kadfael 11.12.20, 13:20 Kto ma zapłacić za "słynną" reklamę Apartu? My! biznes.radiozet.pl/News/Apart-prosi-rzad-o-pomoc-Branza-jubilerska-moze-nie-przetrwac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:25 fakt faktem, że w tegorocznej reklamie Apartu widać pewną desperację. Wcześniejsze nie były aż tak sztuczne, a tu już poszli na całość Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:29 Desperacja desperacją ja jestem ciekawa ile zapłacili trzem gwiazdeczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:33 z których jedna, w porównaniu i na tle wygląda jak pokurczony karzełek Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:09 a z pokurczonych karłów można się wyśmiewać? ..tak jak szczerze nie znoszę całej trójki, to przytyk do wzrostu jest durny Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:56 Trudno. Wygląda to slabo, nic nie poradzę. Chyba nikt pomyslodawcy reklamy nozna do gardla nie przystswial? Gdyby w reklamie brala udzial osoba ulomna, tego komentarza by nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:36 Chyba dużo. Mnie by musieli dużo zapłacić (nie, żeby ktoś chciał, duuuużo mi brakuje urodowo) żebym tak głupie miny robiła nieironicznie. Co piszę z pewną przykrością, bo Sochę lubię, Anna Lewandowska mi nie przeszkadza, nie przepadam tylko za Julią Wieniawą, bo nie do końca rozumiem, za co należy ją cenić. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:36 Nie musisz jej cenić przecież. Wiele reklam opiera się wyłącznie na urodzie modelek. A ona bezwzględnie jest bardzo atrakcyjna 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:52 Nie muszę i nie cenię. Absolutnie nie odmawiam jej urody, z tym że ona chyba jest aktorką? Mam na myśli to, ze gdyby fo tejbreklamy zaangażowano modelkę/aktorkę, ze tak powiem "no-name" o takiej urodzie to ok. Ale Wieniawę zaangażowano bo to Wieniawa, a ja zjawiska: Julia Wieniawa nie ogarniam umysłem. Ale śliczna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:17 Dla mnie ona nie jest śliczna. Jest zadbana i powiedzmy powyżej przeciętnej. I tyle. Za to jej promocja jest tak rozkręcona jakby to był nasz skarb narodowy i jedyny towar eksportowy na świat Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:21 heca7 napisała: > Dla mnie ona nie jest śliczna. Moze ja to widzę przez porównanie z odbiciem w lustrze 😃 Za to jej promocja jest tak rozkręcona jakby to był nasz skarb narodowy i > jedyny towar eksportowy na świat > No właśnie. I tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 18:51 Jest po prostu nachalnie reklamowana przez promotorów gdzie tylko się da. Obiektywnie nic szczególnego/wybitnego ani pod względem urody ani talentu. Ot przeciętne dziewcze raczej Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:27 Ja też nie uważam jej za śliczną. Atrakcyjna jest, ładna i zadbana, tak jak napisałaś. Ale śliczna to według mnie za dużo powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
fortalesa Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:42 oj nie, nie jest. I te usta obrysowane powyżej górnej wargi, okropne. W ich katalogu świątecznych są 'no-name' modelki na głowę bijące urodą to całe trio celebrytek. A co sądzicie o kampanii Kruka z Martyną? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 19:02 Nie jest stricte świąteczna ale o wiele, wiele ciekawsza. Na pewno wzbudziła u mnie większe zainteresowanie. Bo ta Aparta to mi się kojarzy z " Żonami ze Stepford". Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:54 I za czas antenowy. Przecież tak długi spot musiał kosztować krocie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:14 I stroje i scenografię itd. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Apart prosi o pomoc 12.12.20, 00:33 Chociaż jakieś bystre oko w komentarzach wypatrzyło, że Lewandowska wystąpiła w swojej sukience, którą miała na jakiejś gali 😮 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:34 za tuczenie kasą pani L. - niech toną Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:36 woman_in_love napisała: > za tuczenie kasą pani L. - niech toną Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:37 Chyba ich rozum opuścił, mają kasę na płacenie celebrytkom za kiczowata reklamę? To niech spadają, akurat Apartu nie wsparłaby ani centem i nie przez tą głupia reklamę, tylko przez jakość ich biżuterii i sposób rozpatrywania reklamacji i nie szanowanie klienta Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:47 marcelina4 napisała: >To niech spadają, mam nadzieję, że twojemu pracodawcy ktoś tak samo życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:08 Coz, gdyby moj pracodawca zaplacil grube hajsy watpliwej jakosci gwiazdkom za zenujaca reklame ktora zrobilaby z firmy posmiewisko, a nastepnie publicznie oswiadczal ze nie ma kasy na pensje dla pracownikow, to sama bym mu tego zyczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:18 Apart jako pracodawca juz w marcu zgłaszał problemy...i teraz wydał kupe kasy na długą i kiczowatą reklamę i 3 drogie gwiazdy....kasy dla pracowników brakuje, kasa dla Lewej była... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:20 alicia033 napisała: > mam nadzieję, że twojemu pracodawcy ktoś tak samo życzy. Każdemu pracodawcy ktoś tak życzy. To naturlane. Sztuką prowadzenia biznesu jest to, żeby takich było możliwie jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 19:26 alicia033 napisała: > marcelina4 napisała: > > >To niech spadają, > > mam nadzieję, że twojemu pracodawcy ktoś tak samo życzy. > > > > > na szczęście mój pracodawca ma trochę więcej oleju w głowie, niż szefowie Apartu i w trudnych czasach nie wyrzuca pieniędzy na kosztowną i okropną reklamę znając stosunek ludzi do A.Lewandowskiej trzeba mieć chyba niedobrze w głowie, żeby ją zatrudniać do reklamy, zapewne za spore wynagrodzenie, J. Wieniawa ostatnio w sieci epatuje zdjęciami nowego apartamentu za jakieś kosmiczne pieniądze i przeżywa "obijanie" wanny marmurem, pewnie jej Apart tą wannę zafundował no faktycznie gwiazdy jak się patrzy zatrudnili, na ich honoraria starczyło, na wypłaty dla pracowników zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:18 Niestety, właśnie sposobem rozpatrzenia reklamacji skutecznie mnie do siebie zniechęcili już kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:41 za ta wstretną reklame niech ida na dno. akurat nie sadze zeby akurat tylko w tym konkretnym sklepie mozna bylo kupic bizuterie ktorej szukamy, rynek pęka w szwach od niepotrzebnych nikomu pierdółek Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:46 Jaka piękna i droga reklama apartu.... Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:47 Niewstrzelenie się w trend kosztuje. Było wziąć do reklamy pielęgniarki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:49 canaille napisał(a): > Niewstrzelenie się w trend kosztuje. to nie jest kwestia trendu tylko zabicia gospodarki lockdownami. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:03 Zabiło już ją do końca? A podobno ludzie chętnie mieszkania kupują? Było zamiast łańcuszków i diademików natrzaskać sztabek AD 2020 i trochę nieśmiertelników, może by ludzie jeśli nie w celach inwestycyjnych to przynajmniej na pamiątkę kupili. To jest niewstrzelenie się w trend. Rozenkowa z tymi swoim torebkami na każdy dzień tygodnia też śmiesznie wygląda. Bal na Titanicu trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:06 Genialny pomysł, kupiłabym te sztabki Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 19:04 Widziałam bombki "2020 survivor" Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 23:45 canaille napisał(a): > Zabiło już ją do końca? owszem. Parę dni temu upadłość ogłosił np. Topshop. Bankrutów z każdym dniem będzie przybywać. Ale spoko, znam tę magię ematkowej bańki - bogatej i wiecznie młodej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:14 Ale reklama dobiła do konca. Kasa na płacenie Lewandowskiej była..a dla pracowników brakuje? Przeciez taka Lewa wzsieła kupe kasy za to...a reklama akurat jak strzał w kolano Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 23:52 po pierwsze - reklama dźwignią handlu, więc dziwienie się reklamie jest hmmmm... śmieszne. Po drugie oni mają gigantyczne koszty, choćby z racji czynszów w centrach handlowych. Ta reklama to był jakiś tam ułamek budżetu, w ogólnych kosztach pewnie niewiele znaczący, no ale rozumiem, że dla niektórych każda okazja, by pojeździć po lewandowskiej czy wieniawie jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 23:58 Ale chyba też musisz przyznać, że dobór celebrytek co najmniej niefortunny. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Apart prosi o pomoc 12.12.20, 00:06 > po pierwsze - reklama dźwignią handlu, Reklama dzwignia, o ile dzwiga. Czemus watpie, czy akurat ta reklama podniesie im zbyt. >więc dziwienie się reklamie jest hmmmm.. > . śmieszne. Wiec dziwie sie, ze dali takie barachlo z celebrytkami z pewnoscia niewartymi wydanej kasy, ile by tej kasy nie bylo. Bo w tym badziewiu kazda stawka bylaby za wysoka. > dla niektórych każda okazja, by pojeździ > ć po lewandowskiej czy wieniawie jest dobra. A i owszem, dla mnie przykladowo. Bo cos ich, kurna, nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:48 Co za piękna i długa reklama Apartu. Oglądałam sobie online, nic mi się tam nie podobało. NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:50 Miało być bajkowo a wyszło kiczowato. Jest tyle celebrytek, aktorek itp a oni wybrali najbardziej zgrane trio. Lewandowska wychodzi z każdej lodówki, Wieniawa jest promowana na siłę tak bezczelnie, że zastanawiam się kto za tym stoi. Sochy też mam już przesyt. Ktoś kto zaproponował te panie do reklamy i stworzył jej scenariusz powinien poszukać innej pracy... A te zamarznięte róże na ścianie będą mi się śniły po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:50 Do Lewej niech zadzwonią o pożyczkę żeby zapłacić pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:51 Ludzie roboty nie mają to i świecidełek nie kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 13:55 Kiedy usłyszałam o tej reklamie, przez myśl mi przemknęło: a kto robi takie dluuugie, wystawne reklamy z gwiazdami w dobie kryzysu i pandemii, kiedy ludzie oszczędzają na dobrach luksusowych, tracą pracę i co chwila wszystkich dotyka lockdown? Et voila...wszyscy za to zapłacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:11 Prawie nie oglądam telewizji, ale ona się rozniosła po internetach. Powiem szczerze - byłam zniesmaczona. zwykle mi wsjo rybka, co, kto i za ile reklamuje, ale tu blech. Być może jakiś geniusz reklamy wymyślił, że ma być zupełne oderwanie od rzeczywistości. Nie wyszło mu zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:12 Aparat już w marcu podczas pierwszego lockdownu zgłaszał problemy. Możliwe, że ta reklama to był ich rzut na taśmę. I myślę, że akurat sama reklama spełniła swoją funkcję, bo wszyscy o niej mówią. Nawet ja, która w życiu nie kupiła biżuterii w sieciowce, z czystej ciekawości przejrzałam ich katalog online. Niestety dla nich w czasie kryzysu mało kto ma ochotę wydawać kasę na błyskotki z giga marżą. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 14:47 Ano, przestrzelone kompletnie. Kilka lat temu reklamowała ich Anja Rubik z mężem, też przed Świętami. Reklama dużo, dużo, dużo skromniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
fortalesa Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:16 I Kręglicka kiedyś była. Postawili na masowego odbiorcę, widza tvnowskich seriali i czytającego "zycie na gorąco" czy co tam się kupuje, żeby był program tv Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:24 fortalesa napisał(a): > I Kręglicka kiedyś była. Postawili na masowego odbiorcę, widza tvnowskich seria > li i czytającego "zycie na gorąco" czy co tam się kupuje, żeby był program tv Serio ktoś jeszcze kupuje coś papierowego, żeby mieć program?! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:01 Niedawno czytałam, że sprzedaż biżuterii online hula zaskakująco dobrze, więc niech nie przesadzają. Co najwyżej upadną salony w centrach handlowych, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:05 Cudna reklama nie pomogła? A to niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:15 A czemu one wszystkie z takimi rozwartymi paszczami w tej reklamie? Naturalności w tych "uśmiechach" doszukać się trudno. No i mdło od całości okropnie... ble Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:28 Bo żadne z nich aktorki. No Lewandowska aktorka nie jest, więc ok, zrobiła co mogła a że mogła niewiele.. Ale Socha aktorka ponoć jest a Wieniawa ma aspiracje. Tylko brak talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 21:08 Soocha mnie zadziwia. widziałam ja w serialach, szczyty aktorstwa to nie są, ale daje radę. Natomiast w każdej reklamie jest nieodmiennie drewniana. Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 21:08 ha, oświeciło mnie - one ćwiczą jogę twarzy! To rozwarcie, to jedno z ćwiczeń Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:18 A tak zmieniając temat. Nie uważacie, że TKMaxx ma przepiekną reklamę, ta odstawiona owieczka jest przesłodka. Ubraliby owieczkę w biżu i byłaby nieporównywanie tańsza od gwiazd, ale do tego trzeba mieć bardzo dobrą agencję. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:26 aniani7 napisała: > A tak zmieniając temat. Nie uważacie, że TKMaxx ma przepiekną reklamę, ta odsta > wiona owieczka jest przesłodka. Przecież to koza jest!? Ale fakt - reklama słodycz! Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 22:53 Hahaha faktycznie koza, tez slodziutka. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_277 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 20:20 dokładnie - słodka owieczka w naszyjniku byłaby o wiele bardziej urocza Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 20:46 E nie, taka koza byłaby najlepsza w bereciku i perlachi podrywa ją kozioł w bizu jak raper Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Apart prosi o pomoc 12.12.20, 00:09 No, i potem ematka dostaje biżuta z apartu i robi chłopu awanturę, bo co, ty mnie za kozę uważasz? że co, że brzydka jestem czy mam nogi niezgrabne? I już jatka gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniafelek Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 15:55 Ta reklama jest żenująca. W dobrym tonie jest nie kupować w Aparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:11 Aż sobie wyszukałam to cudo na YT. Nawet by mi się podobało, gdyby nie wulgaryzmy: www.youtube.com/watch?v=Ptld98KjPuM Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:13 Oglądałaś parodię tej reklamy na kanale "Klub Komediowy TV" Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:17 Co poradzę, tak mi podpowiedział YT Niemniej video jest oryginalne i faktycznie budzi lekkie mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 19:08 A to była ta strawna wersja... 😜 Bez pikantnego "w ch...j zostawcie paczki" najdalej po pierwszej minucie schodzi się na cukrzycę. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 16:44 Piękna i długa reklama to jedno. Mój mąż ma kartę w Aparcie i na początku grudnia dostał od nich piękny i duży, wcale nie za gruby katalog z biżuterią. Oprócz pięknych zdjęć wcale nie za drogiej biżuterii w katalogu możemy przeczytać o kulisach powstawania pięknej i długiej reklamy, wywiad z Anią, Małgonią i Wieniawą. Wszystko za pieniądze podatnika? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 19:43 Reklamkę oglądałam na youtube w wersji przerobionej - normalnej nie widziałam. Wklejam: youtu.be/Ptld98KjPuM Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 20:03 kryzys_wieku_sredniego napisał(a): > Reklamkę oglądałam na youtube w wersji przerobionej - normalnej nie widziałam. > Wklejam: > youtu.be/Ptld98KjPuM To jedyna dobra rzecz dotycząca tej reklamy - jej parodia 😁 Na Lewandowska i Wieniawe nie mogę patrzeć - chyba większość odczuwa znużenie promowaniem tych słabych twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Apart prosi o pomoc 11.12.20, 20:26 Nie trza było ładować kupę kasy w tą reklamę z tymi -jak im tam-bógwicio. Jakoś mi ich nie żal...A faceci i tak kobitom przeważnie kupuja biżu/perfumy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Apart prosi o pomoc 12.12.20, 00:17 Pewnie chodzi o to, że nie mają czym zapłacić gwiazdom z reklamy🤣 Stąd o tych pensjach dla pracowników 😂 Odpowiedz Link Zgłoś