grrruuuu 30.11.20, 18:59 Odwołam się do zbiorowej mądrości forum. Czas na decyzję mam do północy Które? Płaskie czy na obcasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mashcaron Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:01 Mnie się bardziej podobają płaskie Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:05 Płaskie. Wygodniejsze i ponadczasowe, nie przestaną szybko być niemodne. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:09 >nie przestaną szybko być niemodne. Niby nic, ale jak celnie wbita szpila 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:11 Celnie? To może by ukłuło, gdybym próbowała być modna Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:15 Oj, doceń mistrzostwo tej zniewagi! Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:45 No dobra, pozostaje mi po ematkowemu napisać że nie gonię za modą bo nie zmieniłam rozmiaru od liceum i mogę kupować ciuchy raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:18 Jak jesteś ematką, to musisz być modna. Ja właśnie tutaj się dowiedziałam, że teraz nie wypada już mieć wąskich cholewek 😉. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.light Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:07 To zależy trzeba się podobać facetom czyn ma być wygodne. Facetom się podobają obcasy, ale wygodniejsze są bez obcasów. Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:12 W moim wieku? Daj spokój, wygoda i sobie się mam podobać Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:16 Lojezu to po co pytasz? Oczywiscie ze plaskie Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:28 Bo mam większość płaskich i byłam gotowa dać szansę czemuś innemu gdyby było dużo głosów za Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:12 Jeśli masz długie nogi to płaskie Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:12 O rany... nie mam pojęcia. Ale długie w stosunku do sylwetki czy w wartościach bezwzględnych? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:45 ja mam 160 i takie kozaki jak te płaskie kończą mi się sporo ponad kolanem, eksponując najszerszą część ud, a ukrywając smuklejsze miejsca - odradzam więc (no chyba że masz jakąś specyficzną budowę, że wiesz na pewno, ze takie wysokie kozaki dobrze na tobie wyglądają) o tych na obcasie się nie wypowiem, bo nie widać gdzie się kończą Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:46 Zakładam że jak będą wyglądały źle w sensie długości to odsyłam. Jedne i drugie kończą się raczej tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:50 ja bym poszukała niższych zwykle modelki prezentujące odzież i obuwie, mają co najmniej 10 cm więcej od nas Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:12 To są tzw muszkieterki? To płaskie. ale jak pod kolana to fajne też na obcasie. Tylko te akurat niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:24 Muszkieterki tylko na płaskim. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:12 Generalnie na obcasie, ale z tych dwóch par to płaskie ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:12 A mnie bardziej się podobają na obcasie, choć wolałabym trochę niższy i grubszy obcas, typowy słupek. Mimo wszystko kozaki za kolano wg mnie zyskują na urodzie jak mają choć niewielki obcas. No chyba że mają być takie do codziennego biegania z psem czy z dzieckiem i wygoda jest priorytetem, a wybrać musisz tylko z tych dwóch par, to wtedy płaskie (te obcasy troszkę ryzykownie wyglądają jednak) 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:41 To raczej do sukienek, na moje dni "bezdzietne" na co dzień mam wygodne botki Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 21:49 Mnie prawdę mówiąc i w jednych i w drugich coś nie do końca przekonuje. Ten obcas nie do końca mi się podoba, a znów płaskie muszkieterki nieodmiennie kojarzą mi się z woderami xD Jak płaskie, to wolę trochę niższe cholewki, a te na zdjęciu chyba dość wysokie są jednak. Sporo zależy też od czubka, jak jest bardziej szpiczasty czy migdałowy, to bym brała jednak te płaskie... Jak okrągły, to nie, bo wtedy wychodzą z tego buty wędkarskie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:15 Z tych dwóch płaskie. Na obcasie fajnie też mieć, ale nie takie. Te są w połowie drogi do wygodne i do seksowne, czyli ani takie ani takie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:16 Zgadzam się. Bardzo lubię obcasy, ale te kozaki na obcasie mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:31 Płaskie ładniejsze moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:39 Na zdjęciu płaskie wyglądają lepiej, ale w życiu na obcasie zawsze prezentuje się korzystniej, obcas z tych stabilnych, chociaż wszystko zależy od formy wg której powstały. Wzielabym z obcasem, taki fason jest mega wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:53 to zależy, czy zamierzasz w nich chodzić po śniegu i oblodzonych chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 19:55 Przy obecnych zimach nie spodziewam się Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 20:36 Albo to drugie zdjęcie wyjątkowo nieudane, albo na płaskim są zdecydowanie ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 20:53 Mi sie te na obcasie podobaja, ale mialam na podobnym obcasie i byly tak koszmarne w chodzeniu, ze sie nawet na 5m z domu do auta nie nadawaly Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 21:31 A mnie się zdecydowanie bardziej podobają na obcasie. Te na płaskim wyglądają jakoś flakowato, skóra brzydko się układa. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 21:50 Płaskie, te na obcasie wyglądają jakoś "pańciowato" 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 21:53 Obie pary ładne. Zależy do czego potrzebujesz. Na obcasie zawsze wygląda się lepiej, ale jak zamierzasz w nich biegać cały dzień od rana do wieczora to musisz się bardzo zastanowić. Chyba, że obcas mega wygodny to może się nawet udać,mam takowe i jak boso. Jak masz płaskie to bierz na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kozaki po raz kolejny 30.11.20, 21:57 Ja jestem nieobcasowa, więc brałabym płaskie. Ale jeśli w tych kozakach byś więcej jeździła autem niż chodziła pieszo to weź na obcasie, będzie elegancko Odpowiedz Link Zgłoś