Dodaj do ulubionych

Tabletki i pomroczność jasna

13.12.20, 10:02
Pytanie z kategorii „chyba głupie, ale nie wiem”. Biorę tabletki jednoskładnikowe, Slinde. Dziś rano w pomrocznosci jasnej wzięłam ostatnia tabletkę trzeciego tygodnia zamiast drugiej tabletki z drugiego tygodnia 🤷‍♀️

Co teraz drogie bravo? Rozum podpowiada, ze to wszystko jedno bo aktywne tabletki maja ten sam skład. Demony zaś cytują w głowie ulotkę (tabletki należy brać w kolejności).

Brać dalej jakby nigdy nic czy czekać na świąteczne wyprzedaże kołysek?
Obserwuj wątek
    • asiairma Re: Tabletki i pomroczność jasna 13.12.20, 10:22
      Jak nie wzięłaś zielonej placebo (4 ostatnie według doz) to przecież to tabletki jednoskładnikowe - wszystkie 24 są identyczne. Jak połknęłaś zieloną, to jakbyś nic nie brała. Wtedy musisz się dodatkowo zabezpieczyć lub postępować według ulotki.
      • asiairma Re: Tabletki i pomroczność jasna 13.12.20, 10:24
        Teraz doczytałam, że rano. To w ogóle nie ma problemu. Jeśli wzięłaś 21 czyli z substancją aktywną to wszystko ok. Jeśli zieloną, to łyknij białą dzisiejszą. Wszystko masz w opisie w opakowaniu- na 100%.
        • silikon_do_wymiany Re: Tabletki i pomroczność jasna 13.12.20, 10:37
          Dziękuję, tak właśnie myślałam. Ale kiedyś byłam świecie przekonana, ze brukselka rośnie jak malutka kapustka i od tego czasu nigdy nie ufam sobie do końca.

Ulotka niestety nie przewidziała takiego scenariusza, jedynie pominięcie tabletki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka