yennefer.00 Re: Kolorowe mascary 19.01.21, 15:37 Nie, ale za to podobają mi się kreski zrobione kolorowymi eyelinerami, chciałabym spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Kolorowe mascary 19.01.21, 16:09 Szukam zielonej, turkusowej, od dawna nie mogę znaleźć. Najłatwiej chyba o niebieską/granatową, albo o fiolet. Fioletowej już nie używam, źle wyglądam. Rzęsy mam naturalnie czarne, więc u mnie to zazwyczaj tylko sugestia koloru, chyba że stanę odpowiednio w świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
martas83 Re: Kolorowe mascary 20.01.21, 10:19 Zieloną widziałam w najnowszym katalogu Avonu. Odnośnie pytania startowego: od wielu lat używam koloru black-brown właśnie z Avonu. Najlepiej dopasowany kolor do mojej urody i potrzeb. Czarny wygląda jakoś zbyt dramatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka1 Re: Kolorowe mascary 19.01.21, 16:13 Moja rada: nie idź tą drogą... O ile nie masz 17 lat i nie jedziesz właśnie na jakiś kolorowy festiwal... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Kolorowe mascary 19.01.21, 16:33 Chyba jak kupisz cyrkowe. Ja w kolorowych wyglądam nawet lepiej niż w czarnym, czy kompletnie nienaturalnym dla mnie brązie. Granat czy ciemna zieleń to nawet super alternatywa dla czarnego tuszu, który może jasne typy w pewnym wieku mocno postarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kolorowe mascary 19.01.21, 16:37 Delikatny efekt przy moich ciemnych rzęsach nie istnieje. Próbowałam róznych kolorów i firm, efekt daje tylko zielona w małej tubce, marki Sin coś tam. SinSkin, o. Kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Kolorowe mascary 19.01.21, 18:24 Jak byłam nastolatką to najmodniejsza była w kolorze niebieskim Wtedy używałam (ja, brązowe włosy i zielone oczy...), od ponad 20 lat już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Kolorowe mascary 19.01.21, 18:32 Pomalowalam się niebieska, córka ma i niestety, wyglądam jak z cyrku. Ale przy okazji pytanie tusz biały, nie odżywka tylko tusz, żeby się trzymał, istnieje? W rossmannie, hebe i kontigo nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
lidios81 Re: Kolorowe mascary 20.01.21, 21:49 Używam granatowej z maybelline. Kupuję po kilka jak jest w promocyjnej cenie. Jest też w kolorze bordowo - śliwkowym, ale po mimo moich zielonych oczu wyglądam w niej jak bym przed chwilą ryczała . Granatowa jest świetna, widoczna ale nie tandetna. Odpowiedz Link Zgłoś