Dodaj do ulubionych

Magia nagości

19.02.21, 18:45
Rozpoczyna się casting na polską edycję tego programu. Któraś emama zamierza wystąpić? wink
Wiele osób po tym programie mówi, że czują się silniejsze. Podobnie w programie Goka Wana, gdzie dwie panie rozbierają się do naga na wybiegu. Najpierw są niezadowolone z własnego ciała, mają kompleksy, płaczą patrząc w lustro, a po programie twierdzą, że teraz ich ciało bardzo im się podoba.
Wierzycie w uzdrawiające działanie publicznego pokazywania się nago? Może są tu jakieś naturystki i się wypowiedzą?
Obserwuj wątek
    • tanebo001 Re: Magia nagości 04.09.21, 21:48
      natemat.pl/372193,magia-nagosci-ruszyl-popularny-show-randka-nago-w-telewizji która ematka oglądała?
      • ajr27 Re: Magia nagości 04.09.21, 21:56
        Oglądałam wczoraj. Na pierwszy rzut oka widać, jakim jesteśmy sztywnym, krytykanckim narodem. Ten program to naga prawda o ludziach w danym kraju, mentalności. Ze wszystkich edycji najbardziej cenię otwartość i tolerancję Anglików.
        • sniyg Re: Magia nagości 04.09.21, 23:51
          ajr27 napisała:

> Oglądałam wczoraj. Na pierwszy rzut oka widać, jakim jesteśmy sztywnym, krytyka
          > nckim narodem.
          No jakby inaczej big_grin
    • figa_z_makiem99 Re: Magia nagości 04.09.21, 22:00
      Fajnie jest zrobić sobie profesjonalną sesję zdjęciową w ładnej bieliźnie albo akty, ale paradować nago przed ludźmi niekoniecznie.
    • zuzanna_a Re: Magia nagości 04.09.21, 22:07
      Rozumiem koncept.
      Natomiast byloby mi dziwnie, ze dzien wczesniej ogladalam w pelnej kranie np kuriera czy szwagra.
      Oglalam brytyjska wersje i dziwi mnie jak ci ludzie sie czuja z tym ze ich narzady ogladaja cale rodziny, sasiedzi, wspolpracownicy, klienci itd.
      Gdzie sa jakies granice?
      • kanna Re: Magia nagości 04.09.21, 22:17
        Heh, ja oglądałam tylko jedne odcinek, niemiecki. Dla osób transseksualnych i innych,.

I jak pan z za dużym penisem powiedział , że jest pracownikiem socjalnym, to mi jednak szczenna opadła.
    • znowu.to.samo Re: Magia nagości 04.09.21, 22:25
      Ty tam idź.
    • sniyg Re: Magia nagości 04.09.21, 23:59
      Program dla debili. Nuda robi sieczkę z mózgu, podobnie jak parcie na szkło. Jak to proroczo śpiewał przed laty Sikorowski "wow, tok szoł, ktoś przed kamerą majtki zdjął, powiedział ile razy może i z kim od wczoraj dzieli łoże, Europejczyk a nie żaden cioł. Wow, tok szoł".
      • ajaksiowa Re: Magia nagości 05.09.21, 06:31
        Chore umysły wymyśliły to coś,jak można oceniaç człowieka po penisie czy vaginie?Norrmalny człowiek stara się ukryć niedoskonałości urody a nie wywalać obwisły biust czy brzuchol na widok baardzo publiczny,a teraz mnie gryžcie..🤮🤮🤮
        • ajr27 Re: Magia nagości 05.09.21, 19:20
          Przeczytajcie, może Wam się rozjaśni w głowach, o co chodzi w tym programie
          noizz.pl/spoleczenstwo/magia-nagosci-polska-kontra-brytyjska-edycja-nasza-utrwala-stereotypy/c1g3gmv?utm_source=facebook_extra&utm_medium=social&utm_campaign=Facebook_vertical&utm_term=autor_2
    • saszanasza Re: Magia nagości 05.09.21, 07:24
      Nie oglądałam i nie planuję, mam jednak nadzieję, że będą pokazywać tą nagość „sprawiedliwie”, a nie na zasadzie: pani cała a pan „wygumkowany” tu i ówdzie.
    • znowu.to.samo Re: Magia nagości 05.09.21, 17:18
      Ciekawe kiedy zrobią taki program gdzie będzie jesscze kopulacja
      • tanebo001 Re: Magia nagości 05.09.21, 17:37
        Już było. W big brother...
    • kafana Re: Magia nagości 05.09.21, 19:16
      Wierze, ze pokazanie się nago i zobaczenie, ze świat się od tego nie zawalił a ludzie nie wymiotowali na ten widok może być dla zakompleksionych osób wyzwalające. Taka terapia szokowa i przełamanie leku.
      • scarlett74 Re: Magia nagości 05.09.21, 19:30
        Tia, już widzę jak program szturmują tabuny zakompleksionych, dla których szczytem ekshibicjonizmu jest ukazanie kawałka uda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka