Dodaj do ulubionych

Chodzicie teraz do

• bergamotka77 Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 15:11
      Chodzę w normalnym trybie czyli co półtora, dwa miesiące na odrosty. Chodzę też na manikiur i pedikiur.
    • ruscello Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 15:38
      Chodzę średnio raz w roku, zaliczyłam jesienią.
    • trzebasiebawic Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 16:23
      Do fryzjera chodzę rzadko, bo raz na 3/4 miesiące. Zdążają mi się przerwy około sześciomiesieczne, ale to już takie wyjątkowe sytuacje spowodowane np zabójczym wirusem czy powodzią.
      Właśnie się wybieram, bo schrzaniłam kolor i chodzę jak powstaniec. Co prawda nadrabiam urodą i młodością, no ale.. ileż można nosić kaptur na głowie - zdaje się, że coraz cieplej się robi, i to już nie przystoi.
      Normlanie poczekałabym jeszcze tak z miesiąc, ale wystraszyłam się że wszystko zamkną. Normlanie nie jestem tak strachliwa, ale taki matrix jaki funduje Polska wystraszny każdego. Odpowiadając na Twoje pytanie: tak, idę najszybciej jak to możliwe do fryzjera i nie, nie boję się. Czego ma się do cholerny bać?
      • onewoman Re: Chodzicie teraz do 20.03.21, 10:55
        Zarażenia. Ja już przeszłam i wspominam bardzo źle i nie chciałabym znowu.
    • alexis1121 Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 16:30
      Normalnie przebywając w Pl (a teraz przebywam) chodziłam dwa razy w tygodniu na modelowanie. Jednak jutrzejszą wizytę odwołałam, po tym jak żadna z reszty klientek nie miała na twarzy maseczki, jedna smarkała, a moja fryzjerka rozłożyła ręce i na moją uwagę powiedziała, że no co ona ma zrobić, głupio jej zwracać uwagę. We wtorek muszę zrobić odrosty i stwierdziłam że jak już mi nałoży farbę to pójdę poczekać do auta. Resztę wizyt które miałam rozpisane do świąt też odwołam. Właśnie z powodu takiego nieodpowiedzialnego zachowania mamy prawie 30 tysięcy zakażeń.
    • kkalipso Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 16:38
      Dziś był chłop, bo już wyglądała jak Szopen, ja byłam z miesiąc temu podcięłam i zrobiłam grzywkę - mam spokój na kilka miesięcy.
    • cosmetic.wipes Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 17:15
      Chodzę co miesiąc. Ale ja cały czas normalnie pracuje spotykając się różnymi ludźmi, więc nie mam lęków związanych z tego typu wizytami.
      • chococaffe Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 17:22
        Też pracuję i spotykam się zawodowo z ludźmi - to nie ma nic do rzeczy.
    • mama-ola Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 17:24
      Nie byłam od roku. Za to do dentysty jestem umówiona za 2 tygodnie, mam nadzieję, że wizyta się odbędzie.
    • angazetka Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 18:14
      Chodzę. Co dwa, trzy miesiące.
      W przyszłym tygodniu do fryzjera pójdzie też pies tongue_out
    • redwineiswhatilike Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 18:28
      Byłam w październiku i na początku marca.
    • piesiedwa Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 19:19
      Troll? Ktos jeszcze po roku cyrku sie obawia czegos?
      • onewoman Re: Chodzicie teraz do 20.03.21, 10:57
        A Ty się nie obawiasz?
    • milupaa Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 21:59
      Oczywiście. Ja niczego nie unikam, żyje na tyle normalnie na ile się da.
    • san_vito Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 22:28
      Przestalismy chodzic. Ostatnio wszyscy bylismy w sierpniu. Praca zdalna. Maz strzyze corke. Ja meza, a corka mnie.
      • magdallenac Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 22:47
        san_vito napisał:

> Przestalismy chodzic. Ostatnio wszyscy bylismy w sierpniu. Praca zdalna. Maz st
        > rzyze corke. Ja meza, a corka mnie.

Chcialabym zobaczyc Wasze fryzury 😀
        • san_vito Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 14:12
          Mąż ma taką, że jest mega zadowolony. I mówi, że głupi był, że wcześniej maszynki nie kupił. Fakt wygląda dobrze.
          U nas wkurzające jest to, że do fryzjera trzeba się umawiać
          • magdallenac Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 14:27
            Obcięłam męża raz podczas lockdownu, przez tydzień nosił czapkę i powiedział, że musiałam to zrobić specjalnie big_grin
            • chococaffe Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 15:11
              Cóż....mnie kiedyś fryzjer podciął włosy tak, że dziecko na mój widok zamiast "cześć" powiedziało "nie przejmuj się" big_grin
    • taki-sobie-nick Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 22:42
      Chodzimy regularnie.
    • waleria_s Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 23:20
      Chodzimy, oczywiście. Tak samo do kosmetyczki, dentysty itd.
    • treo.tralve Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 23:38
      oczywiście
    • sonia1984 Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 23:44
      Bardzo rzadko
    • kurt.wallander Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 23:47
      Umówiłam się na przyszły tydzień i teraz boję się, że nie wypali sad
    • fabryka.lodow.napatyku Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 00:02
      bez fryzjerow sie Polacy nie obeda, fryz musi byc, natomiast bez szkol, spoko, pozamykane.
      u nas odwrotnie, szkoly pracuja, po lockdownie sklepy pootwierali, ale fryzjerow, salonow pieknosci jeszcze nie.
      wiecie jakie dlugie juz wlosy ma nasz burmistrz, bo pewnie nie ma gdzie obciac wink
      ale nasze dzieci w szkolach smile
      • chococaffe Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 08:30
        smile
      • jowita771 Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 09:33
        Zazdroszczę, wolałabym tak.
    • enigma81 Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 09:22
      Chodzę zarówno do fryzjera jak i kosmetyczki.
    • mama303 Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 15:36
      nie byłam od 3 miesięcy i chyba czas pójść
    • myelegans Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 16:33
      chodze od czerwca zeszlego roku jak sie w koncu otworzyly... wszystkie salony w rezimie sanitarnym.... maski, odstepy, przegrody w plexi pomiedzy stanowiskami... co 7-8 tygodni
    • stwory_z_mchu Re: Chodzicie teraz do 20.03.21, 11:24
      Nie chodzę, mam włosy do pasa, grzywkę obcięłam sobie sama. Wyglądam jak ronja córka zbójnika, ale na szczęście mieszkam w lesie smile i prawie z nikim się nie spotykam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka