cku 14.11.20, 12:01 Komputerowiec i majsterkowicz. Sam tworzy swoje gry, majstruje w kodzie istniejacych, buduje proste urządzenia ekektryczne itp. Do czytania niechętny, ale bardzo podpasowała mu seria Gorzka czekolada . Jakieś podpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1matka-polka Re: Książka dla 14 latka 14.11.20, 14:03 Z takimi zainteresowaniami to on powinien byc dziewczynką. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Książka dla 14 latka 14.11.20, 17:49 marinette.wue napisała: > Lem potwierdzam, na przykładzie mojego syna - podobnego typem do opisu w wątkodajki Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Książka dla 14 latka 14.11.20, 14:06 Neuhaus nie sobie poczyta i seria się zgadza i treść fajna. I dla 14-latka może być, o ile go objętość nie przerazi. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Książka dla 14 latka 14.11.20, 17:28 Lubi fizykę i astronomie? Może Howking. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Książka dla 14 latka 14.11.20, 17:34 Tytułu nie podpowiem, ale jest wydawnictwo YA (Young Adults) przy WAB Foksal. Może znajdziesz coś w ich ofercie (jeżeli szukasz beletrystyki) Poza tym - normalnie klasyka, też dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Książka dla 14 latka 14.11.20, 18:24 Mój 12 latek przeczytał na wdechu „Igrzyska śmierci „ Teraz czyta www.swiatksiazki.pl/explorer-academy-akademia-odkrywcow-podwojna-helisa-tom-3-6615283-ksiazka.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Książka dla 14 latka 14.11.20, 18:31 Zero Elsberga - co prawda dla dorosłych ale 14 lat to już nie takie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama