Dodaj do ulubionych

Zemsta jest słodka 😈

17.11.20, 20:27
Calutki dzień, od rana nie dałam kotu się wyspać. Jak tylko widziałam, że śpi budziłam na mizianko albo zabawy. I kurczę ma teraz taką minę jak ja rano 🤓
Dobra, możecie dzwonić do tozu.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:30
      Podła big_grin
    • przepyszny_jagielnik Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:33
      triismegistos napisała:
      > Calutki dzień, od rana nie dałam kotu się wyspać. Jak tylko widziałam, że śpi b
      > udziłam na mizianko albo zabawy.

Chorzy umysłowo sadyści powinni mieć zakaz posiadania zwierząt.
    • doubledoublejoyandtrouble Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:34
      Ja? W życiu. Ja Ci kibicuję z całej siły. Na wszelki wypadek śpij z jakimś odstraszaczem pod poduszką big_grin
      • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:42
        Liczę, że TEJ nocy będzie spał jak aniołek 🤪
        • sofia_87 Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:55
          Zemści się pozniej 😛
          • lukrecja46 Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:56
            sofia_87 napisał(a):

> Zemści się pozniej 😛

Naszcza jej do butów😜
            • przepyszny_jagielnik Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 21:01
              lukrecja46 napisała:
              > Naszcza jej do butów😜
              >
              >

I do łóżka.
          • doubledoublejoyandtrouble Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:56
            sofia_87 napisał(a):

> Zemści się pozniej 😛

To na pewno ale i tak - warto!
    • mysiulek08 Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:41
      jak Kicia.Yoda widzi w nocy duchy i musi nas o tym poinformowac, to nastepnego dnia nie ma zmiluj, spacer za spacerkiem jak tylko sie zbiera do drzemki tongue_out

albo.... drzemiemy razem z nia smile

ps

rozumiem i do tozu nie zadzwonie smile
    • alicia033 Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:42
      nawidoczniej masz kota niepełnosprawnego umysłowo.
      Te pełnosprawne bez problemu zaszywały się tak, że nie można było ich znaleźć.
    • stephanie.plum Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:53
      :~D

nie łudź się, jak się kocisko uweźmie, żaden TOZ Ci nie pomoże!
    • mid.week Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 20:54
      😄
    • piataziuta Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 21:41
      Będziesz musiała kontynuować relacjonowanie tej historii, bo na jednym przypadku się raczej nie skończy.
      Trzymam kciuki! :p
    • iwles Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 21:46

Czyli do zobaczenia na forum jutro o 4 rano? 😆
    • aerra Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 21:59
      Ale wiesz, że on się zemści bardziej? Jeszcze bardziej?
    • clk Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:00
      Twój tez wyje od rana ? Mam dni ze zabiłabym małego psychopatę
      • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:23
        Jak od rana dopiero to ludzkie panierki...
        • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 09:21
          Hahah, teraz widzę jakiego figielka mi autokorekta sprawiła tongue_out
    • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:07
      Popieram!
      A jak się zemścić na kocie, który jest wiecznie głodny?
      • aerra Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:41
        Zjeść!
        • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:44
          On jest samym tłuszczem.crying
          • hanusinamama Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:54
            Smalec zrób
            • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:55
              Nie .On ma swoje pozytywy.
      • sofia_87 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 09:26
        Masz mojego kota?
        Kacper waży niemal 9 kg, kot rasy dachowej 😜, spróbuj to przebić 😀
        Zemsta nie ma sensu, ja mu często mówię, że jest za gruby, obraża się tylko na chwilkę.
        Mnie już nie próbuje oszukiwać, ale niech tylko ktoś inny zbliży się do kuchni, ten chwiejny krok oslablego z glodu kota, ten jęk konajacego z głową w pustej misce 😂
        • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 10:31
          Jako, że często z mężem wstajemy o różnych godzinach mój drań regularnie zjada dwa śniadania. Czasem nawet dostaję messa z żalem,że nie biedak prawie z głodu zszedł...
          • sofia_87 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 10:43
            😁
            Nasz ma miskę, która się otwiera o ustalonej godzinie.
            Raz się nie otworzyła, ten wrzask musieli słyszeć sąsiedzi kilka domów dalej, zbiegalam za mezem po schodach , w końcówce ciąży, z myślą o pożarze, wlamaniu, ciężko rannym kocie, wchodzimy do kuchni, a tam Kacper drze mordę nad zamknięta miska, było może 2-3 minuty po czasie otwarcia miski 😂
            Dobrze, że nie zaczęłam wtedy rodzic, po kotecek mialby dietę do końca życia 😜
          • morekac Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 12:25
            >Jako, że często z mężem wstajemy o różnych godzinach mój drań regularnie zjada dwa śniadania.

U mnie jest tabelka na lodówce, gdzie służba karmiąca koty zaznacza, że biedactwa dostały. Bo też cierpią na amnezję żołądkową.
        • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 11:25
          Nie.
          Moj waży 11.😁
          Ale charaktery mają identyczne.
          • sofia_87 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 11:42
            Wow, jak, no jak? 😁
            Ja się stresuje przed każdą wizytą u weta, który twierdzi, że kot powinien ważyć połowę tego co teraz waży.
            To nawet nie chcę myśleć jak jest u Was ☺
            • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 11:49
              Moje to ośmiokilowe kruszynki wink Z czego jeden jest chudy i każdą kosteczkę można mu wymacać, a drugi jest okkrąglutki, ale żadną miarą bym nie powiedziała, że gruby.
            • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 13:29
              Zapytaj mego kota.
              Inna sprawa,ze on jest po prostu duży. Otyłość to tylko dodatek do jego rozmiarów.
              • sofia_87 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 13:38
                No tak, Kacper jest z tych mniejszych, drobnokoscistych.
                Tzn. pamiętamy, że taki jest pod tłuszczem 😜
                • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 14:53
                  😁
      • m_incubo Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 10:51
        Nie mścić się, wiecznie głodny kot to zdrowy kot.
        Mój nie jest nawet wiecznie głodny, on jest wręcz konający z głodu,zwłaszcza, gdy stary wraca po południu do domu, a on siedział cały dzień ze mną. To nic, że zjadł 10 rodzajów przysmaków, stary wchodzi a ten ochryplym głosem, z plączącymi się z osłabienia łapami, słania się nad miską 🙃
        • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 11:27
          😃
    • cichadziewuszka Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:27
      Daj znać, czy podziałało, potrzebuje patentu na dzieci😉
      • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 10:33
        Podziałało 🤓 ale dzisiaj wychodzę do pracy, więc nie wiem co będzie tej nocy 🙄
        • piataziuta Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 10:55
          koteczek mojej siostry, którym opiekowałam się zazwyczaj gdy wyjeżdżała na wakacje, rozpoczynał o 2 w nocy sprinty wokół łóżka na którym spałam, po których polował na moje nogi, a następnie siadał mi na klatce piersiowej
          te trzy sekwencje zwykł powtarzać do 6 rano
          • lellapolella Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 14:01
            Mój nad ranem opiera się łapami o drzwi szafy obite szarym płótnem i zaczyna trening harfisty. Drze, że iskry idą w ciemności, a efekty dźwiękowe jak przy zejściu lawiny. Wstaję, najpierw idę mu wsypać żarcie, potem przysypiam w kibelku, aż zje, bo to nie koniec, będzie jeszcze wychodził i drzwi trzeba jaśnie panu otworzyć... Najgorzej, jak po jedzeniu uzna, że jeszcze woda, bo potrafi pić godzinę.
            Kocica pracuje na nocki, wraca rano, wali mi się do łóżka zmachana jak moja mama po powrocie z roboty i przez to podobieństwo nie mam serca jej zganiać, ścielę dopiero przed obiadem.
    • hanusinamama Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 22:53
      Trzymam kciuki żebyś wytrwała. My po tygodniu odpuściliśmy...kotka nas przetrzymała. teraz idzie spać do garażu ( ma tam ciepło, ma łóżeczko i picie i moze sobie klapką wyjść bo inaczej by po nas skakała o 4 rano). Nie wiem od czego to zalezy bo kocur od zawsze 9ale trafił do nas jako 2latek) przesypia całe noce i jeszcze rano pościelić łóżka nie mogę, bo książę wyciągnięty na pościeli śpi do 9....
    • lily_evans11 Re: Zemsta jest słodka 😈 17.11.20, 23:22
      Kot regeneruje się szybko i tak łatwo nie wybijesz go z jego cyklu, pewnie pośpi jakiś czas i będzie znowu ganiać nad ranem - ale co się pewnie dzisiaj nastresował, to jego.
    • ewcia.1980 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 00:22
      Moja kocia jest wychodzący.

Cały dzień szwęda się po dworze a jak wieczorem przyjdzie to śpi jak zabita do rana.

Jakby mi w nocy spać nie dawała to.... byłaby na noc wypraszana do piwnicy.

Więc jej wybór.... 🤭🤭.... grzecznie śpi w salonie albo siedzi w piwnicy. 🤷‍♀️🤷‍♀️
      😃😃
    • escott Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 02:17
      Mam nadzieję, że koloryzujesz, bo ani to mądry ani zabawny pomysł.
      • przepyszny_jagielnik Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 02:40
        escott napisała:
        > Mam nadzieję, że koloryzujesz, bo ani to mądry ani zabawny pomysł.
        >

W pewnych kręgach jest to uznawane za bardzo zabawne i mądre, co widać w komentarzach.
    • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 07:59
      Melduję, że tą noc ja i koteczek przespaliśmy spokojnie.
    • aguha Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 09:13
      Moje koty dostosowały się do naszego trybu życia i całą noc przesypiają. Jak zdaniem kocura za długo śpimy, to potrafi obudzić, oj potrafi. Siada na człowieku i czeka. Masę ma dosyć sporą, także metoda działa. Takie zdjęcie wysłał mi ostatnio syn (przepraszam za jakość) - kot lepszy niż budzik😆.
      • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 09:17
        No bo jak to tak, kot nie śpi i się nudzi a służba się wyleguje big_grin
      • m_incubo Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 10:45
        Boski! 🤩
      • mava Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 14:33
        mój kot łazi mi głowie jesli za długo spie... Ostatnio czulam takie smyranie po policzku. Kiedy otworzyłam oczy to okazało się, że to futerko z kociego brzuszka który przemieszczał sie nad moja twarzą. I ucieszyłam sie, że to tylko brzuszek był....
        • aguha Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 15:45
          Haha ja mam dwa koty. Koteczka jest bardziej subtelną i po prostu chodzi po mnie w nocy. Jak już jest w desperacji z głodu, to drapie poduszkę obok mojej głowy. Natomiast kocurek siada na klatce piersiowej i bacznie obserwuje. Jak tylko zauważy, że otwieram oczy, to drze się przeraźliwie.
      • nickbezznaczenia Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 18:57
        Cóż za mina!
    • segregatorwpaski Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 09:18
      Zanim dziś wyjdziesz z domu lepiej dobrze pooglądaj buty w środku wink big_grin
    • thea19 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 10:46
      a nie możesz po prostu zamykać drzwi do sypialni? U mnie 3 dni jęczały pod drzwiami a potem tylko siedziały i czekały na otwarcie. Słychać było jak z łomotem wbiegały po schodach jakieś 10min wcześniej.
      • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 11:51
        Nawet nie wiesz jak toto drze japę jak mu się zamknie drzwi przed nosem. Musiałabym go chyba na balkonie zamknąć, a aż tak mnie nie wkulsonił jeszcze wink
        • sylwik7 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 12:07
          U mnie nie drze się pod drzwiami bo to milczek za to skrobie w nie jak szalona i wali barkiem aż drżą. Nie da się.
          Trza wpuścić. Ja budzę ją tak po 19.00 i zabawiam. Czasem pomoże i śpi do 5.30, a czasem tradycyjnie 4.15. Skacze po łóżku, po mnie,po drapaku, zrzuca rzeczy. Druga śpi jak anioł.
        • thea19 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 18:02
          trzeba przeczekać i tyle, jeśli pozwalasz kotu wejść sobie na głowę, to cierp. U mnie koty krótko trzymam i szybko łapią, że ja nie ulegam i nie obrażają się w związku z tym.
          • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 19:25
            Hahah widzę, że licytacja na najgrzeczniejsze bombelki objęła nawet koty 🤪
            • thea19 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 20:29
              ja nie twierdzę, że są grzeczne, są kotami więc robią to, co koty mają w zwyczaju dlatego mają ograniczoną przestrzeń i kot w sypialni to opcja po moim trupie. Kocia dupa na mojej twarzy albo pościgi o 3 nad ranem po mojej głowie to nie moje klimaty.
              • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 20:34
                No to licytacja na najlepszą kocią maskę.
                Nie wysyłaj się, przyznaję od razu, że jesteś zajebista!
                • thea19 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 20:42
                  ja nie jestem kociarą, nigdy nie byłam i nie będę, nie bardzo wiem po co ta szydera. Koty kolejne mam na tymczasie bo mam miękkie serce i tyle. Mają dobre żarcie, czyste kuwety, weterynarza, dom i drapanie ale bez przeginania. Pieseczki to zupełnie inna historia.
                  • triismegistos Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 20:45
                    Teraz to już zupełnie umarłam z podziwu.
                    • piataziuta Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 22:02
                      😂
    • mava Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 14:21
      mój kot po prostu by cie "urąbał" w takim przypadku...
      "Dziary" na rękach czy rozkrwawiony nos, to nie jest to, o czym osobiscie marzę....wiec mój kot sobie spi do woli.
      A do sypialni drzwi sa uchylone na stałe (i zablokowane, żeby sie nie zatrzasneły na kocie) - nie chce mi sie wstawiać kociej klapki, wiec kot łazie wte i wewte jak chce
    • hamerykanka Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 18:11
      Nasz nowy kot zwykle spi na wilczycy bo ta ma obfite portki i puchaty ogon, wiec to ciepla i miekka miejscowka. Ewentualnie na moim biurku na czapce, za dnia.A zemsta jej polega na nadryzaniu wilka, np w udko..Bo tak.
      • memphis90 Re: Zemsta jest słodka 😈 18.11.20, 20:37
        A to jakaś malizna jest....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka