ludzikmichelin4245 19.03.21, 10:29 który kryje, rozświetla i nie wchodzi w zmarszczki to... Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 10:38 Tarte: Shape Tape Pat McGrath: Skin Perfector Two Faced: Born This Way Kevin Aucoin: Sensual Skin Enhancer Lancome: Eye Countour Concealer Chodzi o to ze nie moga byc suche i pudrowe bo wtedy wlaza. Polecam tez pod to tez BECCA: Anti-Fatigue Under Eye Primer . Zawiera toto kofeine, wyciag z ogorka i jest primerem ktory wypelni zmarszczki przez co korektor jest jakby na tym ale sie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 12:55 Jest już nowy Shape Tate Ultra Creamy Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 13:29 princesswhitewolf napisała: > Tarte: Shape Tape > > Pat McGrath: Skin Perfector > > Two Faced: Born This Way > > Kevin Aucoin: Sensual Skin Enhancer > > Lancome: Eye Countour Concealer > > > > Chodzi o to ze nie moga byc suche i pudrowe bo wtedy wlaza. Polecam tez pod to > tez BECCA: Anti-Fatigue Under Eye Primer . Zawiera toto kofeine, wyciag z ogork > a i jest primerem ktory wypelni zmarszczki przez co korektor jest jakby na tym > ale sie trzyma Nope, Shape tape nie nadaje się do suchej skóry pod oczy, dojrzałej - za suchy i za tępy, trzeba używać ciut, a wtedy nie kryje. Ceareless od Tarte to tak. Laura Mercier, Armani - te podooczne, kryją i są kremowe, wypróbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 15:07 princesswhitewolf napisała: > > Kevin Aucoin: Sensual Skin Enhancer > > o ten próbowałam jeden raz u siostry i rzeczywiście dobry ale w Polsce nie do dostania. Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 10:49 YSL Touche Eclat. Od lat tylko tego używam. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 11:01 tez dobre. W ogole Catrice podklad i korektory to taki ciekawy przypadek ze nie jest to droga firma a jakosc jak markowych z najwyzszej polki Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 11:19 O, a mi ten Catrice podkreśla nawet te zmarszczki, o których istnieniu nie miałam pojęcia :p generalnie lubię ich kosmetyki, ale ten korektor nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 11:47 tarte Tape Shape by sie sprawdzil bo jest bardzo bardzo lekki. Jak nie to chyba zaden Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 11:47 O, lubię takie hity z niższej półki, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 11:57 Cartrice to zdecydowanie czolowka hitow i na Youtube duzo o tym mowiono. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 12:01 To jak lubisz, mogę polecić ten tusz. Odkąd go raz kupiłam przypadkiem inne mogą się schować. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 13:10 tylko ze ja kupuje male probki tuszy i wywalam co 2 miesiace. Nie udalo sie mi nigdy zuzyc calego opakowania a po 3 miesiacach w tuszu pojawia sie "zycie" Maja tez male probkowe takie? Ide poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 13:11 Nie wiem, ja nie wywalam. Używam z bakteriami, robi się bardziej treściwy :p Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 13:20 hahah....przypomnial mi sie dowcip o dwoch przedszkolakach w piaskownicy. Jeden do drugiego: co masz. a ten pierwszy: miesko, a ten drugi: a skad masz? a ten pierwszy: przypelzlo Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 11:50 Jeszcze jedno pytanie - czy toto się nakłada na podkład, czy solo, a podkładem nie wjeżdżać pod oko? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 12:00 roznie ludzie robia. Ja nie lubie tapety wiec na primer ( wyzej wymieniony becca) klade korektor na tzw "doline lez) pod oko i wzdluz lini nosa. A jak ktos ma tlusta skore to klada na primer, podklad i jeszcze robia tzw baking z kupa pudru ktory potem strzepuja Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 12:39 ludzikmichelin4245 napisał(a): > Jeszcze jedno pytanie - czy toto się nakłada na podkład, czy solo, a podkładem > nie wjeżdżać pod oko? Podkład generalnie nie jest po to by go kłaść pod oczy. Korektor solo. I wklepać gąbką najlepiej, nie rozsmarowywać, korektor i podkład jedno na drugim zrobią efekt szpachli Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 15:05 Tarte shape tape, Nars Radiant Creamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 15:15 Zapytaj jeszcze o taki który nie wysuszy linii skóry pod okiem Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 19.03.21, 23:09 No mowilam Tarte shape tape. Odpowiedz Link Zgłoś