ola_bola06 01.12.20, 19:20 Pomocy! Emama wie wszystko Dziecko zablokowało sobie ekran w telefonie, czy jest szansa na odblokowanie bez przywrócenia ustawień fabrycznych? Próbujemy łączyć się prze konto googla ale jakoś nie mogę znaleźć tej funkcji.... Help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 19:30 Model telefonu na tubę wrzuć + soft reset restart Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bola06 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 19:37 Motorola one action, napisz proszę co to tuba? Blondynka jestem i nie wiem o co cho Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 19:46 First turn off your Motorola One Action completely. If you can not unlock the screen, press and hold the power button for about 20 seconds and the phone will turn off. 2- Keep holding on volume down and power keys together for a few seconds in your Motorola One Action. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 19:46 www.youtube.com/watch?v=A9UO9j09_hE Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bola06 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:16 Dziękuję bardzo lolo ale niestety nie działa albo coś nie tak robimy... Wyświetla się dalej komunikat ale nie możemy przejść... No cóż blondynka zostanie blondynka.. ale wielkie dzięki za chęci Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:25 ola_bola06 napisała: > Dziękuję bardzo lolo ale niestety nie działa albo coś nie tak robimy... Wyśw > ietla się dalej komunikat ale nie możemy przejść... No cóż blondynka zostanie b > londynka.. ale wielkie dzięki za chęci Ale przeczytałaś to pod filmikiem? Tłumacz google. Najpierw wyłącz telefon Motorola, przytrzymując przycisk zasilania. Następnie przytrzymaj przycisk zmniejszania głośności + przycisk zasilania. Gdy zobaczysz ekran z logo Motorola lub Android, zwolnij wszystkie przyciski. Następnie zobaczysz tryb odzyskiwania na ekranie i naciśnij przycisk zasilania. Następnie wybierz opcję wyczyszczenia danych / przywrócenia ustawień fabrycznych, używając przycisku głośności i potwierdź przyciskiem zasilania. Nawiguj za pomocą przycisku głośności, aby wybrać opcję Tak i naciśnij przycisk zasilania, aby potwierdzić. Po zakończeniu resetowania nastąpi powrót do tego samego menu trybu odzyskiwania. Następnie naciśnij przycisk zasilania, aby wybrać opcję Uruchom ponownie system teraz. Dobra robota, pomyślnie dokonałeś twardego resetu telefonu komórkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bola06 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:29 Jagielnik nie byłbyś sobą gdybyś nie przyczepił się do kogos prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:34 ola_bola06 napisała: > Jagielnik nie byłbyś sobą gdybyś nie przyczepił się do kogos prawda? Tym razem się nie czepiam. Chciałem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bola06 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:38 No to chyba ci nie wyszło... Myślisz że jak napisałam że jestem blondynka to nie czytałam... Hmmm no cóż przejrzałeś mnie... Tak chciałam poprostu poflirtować z lolo Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:47 First turn off your Motorola One Action completely. If you can not unlock the screen, press and hold the power button for about 20 seconds and the phone will turn off. 2- Keep holding on volume down and power keys together for a few seconds in your Motorola One Action. Spróbuj tego jeszcze raz. Tak samo restartuje się zdechłego Samsunga a21s. Trzeba naciskać jednocześnie przycisk zgłaśniający i wyłącznik. Tak długo, aż telefon zastartuje. Przecież napisałaś na początku, że nie chcesz hard reset. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:48 Korekta, tutaj masz zciszać. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bola06 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:58 Lolo, dzięki bardzo ale nadal nie działa.. Tak napisałam że nie chce wracać do ustawień fabrycznych ale to chyba mnie przerosło... Nic to, dziękuję raz jeszce za chęć pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 21:11 Może w takim razie odłącz i ponownie podłącz baterię. www.youtube.com/watch?v=BQQz4hEVV74 Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bola06 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 21:21 moje zdolności manualne chyba nie są na tym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:52 Jeszcze parę razy napisz "help", na pewno pomoże, odzew w świecie anglojęzycznym będzie potężny Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bola06 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 20:59 Alaveda a coś konkretnego w temacie masz do napisania? Czy tylko się przyczepić chcialas/chciales? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 21:07 Przygłupie, pisz o tym, jakie rozmiary sukienek nosisz i jakim podłym PISowcem jest moderator, który wycina twoje wpisy, jak ten: "um Pomoc Ośla ławka ZMIEŃ Szukaj na forum Dodaj do ulubionych Ty pisi skurwysynu, nadal mnie mendo PiSia bylykroloslejlawki 23.11.20, 20:50 GNOISZ i jesteś KURWO bezkarna: forum.gazeta.pl/forum/w,28,170845972,170845972,Monika_Olejnik_sprowadzila_do_parteru_idiote.html?t=1606159924#p170846020 Co Ci skurwysynu z Nowogrodzkie przeszkadzała prawda , którą napisałem? Ty chamie, wiedz, że z tegop wszystkiego łbuzie mam zrzuty ekrany i cię PiSDacki SKURWYSYNU obrońco PIS na tej moderacji w końcu zdekonspiruję w skardze do jeszcze obecnego rzecznika Praw Obywatelskich!!! TAkie bydle jay ty nie moze b yć bezkaene!!" Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka5 Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 21:53 Sprawdz czy nie trzeba wyłączyć funkcji Talk back.Zrobilam sobie przypadkiem taka blokadę przesuwając dwoma palcami jednocześnie po ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Zablokowany ekran - telefon 01.12.20, 23:47 Ja w takich przypadkach zaczynam od procedury przeczytania instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś