Dodaj do ulubionych

Bezobjawowy Prezydent

23.03.21, 17:10
mistrzowska okładka. Artykułu nie czytałam, nie mam dostępu więc treści nie skomentuje. To watek estetyczny (żeby nacieszyć oko dobra grafiką) oraz kreatywny - możemy wymyśleć po co Polsce Andrzej Deb.... tfu Duda!

1. kilka razy w pandemii otworzył stoki

https://static.polityka.pl/_resource/res/path/57/20/5720ba50-110a-4f28-a418-74cbe564ea72_900x
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:14
      Piękna okładka. Duda, cóż, to żałosna i pozbawiona znaczenia marionetka.
      • mid.week Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:16
        uważaj, bo skończysz jak Żulczyk!
        • primula.alpicola Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:22
          Opisałam fakty, i to bez używania słów powszechnie uważanych za obraźliwewink
          • qwirkle Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:26
            Może jeszcze się okazać, że użyte słowa jednak są obraźliwe, tak jak swojego wink czasu biała róża stała się symbolem nienawiści
            • livia.kalina Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:42
              Bądźmy czujni, kapusie są wszędzie:

www.rmf24.pl/fakty/polska/newsamp-mieli-zniewazyc-prezydenta-andrzeja-dude-proces-trzech-uczni,nId,5124642?__twitter_impression=true
              • lellapolella Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 20:00
                "trzech uczNI" hmmm
                • asia.sthm Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 20:17
                  Oj tam, sie czepiasz, nie kazdy uczy sie cale zycie jak p.Duda
              • arthwen Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 20:29
                Jak rany, serio? Przecież widać, że obcięło końcówkę, jak wejdziesz w link, to masz temat w całości i jak najbardziej jest tam "uczniów", w linku te dwie ostatnie litery są po prostu zjedzone.
                • memphis90 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 20:50
                  Uff, moje wieńcówki się rozprezyly. Uratowałaś mi życie! 😜
        • sumire Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:43
          A swoją drogą, jak ten proces będzie wyglądał? Oskarżyciele będą udowadniać, że Andrzej Duda nie jest... no, wiecie kim?
      • mia_mia Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:26
        Uważaj, to prezydent Polski, z naciskiem na SKIwink
        • primula.alpicola Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:38
          Będziecie mi przysyłać paczki? 🙏
          • qwirkle Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:40
            Jak trzeba będzie...
            • primula.alpicola Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:46
              Dam znać.
              Skoro Breivik ma dostęp do internetu, to i ja dostanę. Chyba.
          • malia Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:46
            A co lubisz?
            • primula.alpicola Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:49
              Książki, dobre jedzenie i napoje, kosmetyki, świece zapachowe, jedwabną pościel, ładne ubrania, torebki i buty.
              Nie wiem, papierosy na wymianę?
              😁
              • malia Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:20
                Ale poleciałaś, po kiego grzyba ci tam torebka i jedwabna pościel? Myślałam raczej o gustownej piżamie w pasy i chlebie z pilnikiem. No ale poświęcimy się, trzeba się podzielić, co która wysyła
                • primula.alpicola Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:25
                  Będem więźniarkom politycznom, ale z dumom, godnościom i luksusę!
                  Dacie radę😆
                • triismegistos Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:26
                  Może jedwabna pasiasta piżamka?
                  • primula.alpicola Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:29
                    Nie lubię pasków.
                    Może jakiś wzorek w gwiazdeczki?
                    • ewolajda88 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:31
                      Proszsz ******* **** **** *******
    • alicia033 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:15
      mid.week napisała:

> mistrzowska okładka.

pomysłodawcy - hołd, natomiast co do reszty - nie dam biaalem i jej równie "bystrym" koleżaneczkom satysfakcji wycinania posta.
      #wolnemedia
    • livia.kalina Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:21
      Fakt, okładka świetna. Tylko jeszcze powinien mieć dorysowany otwór na pieniądze, jak w skarbonce, bo bardzo drogi jest. No i jeszcze można pójść do więzienia na 3 lata (sic!) za napisanie ******* **** **** *******.
    • qwirkle Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:22
      mid.week napisała:

> - możemy wymyśleć po co Polsce Andrzej Deb.... tfu Duda!
      >
      > 1. kilka razy w pandemii otworzył stoki
      >

2. Pięknie umie się podpisać.
      • azalee Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:33
        3. Wzbogaca polska kulture tworczoscia na TikToku
        • qwirkle Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:59
          azalee napisał(a):

> 3. Wzbogaca polska kulture tworczoscia na TikToku

4. Czatuje z Ruchadlem leśnym
    • gaskama Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:37
      Nie wiem, po co. Ale podobno ładnie się przemieszcza, jak na stoku dostanie wiadomość, że jest coś do podpisania www.facebook.com/100023012120448/videos/891483771628685
    • nigdynigdynigdy84 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:44
      Widziałam dziś w necie ta okładkę i myślałam, że to fejk 😂
    • gama2003 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 17:51
      Zwinny - potrafi łapać opłatki w locie i nie wywalić się przy tym na twarz.

Żonę ma bardzo elegancką, doskonale dodającą sobie z 20 lat, co jest wielką sztuką godną podziwu przy dostępnych środkach.

Nie znam drugiej tak mimicznej osoby.
      Stanowczo niewykorzystany talent, memy kompletnie nie wyczerpują talentu, holiłudy i boliłudy nie wiedzieć czemu nie doceniają.

Zawsze zazdrościłam podobnym osobom rodzaju samozadowolenia z osiagnięć zyciowych. Ewidentnie widać rodzaj harcerskiej radości ze stanowiska. A byłam harcerką, zmarnowałam okazję.

Okładka majstersztyk. Do tego pan nie lubi igieł i na grypę też szczepień nie lubi. Wuc.
      • asia.sthm Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:38
        > Nie znam drugiej tak mimicznej osoby.

Nieodzalowany, cudowny Roman Kłosowski, w niezapomnianej kreacji Maliniaka. Cale szczescie ze to bylo na dlugo przed kariera Dudy, bo teraz to mialby mase klopotow za parodie, obraze majestatu i co tam jeszcze.
        Jak myslicie Duda ogladal Czterdziestolatka czy tak sam z siebie sie wyglupia?
      • alicia033 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:42
        gama2003 napisała:

> Żonę ma bardzo elegancką, doskonale dodającą sobie z 20 lat, co jest wielką sztuką godną podziwu przy dostępnych środkach.

my humble respect, gamma!

__
        "Do wierzących, jazda samochodem"
        "Zawsze jak wsiadam do samochodu odmawiam krotka modlitwe.Wiem,ze nie raz zawierzenie uratowalo mi/nam zycie.Jak kiedys jadac na slasku, ruszajac na zielonym, kierowca z lewej z ogromna predkoscia wjechal na czerwonym i smignal nam przed maska.[...] I wiele innych pomniejszych." (ortografia oryginalna by mama.nygusa)
    • geez_louise Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:01
      Wybitna duda
      • huang_he Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:22
        Och, czy chodzi o to, że Żulczyk nazwał Dudę debilem?
        A Ordo Iuris to ta organizacja, k której nie wolno pisać, że jest finansowana przez Kreml?
        A myślałam, że dom Streisand niektórych czegoś nauczył...
    • ewolajda88 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:20
      O czyli już wiecie, że nie można pisać, że Andrzej Duda to debil? To dobrze, bo właśnie chciałam Was uprzedzić, że nie można pisac, że Andrzej Duda to debil, bo jeden taki pisarz napisał, że Andrzej Duda to debil i ma teraz prokuraturę na głowie.
      • huang_he Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:23
        Tak, wiemy, że nie wolno pisać, że prezydent to debil, ale czy wolno pisać, że to Żulczyk napisał, że Duda to debil?
      • livia.kalina Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:24
        Nie wolno też tak mówić na imprezie bo synalek pisowskiej radnej doniesie. Ciekawe czy koledzy będą go teraz chętnie na imprezy zapraszać?

www.rmf24.pl/fakty/polska/newsamp-mieli-zniewazyc-prezydenta-andrzeja-dude-proces-trzech-uczni,nId,5124642?__twitter_impression=true
        • ewolajda88 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:27
          No nie wolno tak mówić na imprezie ani nigdzie, bo to ujawnianie tajemnicy państwowej
          • memphis90 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 20:54
            Ale czego nie wolno mówić? Czy ktoś mógłby zacytować dla mnie?
            • iwles Re: Bezobjawowy Prezydent 24.03.21, 01:49

Bo Duda to Duda.
              Aż dziw, że producent pasztetowej jeszcze nie siedzi!

https://image.ceneostatic.pl/data/products/41204444/i-duda-pasztetowa-cebulowa-300-g.jpg
          • hanusinamama Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 20:55
            Aaaaa dobre!!!
    • krwawy.lolo Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:27
      Ądżej Duda robi dobrą robotę. Może wreszcie ludzie dojdą do rozumu w głowie i przejrzawszy na oczy zlikwidują bezsensowny, anachroniczny urząd Prezydęta, na zawsze. Może warto byłoby zapisać w konstytucji, na jakieś sto lat chciaż, żeby Prezydęta nie było.
      • azalee Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:32
        Ewentualnie mozna zapisac ze Prezydent moze byc, byle nie byl debilem.
        • krwawy.lolo Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:49
          azalee napisał(a):

> Ewentualnie mozna zapisac ze Prezydent moze byc, byle nie byl debilem.

Niechby. Ale po co? Szefem rządu jest premier, od stosunków z zagranicą jest odpowiedni minister, od wojny też. Po jaki xuj jeszcze jakiś pseudokról, pajac od akademii kuczci, przypinacz blaszek i bełkorecytator noworocznych bredni przed dziennikiem telewizyjnym?
          • asia.sthm Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:55
            > Po jaki xuj jeszcze jakiś pseudokról, pajac od akademii kuczci, przypinacz blaszek i bełkorecytator

Chyba prawdziwym Krolem jest juz dawno temu Jezus ogloszony i ukoronowany, wiec ten to pseudo do kwadratu. Balast i tyle
            • krwawy.lolo Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 19:33
              asia.sthm napisała:

> Chyba prawdziwym Krolem jest juz dawno temu Jezus (...)

Pandudzie wyślij, może jako Rycerz Wafelka ogarnie i wróci do funkcji ministranta, do której Pambuk go powołał.
              • arthwen Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 19:47
                Przecież on o tym doskonale wie - w końcu od paru już lat jest Pierwszym Ministrantem Polski.
      • alicia033 Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:40
        krwawy.lolo napisał:

> Może wreszcie ludzie dojdą do rozumu w głowie i przejrzawszy na oczy zlikwidują bezsensowny, anachroniczny urząd Prezydęta,

Nie dojdą.
    • taniarada Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 18:35
      Znowu .Nie hejtujemy prezydenta Dudy .To jego ostatnia kadencja.Zastanowić nad nowym.
    • mid.week Re: Bezobjawowy Prezydent 23.03.21, 22:50
      3. Umie w wielką politykę
      • nigdynigdynigdy84 Re: Bezobjawowy Prezydent 24.03.21, 06:06
        Ten obok patrzy jak na pajaca 😂
        • jowita771 Re: Bezobjawowy Prezydent 24.03.21, 07:08
          Przeczytałam ten obok patrzy na pajaca i pomyślałam, że będziesz miała kłopoty jak Żulczyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka