lajtova 23.12.20, 22:36 Wszystkim ematkom i etatkom* życzę Wesołego Niczego! *bywalcowi nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornita111 Re: Życzenia 24.12.20, 00:15 Zyczenia sie sprawdzily, oto jest z nami Wesole Nic: Odpowiedz Link Zgłoś
niejedynywolnylogin92 Re: Życzenia 24.12.20, 00:34 To mnie zabiło, dzięki! Miałam parszywy dzień, a to pomogło w sekundę 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Życzenia 24.12.20, 07:47 Dobre! Dzięki wielkie, przed godziną spaliłam buraki na sałatkę i mam siny dym jak po pożarze. No ale wreszcie mam okazję się uśmiechnąć! 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Życzenia 24.12.20, 09:49 O 5. Kończyłam pracę, w trakcie poszłam po chleb, nastawiłam buraki... No i zamknęłam się w pokoju, dla ciszy, żeby koty się nie biły, wychodzę wreszcie, a z kuchni dymem wali, skwierczy, dziecko śpi jak kamień . Ale buraki zjadliwe, co ciekawe. I o 9 już tłumaczenie wysłałam, w święta nie muszę o niczym myśleć, jupiii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Życzenia 24.12.20, 09:44 Jest to rozweselające! Ale jednak Wam życzę, aby nic i jego kumple przestali mieć wkrótce powody do śmiechu. Poza tym zdrowia, spokoju, radości, jak najmniej frustracji, pociechy z dzieci Wyzwań Wam nie życzę, chyba, że któraś bardzo chce. Szefowa wczoraj życzyła mi wyzwań i źle to zabrzmiało po takim roku w naszej branży i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Życzenia 24.12.20, 08:27 a ja zaczne dzien od toastu za wszystkie fajne ematki! PS nie zamierzam definiowac "fajne" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Życzenia 24.12.20, 09:02 "PS nie zamierzam definiowac "fajne" hehe" Fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Życzenia 24.12.20, 09:51 Otwieram likier słony karmel i wznoszę toast z Tobą! Po tym buraczkowym niemal pożarze należy mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka Re: Życzenia 24.12.20, 09:25 Ja też wszystkim oprócz wyznawców pisiej ideologii Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama