3lato 02.11.20, 10:24 Jak wygląda tam sytuacja. Chciałam w weekend tam jechać. Z racji ograniczeń co do ilości osób czeka się na dworze na swoją kolejkę? Są tłumy? Mam tam ok 70 km i nie chciałabym odjechać z kwitkiem a mój czas jest ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotelowy.boom Re: Ikea Poznań 02.11.20, 10:33 Nie ma problemu, Jestem menadżerem parkingu. Jakby co załatwię ci wjazd i wejście Znajdziesz mnie Alejka B1, napisz jakie auto i o której. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Ikea Poznań 02.11.20, 11:23 Weekend odradzam niezależnie od epidemii, zawsze jest full. Jeśli jednak tylko weekend wchodzi w grę, to chyba będzie lepiej, gdy będziesz na otwarcie sklepu. Zresztą w Google możesz sprawdzić, w których godzinach sklep jest najbardziej oblegany. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.madrugada Re: Ikea Poznań 02.11.20, 12:00 Unikam weekendów, w tygodniu byłam ostatnio kilka razy, zero kolejek. IKEA zresztą informuje, że poznański sklep ma taką powierzchnię, że bez problemów może wejść bardzo dużo ludzi, więc kolejki przed wejściem nie powinno być. Jeśli tylko sobota wchodzi w grę to na Twoim miejscu pojechałabym na 9:00, wtedy zanim ludzie się rozkręcą, będziesz już przy kasie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ikea Poznań 02.11.20, 12:20 Kasy otwierane są godzinę po otwarciu samego sklepu, więc trzeba dobrze sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Ikea Poznań 02.11.20, 13:08 Z dwojga złego lepiej w sklepie poczekać pół godziny na otwarcie kasy niż przed sklepem na wpuszczenie do niego Odpowiedz Link Zgłoś
lady.madrugada Re: Ikea Poznań 02.11.20, 14:16 memphis90 napisała: > Kasy otwierane są godzinę po otwarciu samego sklepu, więc trzeba dobrze sprawdz > ić. Nie są otwierane godzinę później. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ikea Poznań 02.11.20, 17:57 Zmienili? Bo ja się 2 x nacielam. Raz - nie wolno było w ogóle wejść na dolne piętro (gdzie jest połowa ekspozycji i kasy), drugi raz - wolno było wejść na dolne piętro, ale kasy i tak były nieczynne. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.madrugada Re: Ikea Poznań 03.11.20, 11:42 Nie wiem, w ogóle nie kojarzę, żeby coś takiego było, a zanim wprowadzili lockdown to raczej właśnie w soboty rano jeździłam, jeśli potrzebne były zakupy z Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Ikea Poznań 02.11.20, 14:49 Jesli masz mozliwosc to najpierw sprawdz, czy w sklepie maja towar , ktory chcesz kupic. Ja sie wybralam do ikei, wystalam w godzinnej kolejce po czym praktycznie nic nie kupilam, bo nie bylo tego po co pojechalam. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Ikea Poznań 03.11.20, 16:37 Ostatnio u nas stalam w kolejce do wejścia niecała godzine . A do tego nie mieli paru rzeczy, ktore chcialam kupic . Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama