Dodaj do ulubionych

Urszula Dudziak

06.12.20, 18:33
Tak sobie czytam, że Kurski kazał zdjąć błyskawicę Urszuli Dudziak i zastanawiam się co zrobić, żeby w jej wieku tak wyglądać. Może e-matka wie? Weganizm? Joga? Spanie w komorze tlenowej? Jakie operacje zrobić i kiedy zacząć i nie mówię o botoksie bo tu cała twarz zrobiona i szyja. Oczy i zmarszczki pod oczami, które na botoks nie nadają się.
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 18:34
      Urszula Dudziak pozwoliła sobie cokolwiek kazać takiej pluskwie jak Kurski?! Szok.
      A wygląda świetnie, to prawda.
    • oceandream Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 18:41
      Że co??? Co kazał?
      Daj linka!
      • taki-sobie-nick Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 21:29
        Prawdopodobni alternatywą było wyproszenie ze studia.

Nie rzucaj się jak wesz na grzebieniu, W TYM PRZYPADKU miał rację.
        • larix_decidua77 Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 12:26
          Dlaczego?
    • arkanna Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 18:49
      Wow. 77 lat, a ja myślałam że jest 60+ i też zazdrościłam
    • malgosiagosia Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:04
      myviolett napisała:

> Tak sobie czytam, że Kurski kazał zdjąć błyskawicę Urszuli Dudziak i zastanawia
      > m się co zrobić, żeby w jej wieku tak wyglądać. Może e-matka wie?

Ula ma wspaniale goralskie geny oraz bardzo pogodne i zyczliwe usposobienie. Dodam, ze ma radosna dusze dziecka. Nigdy nie zestarzala sie mentalnie.
      • damartyn Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 12:34
        malgosiagosia napisała:

> Ula ma wspaniale goralskie geny oraz bardzo pogodne i zyczliwe usposobienie. Do
        > dam, ze ma radosna dusze dziecka. Nigdy nie zestarzala sie mentalnie.
        >
        Tez tak myślę, że geny i pogodne usposobienie jest tutaj kluczem. 77 lat? -chapeau bas!
    • ms.piggy Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:07
      to co widać w TV to makijaż sceniczny, odpowiednie oświetlenie + dobry chirurg, geny, jakieś tam zabiegi
      ludzie myślą, że ingerencja med. estetycznej to musi wyglądać jak efekt matki S. Stallone, czy rozenkowej, sablewskiej, kurowskiej...itp ale umiar (w mililitrach) + odpowiednia cena = pieńkowska (mistrzostwo) czy agata młynarska
      • alaveda Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:09
        Nowy nick, nowe dynamiczne wejście, tylko zmarszczki te same big_grin
      • malgosiagosia Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:20
        ms.piggy napisała:

> to co widać w TV to makijaż sceniczny, odpowiednie oświetlenie + dobry chirurg,
        > geny, jakieś tam zabiegi
        > ludzie myślą, że ingerencja med. estetycznej to musi wyglądać jak efekt matki
        > S. Stallone,

Nigdy nie miala operacji plastycznych. Miala operacje nosa, a wlasciwie krzywej przegrody nosowej.
        • ms.piggy Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:24
          tak, tak....a jarosław, to empatyczny i sympatyczny starszy pan
          • malgosiagosia Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:27
            ms.piggy napisała:

> tak, tak....a jarosław, to empatyczny i sympatyczny starszy pan

Nie znam zadnego jaroslawa. A Ty nie rozsiewaj klamliwych informacji.
            • ms.piggy Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:35
              Dudziak przyznała się do korekty nosa. „Postanowiłam zoperować sobie przegrodę w nosie, a przy okazji trochę go sobie zmniejszyłam”

oj kłamczucho, wydaje mi się, że nie tylko w tej kwestii mijasz sie z prawda
              • malgosiagosia Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:46
                ms.piggy napisała:

> Dudziak przyznała się do korekty nosa. „Postanowiłam zoperować sobie przegrodę
                > w nosie, a przy okazji trochę go sobie zmniejszyłam”
                >
                > oj kłamczucho, wydaje mi się, że nie tylko w tej kwestii mijasz sie z prawda

Ja pisze o Urszuli Dudziak, a ty widze zmyslasz na jej i moj temat. Prawdziwa z ciebie piggy.
                Pomniejsze nie nosa nie mialo wplywu na jej mlody wyglad i zrobila to przy okazji. Wlasciwie to pomniejszenie prawie niewidoczne.
                • ms.piggy Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:03
                  prawdziwa pisia retoryka, najpierw piszesz: NIGDY NIE MIAŁA ŻADNYCH OPERACJI

potem, jak nawet sama sie do tego przyznaje, to już łagodniej: ...może miała, ale dawno, ale tylko ciut, ciut smile smile

zrozum, nos to dominujacy element twarzy, nawet najdrobniejsza zmiana ma ogromy wpływ na wygląd

EOT
                  • malgosiagosia [...] 06.12.20, 20:39
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • pytajnik188 Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:04
                  Nos ma ogromny wpływ na twarz.
                  Nie ma znaczenia czy pomniejszenie nosa jest przy okazji czy nie, nadal to korekta nosa. W tym przypadku bardzo korzystna. Pamiętam Urszulę z starym nosem i o niebo lepiej wygląda z nowym - mniejszym i zgrabniejszym.

Pewien znany plastyk twierdzi, że u kobiet z dużymi, krzywymi nosami ich pomniejszenie, wysmuklenie i ogólna korekta odejmuje dobrych 10 lat. I ma rację.

Nie wiem co Ci tak zależy żeby przekonać cały świat, że korekta nosa przy okazji to prawie nie korekta. Czy coś w tym złego?
                  • malgosiagosia Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:31
                    pytajnik188 napisała:

> Nie wiem co Ci tak zależy żeby przekonać cały świat, że korekta nosa przy okazj
                    > i to prawie nie korekta. Czy coś w tym złego?

Oczywiscie nic w tym zlego i nie chce o niczym przekonywac swiata, tym bardziej calego. Chodzil mi o to, ze Dudziak nie robila specjalnie operacji nosa, tylko zrobila to przy okazji. Nie lubie jak rosiewane sa idiotyczne kocopaly, ktore nie maja nic wspolnego z prawda. Zmniejszenie nosa moze pomoc kobiecie 30-letniej, no moze 50 letniej, ale na pewno nie 77-letniej w jej mlodzienczym wygladzie.
                    • pytajnik188 Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:44
                      A co to za różnica czy specjalnie czy przy okazji. Bardzo dużo ludzi operuje krzywą przegrodę a nie wszyscy PRZY OKAZJI poprawiają estetycznie nos. Widocznie chciała. Gdyby nie chciała to by tego nie robiła - widocznie stary nos jej ciążył. Nie dziwię się. Obiektywnie rzecz ujmując NIEWIELE kobiet z dużymi, krzywymi nosami cieszy się z ich posiadania.

"Osiem lat temu miałam skrzywioną przegrodę nosową i okropnie przekrzywiał mi się nos. Postanowiłam to sobie zoperować, przy okazji trochę go zmniejszyłam. Nos był zawsze moim kompleksem, zwalałam na niego większość moich niepowodzeń. Nagle, kiedy pozbyłam się tego fatalnego nosa, poczułam się naprawdę piękna"

Czasem jak widać potrzeba bodźca aby zrobić coś czego zawsze się chciało nie miało się odwagi. Korekta nosa odmłodzi każdą kobietę niezależnie od wieku. Ula Dudziak jest tego świetnym przykładem.

Przestan więc bredzić.
                      • malgosiagosia Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:53
                        pytajnik188 napisała:

> Przestan więc bredzić.

Bredzic?
                        Mam nadzieje, ze nie masz dzieci.
                        • pytajnik188 Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 10:33
                          Ty jesteś normalna czy masz jakieś psychiczne problemy? Korzystanie z usług psychiatry to nie wstyd, tak jak i z operacji plastycznych.
                    • myviolett Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:46
                      Najgorsze jest to zakłamanie tych pań. Pomaga im dieta zmieniająca rysy twarzy, operacja nosa naciągająca przy okazji chomiki i podbródek. Adele po operacji bariatrycznej i gwałtownym schudnięciu poddała się operacji wiszącej skory ale nadal twierdzi, że tylko dieta.
      • milupaa Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:43
        Nic podobnego, popatrz sobie na potwora z bagien Rodowicz. Tej nic nie pomoże, nawet oświetlenie i umazane sadzą i węglem oczy smile (masakryczny makijaż dla starej baby). Dudziak wygląda świetnie i jest fajna babka. Nawet jak coś poprawiają to z głową to zobiła.
    • roks30 Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:19
      Uważam że Urszula Dudziak to fenomen. Wygląda cudownie ma wspaniałe wlosy i tyle energii. Serio nie wiem jak to robi. W tym wieku prawie wszyscy starczo pie. dola, a ona nie. Uwielbiam ją.
    • jolie Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 19:23
      Po przeczytaniu jej autobiografii, mam mieszane uczucia. Energetyczna i pozytywna osoba z jednej strony, nawiedzona dziwaczka, która leczy raka medycyną chińską oraz wiąże się z żonatym dla "dobra żony" z drugiej. Wygląda bardzo dobrze, nie przeczę.
      • fitfood1664 Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 10:01
        Ale swojego raka leczy? Jak tak, to wolno jej przecież.
      • aandzia43 Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 13:47
        Do tego współuzależniona. Bycie energetyczną i pozytywną nie wyklucza bycia głupią.
    • kkalipso Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:19
      No patrz właśnie wczoraj po nocy znalazłam przypadkiem i obejrzałam film z panią Urszulą na Netflixie. Całkiem fajny. Zaglądam też na jej YT czasem. Taka dobra z niej energia płynie i faktycznie wygląda super jak na 77lat, tylko pozazdrościć.
    • myviolett Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:22

Link
      Produkcja "The Voice of Poland" kazała zdjąć Urszuli Dudziak symbol Strajku Kobiet: To nie spodobało się władzom stacji [PLOTEK EXCLUSIVE]
    • aga.doris Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:29
      Urszula Dudziak jest dokładnie w tym samym wieku co Bogumiła Wander. Strasznie niesprawiedliwa jest natura. Ale z drugiej strony w młodości Wander była zjawiskową pięknością, a Dudziak raczej urodą nie grzeszyła. Teraz role się odwróciły, więc może jest w tym jakaś przewrotna równowaga.
      • pani_tau Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 21:16
        Moja teoria jest takae, że dobry wygląd jest związany z budową twarzy, która Dudziak ma dość szeroką (Kosiński jej docinal z tego powodu) i skóra nie ma jak opadać 😉.
        • black_magic_women Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 23:35
          Tak, ponoć Kosiński mówił jej, że ma "najbardziej płaską twarz na świecie".
      • aandzia43 Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 13:52
        Wander od paru lat ma alzheimera. Te słynne koszmarne zdjęcia pani Bogumiły pochodzą z okresu kiedy już miała objawy. Martwa twarz z nieobecnym (czy nie rzec nieinteligentnym) wyrazem oczu i pochylona sylwetka u B.W. kontra bystra buzia, błysk w oku i radość życia u U.D.? Wiadomo co wygrywa.
    • myviolett Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 20:29
      Nie wierzę , że tylko przegrodę zoperowali. A przy okazji pewnie podbródek I lifting. Matka Sylwestra miała ponad 90 lat wiec tkanki już nie tak sprężyste. Moja koleżanka była na konferencji, gdzie zachwalano dietę paleo. Czy któraś z ematek ją stosowała?
      • morekac Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 11:21
        Dieta paleo to pierdy opracowane celem wyciągania kasy.
    • aagnes Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 23:39
      Widzialam na żywo panią Dudziak na nagraniach vop i wygląda znakomicie, nawet lepiej niż w tv. A stąd się dowiedziałam ze ma prawie 80 lat, to niewiarygodne!!
    • srubokretka Re: Urszula Dudziak 06.12.20, 23:55
      kronika24.pl/summer-jazz-festival-2020-urszula-dudziak/amp/
      chcesz tak wygladac???? 10 spinaczy na twarz zakladaj na noc. Po miesiacu bedziesz miala takie efekty.
      • hanusinamama Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 13:58
        Ona ma prawie 80...zajebiscie sie trzyma. W tym świetle ty tez bedziesz wyglądac staro...
    • monia.i Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 00:32
      I zdjęła?sad Musze doczytać, bo mi umknęło
    • memphis90 Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 11:42
      Bo im się Dudziaki pomylily... Ta miała być - i wygląda odpowiednio, i przemawia właściwie, i błyskawic nie ma...
      • night-like-this Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 13:07
        big_grin
        Oj, ta zdecydowanie bardziej w klimatach TVPis.
        A Urszula Dudziak moim zdaniem wygląda wręcz obłędnie jak na swój wiek! I ta energia, tylko pozazdrościć smile
    • hanusinamama Re: Urszula Dudziak 07.12.20, 13:56
      77 lat...ja myslałam ze ma 60+ i chciałam napisać ze wygląda świetnie...a teraz to nie wiem co napisac. Pakt z diablem podpisała smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka