Dodaj do ulubionych

Tolerancja.

22.03.21, 10:12
Obśmiane tutaj: ''do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych''...
Dlaczego, pytam dlaczego? Czyżby tolerancji zabrakło?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Tolerancja. 22.03.21, 11:39
      Hę?
      • edelstein Re: Tolerancja. 22.03.21, 11:50
        "chce do Polski" odcinek kolejny.Tyle wody w Wiśle upłynęło,a ta dalej tęskni 😃
    • lajtova Re: Tolerancja. 22.03.21, 11:43
      Znajdziesz drogę do Pana Boga to znajdziesz odpowiedź na to pytanie.
    • szafireczek Re: Tolerancja. 22.03.21, 11:44
      Zabrakło - jak już - rozumienia sensu wypowiedzi. Komentarze nie dotyczą miejsc i krajobrazu, tylko perypetii życiowych i motywacji, reszta jest metaforą...
      • babie.lato20 Re: Tolerancja. 22.03.21, 12:01
        Wiadome, że nie o krajobraz. Każdy ma jakąś swoją motywację - a tolerancji innych nie uświadczysz...
        • szafireczek Re: Tolerancja. 22.03.21, 12:07
          Żyć lepiej jest dla siebie, niż dla innychsmile i wybierać to, co jest najlepsze w danej sytuacji, a nie ze względu, co tam sobie inni pomyślą.
          Poza tym - wszystkim się nie dogodzi, więc trzeba liczyć się ze swoimi i swoich najbliższych - potrzebami i nie przeglądać się w oczach innych, jak w lustrze.
    • edelstein Re: Tolerancja. 22.03.21, 11:49
      Ooo załapałam się na kolejny odcinek "tęskno mi panie" jadę w ciemno,jakoś to będzie,i zabieram dziecko chociaż ono nie chce,ale ja chcę,bo brakuje mi kotleta mielonego i dzięcieliny.
      • babie.lato20 Re: Tolerancja. 22.03.21, 11:53
        Ludzie emigrują i wracają. Normalna sprawa. I ze starszymi dziećmi - a tu była wczesna sp.
        • edelstein Re: Tolerancja. 22.03.21, 12:10
          Ludzie z dziećmi trzy razy się zastanowią zanim wyrwą dziecko z jego środowiska,tym bardziej,że dziecko tego nie chce.
    • tt-tka Re: Tolerancja. 22.03.21, 12:12
      *podspiewuje z Alosza Awdiejewem* "tu tolerancji mojej dlugiej nadszedl kres"
      • babie.lato20 Re: Tolerancja. 22.03.21, 12:23
        Najważniejsze aby dziecko było szczęśliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka