebka w beżu z dodatkiem złotym (jeśli jesteś ciepły typ) lub srebrny jeśli zimny
      I takaz biżuteria
      Niezbyt wielka, nie przytłaczająca
      Na pewno żadnych wisiorow ogromnych na ten zabudowany dekolt
      Mnie się bardzo podoba ta kiecka
      Z klasą i dyskretniedyskretnie
      Mniej znaczy więcej
      Wypielęgnowane włosy (raczej prosto, bez koafiur), lśniące skóra (jakieś mgiełki znajdź)
      I wystarczy
      Ewentualnie manikiur w seksownej czerwieni
      • kotejka Re: Dodatki do sukienki 10.10.20, 11:20
        Taki efekt mam na myśli mniej więcej
        images.app.goo.gl/N46CnRFEhbTXj19W8
        • kotejka Re: Dodatki do sukienki 10.10.20, 11:22
          images.app.goo.gl/hTBsQmLpsrQsAzrN6

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka