bergamotka77 Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 15:11 Chodzę w normalnym trybie czyli co półtora, dwa miesiące na odrosty. Chodzę też na manikiur i pedikiur. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 15:38 Chodzę średnio raz w roku, zaliczyłam jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 16:23 Do fryzjera chodzę rzadko, bo raz na 3/4 miesiące. Zdążają mi się przerwy około sześciomiesieczne, ale to już takie wyjątkowe sytuacje spowodowane np zabójczym wirusem czy powodzią. Właśnie się wybieram, bo schrzaniłam kolor i chodzę jak powstaniec. Co prawda nadrabiam urodą i młodością, no ale.. ileż można nosić kaptur na głowie - zdaje się, że coraz cieplej się robi, i to już nie przystoi. Normlanie poczekałabym jeszcze tak z miesiąc, ale wystraszyłam się że wszystko zamkną. Normlanie nie jestem tak strachliwa, ale taki matrix jaki funduje Polska wystraszny każdego. Odpowiadając na Twoje pytanie: tak, idę najszybciej jak to możliwe do fryzjera i nie, nie boję się. Czego ma się do cholerny bać? Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: Chodzicie teraz do 20.03.21, 10:55 Zarażenia. Ja już przeszłam i wspominam bardzo źle i nie chciałabym znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 16:30 Normalnie przebywając w Pl (a teraz przebywam) chodziłam dwa razy w tygodniu na modelowanie. Jednak jutrzejszą wizytę odwołałam, po tym jak żadna z reszty klientek nie miała na twarzy maseczki, jedna smarkała, a moja fryzjerka rozłożyła ręce i na moją uwagę powiedziała, że no co ona ma zrobić, głupio jej zwracać uwagę. We wtorek muszę zrobić odrosty i stwierdziłam że jak już mi nałoży farbę to pójdę poczekać do auta. Resztę wizyt które miałam rozpisane do świąt też odwołam. Właśnie z powodu takiego nieodpowiedzialnego zachowania mamy prawie 30 tysięcy zakażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 16:38 Dziś był chłop, bo już wyglądała jak Szopen, ja byłam z miesiąc temu podcięłam i zrobiłam grzywkę - mam spokój na kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 17:15 Chodzę co miesiąc. Ale ja cały czas normalnie pracuje spotykając się różnymi ludźmi, więc nie mam lęków związanych z tego typu wizytami. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 17:22 Też pracuję i spotykam się zawodowo z ludźmi - to nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 17:24 Nie byłam od roku. Za to do dentysty jestem umówiona za 2 tygodnie, mam nadzieję, że wizyta się odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 18:14 Chodzę. Co dwa, trzy miesiące. W przyszłym tygodniu do fryzjera pójdzie też pies Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 18:28 Byłam w październiku i na początku marca. Odpowiedz Link Zgłoś
piesiedwa Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 19:19 Troll? Ktos jeszcze po roku cyrku sie obawia czegos? Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 21:59 Oczywiście. Ja niczego nie unikam, żyje na tyle normalnie na ile się da. Odpowiedz Link Zgłoś
san_vito Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 22:28 Przestalismy chodzic. Ostatnio wszyscy bylismy w sierpniu. Praca zdalna. Maz strzyze corke. Ja meza, a corka mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 22:47 san_vito napisał: > Przestalismy chodzic. Ostatnio wszyscy bylismy w sierpniu. Praca zdalna. Maz st > rzyze corke. Ja meza, a corka mnie. Chcialabym zobaczyc Wasze fryzury 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
san_vito Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 14:12 Mąż ma taką, że jest mega zadowolony. I mówi, że głupi był, że wcześniej maszynki nie kupił. Fakt wygląda dobrze. U nas wkurzające jest to, że do fryzjera trzeba się umawiać Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 14:27 Obcięłam męża raz podczas lockdownu, przez tydzień nosił czapkę i powiedział, że musiałam to zrobić specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 15:11 Cóż....mnie kiedyś fryzjer podciął włosy tak, że dziecko na mój widok zamiast "cześć" powiedziało "nie przejmuj się" Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 23:20 Chodzimy, oczywiście. Tak samo do kosmetyczki, dentysty itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Chodzicie teraz do 18.03.21, 23:47 Umówiłam się na przyszły tydzień i teraz boję się, że nie wypali Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 00:02 bez fryzjerow sie Polacy nie obeda, fryz musi byc, natomiast bez szkol, spoko, pozamykane. u nas odwrotnie, szkoly pracuja, po lockdownie sklepy pootwierali, ale fryzjerow, salonow pieknosci jeszcze nie. wiecie jakie dlugie juz wlosy ma nasz burmistrz, bo pewnie nie ma gdzie obciac ale nasze dzieci w szkolach Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 09:22 Chodzę zarówno do fryzjera jak i kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 15:36 nie byłam od 3 miesięcy i chyba czas pójść Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Chodzicie teraz do 19.03.21, 16:33 chodze od czerwca zeszlego roku jak sie w koncu otworzyly... wszystkie salony w rezimie sanitarnym.... maski, odstepy, przegrody w plexi pomiedzy stanowiskami... co 7-8 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
stwory_z_mchu Re: Chodzicie teraz do 20.03.21, 11:24 Nie chodzę, mam włosy do pasa, grzywkę obcięłam sobie sama. Wyglądam jak ronja córka zbójnika, ale na szczęście mieszkam w lesie i prawie z nikim się nie spotykam. Odpowiedz Link Zgłoś