Dodaj do ulubionych

WSNHiD+studenci stosunkow międzynarodowych

24.08.06, 11:19
malendowski??mowi wam cos to nazwisko??? jak zdac u malendowskiego??:) są
szanse w ogole?? kto ma juz doswiadczenia z tym panem?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kap Re: WSNHiD+studenci stosunkow międzynarodowych IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 23:30
      hej. oprócz tego, ze był moim profesorem, to jeszcze pisałam u niego pracę
      magisterską i jestem zachwycona, prawdziwy ekspert w swojej dziedzinie.
      studiowałam politologię na UAM, gdzie profesor wł. malendowski wykłada. sporo
      się trzeba u niego uczyć, ale da się przeżyć. prawdą jest, ze wielu oblewa.
      jednak jeśli się uczysz, na pewno zdasz u niego egzaminy bez problemu.
      przynajmniej ja tak miałam. :) powodzenia!
    • laleczka223 Re: WSNHiD+studenci stosunkow międzynarodowych 25.08.06, 11:31
      uczylam sie duzo, ale w tej chwili podchodze juz do 2 poprawki!! Bojęs ie ze
      dostanę warunek! Wiem ze wsnhid to nie jet uam-ale wierzcie mi ze profesorowie
      i tak trzymaja nas krotko! a prof. malendowski szczególnie!!!!
      • Gość: kap Re: WSNHiD+studenci stosunkow międzynarodowych IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 12:44
        rozumiem Cię. u nas tez wiele osób miało poprawki i warunki u niego. w końcu
        była poprawka warunku i wszystkich przepuścił. porozmawiaj ze studentami z
        wyższych lat. niech powiedzą Ci, jakie tematy dawał profesor. te tematy się
        powtarzają. profesor zazwyczaj daje jako temat jeden z podrozdziałów (tych
        małych) z ksiązki. pisz dużo, a najważniejsze rzeczy w swojej pracy
        podkreśl. :) powodzenia!
    • laleczka223 Re: WSNHiD+studenci stosunkow międzynarodowych 25.08.06, 15:34
      w zeszłym roku miałam stypendium a teraz ta jedynka mnie po prostu
      zdyskwalifikowała. Powiem ci ze jestem troszke podłamana-nie wiem co mam pisac
      u tego faceta! W czerwcu trafilam w temat-pisalam duzo i na temat! A siedząca
      koleżanka obok mnie -mająca to samo na kartce dostala 3 aja 2:( Nie chce miec
      warunku z tego przedmiotu....kurde:( Wiem ze daje podrozdzialy, zauważylam tez
      ze lubi tematy typu : "Rola..." ale tego jest multum -książka 600 stron. Ehhhh
      • Gość: kap Re: WSNHiD+studenci stosunkow międzynarodowych IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 17:50
        tym razem się uda!!!! tylko podkreśl najważniejsze rzeczy i postaraj się
        zapisać 4 strony. trzymam kciuki!
        • Gość: kasia Re: WSNHiD+studenci stosunkow międzynarodowych IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 16:10
          Pisz konkrety ,nie rozpisuj się,Malendowski żąda wiedzy rzetelnej ,żadnej
          improwizacji.Mozesz wypunktowywać problem.Nie musisz zapisywać kilku stron
          papieru kancelaryjnego.
          Tez miałam warunek u niego,ale dzięki temu nauczyłam sie przedmiotu który jest
          wiodący na tym kierunku.Faktem jest ze daje do opracowania
          podrozdziały.Powodzenia.
          Ps.Czytac ,czytac i jeszcze raz czytac jego książkę.Jak już będziesz umiała
          stwierdzisz ze bardzo ciekawa:)Przeogromna wiedza faceta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka