Dodaj do ulubionych

Alicja Majewska

24.12.20, 12:19

Nie jestem jej fanką, ale właśnie mi mignęła w TV podczas kolędowania. Ona wygląda niesamowicie. Nie wiem, czy to makijaż, czy to operacje.
Był tu niedawno wątek na temat kobiet, które wyglądają dużo młodziej, niż mają w dowodzie. Nie wiem, czy AM Nie wygrałaby tego konkursu. Ma 72 lata.
Obserwuj wątek
    • geez_louise Re: Alicja Majewska 24.12.20, 12:36
      E tam, jakieś operacje i zabiegi ostatnio bardzo dobrze jej wyspy, oprócz tego charakteryzacja i oświetlenie. Kilka lat temu wyglądała tak:

• geez_louise Re: Alicja Majewska 24.12.20, 12:39
        Sorry, że się tak wyzłośliwiać, ale niedawno czytałam z nią wywiad, w którym jakoś paskudnie wypowiadała się na temat tego, jaka to ona piękna, a inne kobiety nie.

Moje zdanie jest takie, że czas nie za bardzo miał jak jej odebrać urodę 🤪

Burza suchych loków i duża twarz o mocno zaznaczonych kościach w pewnym wieku będzie może i odmładzać...
      • geez_louise Re: Alicja Majewska 24.12.20, 12:40
        *jej wyszły, nie „wyspy” 🙄
    • lukrecja46 Re: Alicja Majewska 24.12.20, 12:50
      Piękna jest.
      • silenta Re: Alicja Majewska 24.12.20, 12:59
        Naprawdę tak uważasz? To takie moje szczere zdziwienie, że jednak gusta są bardzo różne bo ja zawsze uważałam ją za zadbaną ale brzydką kobietę.
        • lukrecja46 Re: Alicja Majewska 24.12.20, 14:12
          Nie no skąd. Tak tylko napisałam..
          Tak, uważam ją za piękną kobietę ale od dość dawna wiem, że mam nieco odmienny gust w kwestii kobiecej urody.
    • ms.piggy Re: Alicja Majewska 24.12.20, 13:23
      szczupła i prosta sylwetka, dobrze zrobione zęby, fryzura ("naturalny" kolor i nieład)
      nie jest piękna, ale wygląda świetnie
      • gaskama Re: Alicja Majewska 24.12.20, 13:35
        Właśnie, nie jest piękna, nigdy nie była. Ale wygląda świetnie. Właśnie to, że jest szczupla, prosta postawa, pełna wigoru. Chciałabym tak wyglądać za te 25 lat.
        • jakis_wolny Re: Alicja Majewska 24.12.20, 21:34
          gaskama napisała:

> Właśnie, nie jest piękna, nigdy nie była. Ale wygląda świetnie. Właśnie to, że
          > jest szczupla, prosta postawa, pełna wigoru. Chciałabym tak wyglądać za te 25 l
          > at.
          >

A jak się rusza! Niedawno widziałam ją w jakimś programie muzycznym. Śpiewała z kimś w duecie i w pewnym momencie zaczęli tańczyć. Do tego była w szpilkach. Nawet mój mąż się zatrzymał i zachwycił.

Starość widać m.in. w sposobie poruszania się, u niej widać było lekkość i ruchy młodej tancerki.
    • lot_w_kosmos Re: Alicja Majewska 24.12.20, 14:06
      Tak, też mnie zadziwia i podziwiam ją.
      Doskonale się trzyma mimo szczuplosci na twarzy przez całe życie.
      Nawet jeśli coś robi to może botoks n moooooże jakieś nici i pewnie pielęgnacja. Żadnego hialuronu nie widać.
    • dido_dido Re: Alicja Majewska 24.12.20, 14:18
      Tak, czas jest dla niej łaskawy.
      Do tego ten głos - dalej silny i piękny
    • mava Re: Alicja Majewska 24.12.20, 16:45
      ona nie ma dzieci, nie ma rodziny więc ma czas "lezec i pachnieć", ot co.
      Akurat nie wiem, czy jest z tego powodu 'szczęśliwsza".
      I to zadziwiające, że w młodości miała większe zmarchy (przynajmniej na czole) i wygladała gorzej niż teraz...

https://jastrzabpost.pl/wp-content/uploads/2020/05/majewska4-745x1024.jpg
      • chatgris01 Re: Alicja Majewska 24.12.20, 19:02
        mava napisała:

> Akurat nie wiem, czy jest z tego powodu 'szczęśliwsza".

Jeśli nie ma dzieci z wyboru, a nie dlatego, że nie mogła, to tak, raczej jest z tego powodu szczęśliwsza.
    • wapaha Re: Alicja Majewska 24.12.20, 18:58
      Lubię piosenkarki z tamtych lat..
      Majewska, ale też Halina Frąckowiak, Edyta Geppert - i urodowo i wokalnie-niesamowite
      • agusiah Re: Alicja Majewska 25.12.20, 00:40
        I jeszcze Krystyna Pronko, zupełnie mi zniknęła. Posłuchajcie jej Modlitwy!
    • pani_tau Re: Alicja Majewska 24.12.20, 19:08
      Nie chce mi się grzebać po necie, ale wydaje mi się, że to taki przypadek jak moja kuzynka, która w wieku lat trzydziestu wyglądała na czterdzieści pięć, a teraz mając lat sześćdziesiąt dalej wygląda na czterdzieści pięć.
      • wapaha Re: Alicja Majewska 24.12.20, 19:16
        pani_tau napisał(a):

> Nie chce mi się grzebać po necie, ale wydaje mi się, że to taki przypadek jak
        > moja kuzynka, która w wieku lat trzydziestu wyglądała na czterdzieści pięć, a t
        > eraz mając lat sześćdziesiąt dalej wygląda na czterdzieści pięć.

Moja mama tak miała. Po 50tce wyglądała lepiej niż jak miała 30 lat. Inna fryzura ( wtedy jakiś baranek na krótkich włosach, słabo pofarbowane i z widoczną siwizną (zaczęła siwieć ok 28rż), lepsza figura,
      • alessa28 Re: Alicja Majewska 25.12.20, 23:03
        pani_tau napisał(a):

> Nie chce mi się grzebać po necie, ale wydaje mi się, że to taki przypadek jak
        > moja kuzynka, która w wieku lat trzydziestu wyglądała na czterdzieści pięć, a t
        > eraz mając lat sześćdziesiąt dalej wygląda na czterdzieści pięć.

O dokładnie. Znam taka kuzynkę, jak miała 20 parę to wyglądała na więcej - szczupła buzia z zarysowanymi kośćmi policzkowymi, taka poważna uroda.
        Teraz ma chyba z 41, wygląda naprawdę młodo, w dodatku nie ostrzykuje się ani nie wariuje z chirurgia i kosmetykami. Dałabym jej 30 bez żadnego słodzenia.
        Ale jest szczupla(nie chuda, co podkreślam), nie pali, nie nadużywa, ma sprężyste ruchy i mega młodzieńczy charakter. Plus fajna fryzurkę i ładna buzię.
        Lubie takie metamorfozy, mój tato też wyglądał średnio w młodości, zdecydowanie wyprzystojnial z wiekiem.
      • pani_tau Re: Alicja Majewska 26.12.20, 14:08
        Niedobrze - zobaczyłam ją w HD i jednak widać poprawki.
    • mallard Re: Alicja Majewska 24.12.20, 20:21
      Nie wiem czemu, ale zawsze mi się kojarzyła z jamnikiem...
      • chatgris01 Re: Alicja Majewska 24.12.20, 20:25
        A mnie się zawsze myliła z Barbarą Wrzesińską.
        • potworia116 Re: Alicja Majewska 24.12.20, 21:09
          Jakbsobie teraz patrzę, to ma coś z Suzan Sarandon
    • molnarka Re: Alicja Majewska 25.12.20, 15:24
      Uwielbiam ją jak śpiewa. Zachwyca mnie.
      Uroda OK choc bez szalu ale jak na swoj wiek to super.

Ale kilka ładnych lat temu sluchalam wywiadu z nią i Korczem. Ona jest tak bezdennie glupia ze to szok. Bylam przerazona jak infantulna i oderwana od rzeczywistości to postac. Korcz ratowal sytuacje ale i po nim bylo widac ze spuszcza zaslonę milosierdzia na to jej trajkotanie.
      • alina460 Re: Alicja Majewska 26.12.20, 01:50
        Może takie idiotki mniej się życiem przejmują. A wiadomo, że złość i stres urodzie szkodzą wink
        • nuta15 Re: Alicja Majewska 26.12.20, 15:22
          A co ty wiesz o życiu Alicji Majewskiej? Wbrew pozorom nie było bezproblemowe , a optymizm, energia i wewnętrzna siła pozwoliły jej przetrwać trudne lata.
    • ga-ti Re: Alicja Majewska 25.12.20, 23:40
      Dobrze się trzyma, nie wygląda na swoje lata, ale najwięcej młodości dodaje jej wigor, uśmiech, sprężystość, energia itp. No i głos, silny, wspaniały.
      Byłabym szczęśliwa tak wyglądając i tak się prezentując w tym wieku.
      • milupaa Re: Alicja Majewska 25.12.20, 23:52
        Zgadzam się. Ludzie młodzi duchem chyba wolniej się starzeja. Byl podobny wątek o Dudziak, ona też z wielką energia i uśmiechem i też wygląda świetnie
    • 18lipcowa3 Re: Alicja Majewska 26.12.20, 20:09
      Też tak uważam. Wygląda mega extra a przecież spiewa odkąd byłam mała. Przymniej tak pamiętam a mam lat prawie 40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka