agrypina6 30.12.20, 17:05 Czy któraś używa? Kusi mnie żeby kupić serum. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkkaa_99 Re: Samarite. 30.12.20, 17:59 Ja mam tem niebieski krem. Jestem srednio zadowolona. Plusem jest to, ze wchlania sie do matu (a mam tłustą cere) i skora po nim ladnie wyglada, jest wyciszona, znikają zaczerwoenienia. Minus - nie nawilża za bardzo i ma baaaardzo intensywny zapach, ktory jest dla mnie ogromnym minusem, bo czuje go przez wiele godzin, minus tez za plastikowe opakowania. Ogolnie za 130 zl mozna znalezc lepsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Samarite. 30.12.20, 18:05 Serum kosztuje 300zl. No i tak się zastanawiam.. ale raczej kupię, opinie ma dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Samarite. 30.12.20, 18:14 Miałam ten wielofunkcyjny balsam (czerwone opakowanie); dobry na suchą skórę twarzy, łokci, dłoni, stóp. Na twarz z pewnością nie mogę go używać codziennie- mam sucha skórę, ale czułam się "przytkana". Nie kupiłam ponownie, czyli chyba nie było wow. Serum nie znam. Czytałaś opinie, na wizażu na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś