Dodaj do ulubionych

Ikea Poznań

02.11.20, 10:24
Jak wygląda tam sytuacja. Chciałam w weekend tam jechać. Z racji ograniczeń co do ilości osób czeka się na dworze na swoją kolejkę? Są tłumy? Mam tam ok 70 km i nie chciałabym odjechać z kwitkiem a mój czas jest ograniczony.
Obserwuj wątek
    • hotelowy.boom Re: Ikea Poznań 02.11.20, 10:33
      Nie ma problemu, Jestem menadżerem parkingu. Jakby co załatwię ci wjazd i wejście smile

Znajdziesz mnie Alejka B1, napisz jakie auto i o której.
      • 3lato Re: Ikea Poznań 02.11.20, 11:06
        Pytałam poważnie.
    • princy-mincy Re: Ikea Poznań 02.11.20, 11:23
      Weekend odradzam niezależnie od epidemii, zawsze jest full. Jeśli jednak tylko weekend wchodzi w grę, to chyba będzie lepiej, gdy będziesz na otwarcie sklepu. Zresztą w Google możesz sprawdzić, w których godzinach sklep jest najbardziej oblegany.
    • lady.madrugada Re: Ikea Poznań 02.11.20, 12:00
      Unikam weekendów, w tygodniu byłam ostatnio kilka razy, zero kolejek. IKEA zresztą informuje, że poznański sklep ma taką powierzchnię, że bez problemów może wejść bardzo dużo ludzi, więc kolejki przed wejściem nie powinno być. Jeśli tylko sobota wchodzi w grę to na Twoim miejscu pojechałabym na 9:00, wtedy zanim ludzie się rozkręcą, będziesz już przy kasie wink
      • memphis90 Re: Ikea Poznań 02.11.20, 12:20
        Kasy otwierane są godzinę po otwarciu samego sklepu, więc trzeba dobrze sprawdzić.
        • little_fish Re: Ikea Poznań 02.11.20, 13:08
          Z dwojga złego lepiej w sklepie poczekać pół godziny na otwarcie kasy niż przed sklepem na wpuszczenie do niego
        • lady.madrugada Re: Ikea Poznań 02.11.20, 14:16
          memphis90 napisała:

> Kasy otwierane są godzinę po otwarciu samego sklepu, więc trzeba dobrze sprawdz
          > ić.

Nie są otwierane godzinę później.
          • memphis90 Re: Ikea Poznań 02.11.20, 17:57
            Zmienili? Bo ja się 2 x nacielam. Raz - nie wolno było w ogóle wejść na dolne piętro (gdzie jest połowa ekspozycji i kasy), drugi raz - wolno było wejść na dolne piętro, ale kasy i tak były nieczynne.
            • lady.madrugada Re: Ikea Poznań 03.11.20, 11:42
              Nie wiem, w ogóle nie kojarzę, żeby coś takiego było, a zanim wprowadzili lockdown to raczej właśnie w soboty rano jeździłam, jeśli potrzebne były zakupy z Ikei.
    • mrs.solis Re: Ikea Poznań 02.11.20, 14:49
      Jesli masz mozliwosc to najpierw sprawdz, czy w sklepie maja towar , ktory chcesz kupic. Ja sie wybralam do ikei, wystalam w godzinnej kolejce po czym praktycznie nic nie kupilam, bo nie bylo tego po co pojechalam.
    • majenkir Re: Ikea Poznań 03.11.20, 16:37
      Ostatnio u nas stalam w kolejce do wejścia niecała godzine big_grin. A do tego nie mieli paru rzeczy, ktore chcialam kupic uncertain.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka