Dodaj do ulubionych

wady urodowe

• leanne_paul_piper Re: wady urodowe 17.04.21, 23:24
      Braki w uzębieniu, brrrr.
      Ostatnio spotkałam całkiem fajnego faceta w samolocie, taki słodki słodziak i łobuziak. Więc jak go znów zobaczyłam na lotnisku, to zagadnęłam, czy leci ze mna dalej do Vienna, jak otworzył usta, to normalnie mnie odrzuciło na 3 metry. Może to niesprawiedliwe z mojej strony, bo może był świeżo po wypadku, albo w trakcie leczenia i wstawiania implantów, ale było to silniejsze ode mnie. Braki w uzębieniu dyskwalifikuja największego słodziaka.
      Nie lubię też otyłych i łysych, facet musi być szczupły, mieć sixpack i piękne włosy.
      ,,,,
    • kotejka Re: wady urodowe 18.04.21, 00:56
      Wylacznie zaniedbania w rodzaju zepsutych zebow, ropnych babli I nadwagi, wielkiego brzuchona u faceta, zwisow I walkow u babki
      Cienkich pajakowatych ramionek u faceta
      Cake reszta to tzw cechy charakterystyczne smile
      Znam kolege z blisko osadzonymi oczami, wysportowany, elokwentny, o ludzie, jaki on jest sexy wink
    • princesswhitewolf Re: wady urodowe 18.04.21, 01:15
      Kolejny tępy wątek od osoby ktorej releksja zacina sie na poziomie wygladu
    • bambzgrozja Re: wady urodowe 18.04.21, 01:26
      Mam okrągłą pyzatą twarz i w młodości cieszyłam się sporym powodzeniem.
    • lucerka Re: wady urodowe 18.04.21, 02:00
      Mam kwadratowa twarz, bardzo ją lubię.
    • miruka Re: wady urodowe 18.04.21, 07:36
      Niestety o całokształcie twarzy decyduje nos
    • kornelia_sowa1 Re: wady urodowe 18.04.21, 13:50
      Dla mnie:

u faceta- blond włosy, długie włosy, niski wzrost, włosy na plecach, bebzol
      u kobiety- figura jabłko, dziąsła pokazywane przy uśmiechu, włosy farbowane na czarny-aż-granatowy,

u obydwu płci- długie pazury u stóp-takie do końca palca,
    • dolcenera Re: wady urodowe 18.04.21, 14:11
      Puste spojrzenie.
    • snaefrid Re: wady urodowe 18.04.21, 14:19
      Każdy może być dla kogoś atrakcyjny, a wady mogą być atutami.
      Atrakcyjność nie jest obiektywna i całe szczęście.
    • swiezynka77 Re: wady urodowe 18.04.21, 15:14
      Rzadkie włosy u kobiety
    • ichi51e Re: wady urodowe 18.04.21, 15:15
      takie wady często zauważa się na początku a potem człowiek się przyzwyczaja i nawet mu się podobają.
      na pewno wzrost, dysproporcja bardzo rzucająca się w oczy... znalałam chłopaka - góra normalna ale dół jak z innego ciała i to dwóch
      osób. to było niepokojące bardziej niż brzydkie w sumie...0
      • evro44 Re: wady urodowe 18.04.21, 15:39
        Proponuje jechać na taki "konkretny Śląsk" i posłuchać jak ich gwara odbiera urodę. Piękne dziewczyny ale jak otworzą usta ... Oczywiście jakieś ślązaczki będą oburzone ale dla osób spoza olbrzymi dysonans między wyglądem a głosem
      • 1matka-polka Re: wady urodowe 18.04.21, 15:52
        "znalałam chłopaka - góra normalna ale dół jak z innego ciała"

Tez znam takiego, góra dosyc drobna a udziska i łydy jak od ogra😳
        • 1matka-polka Re: wady urodowe 18.04.21, 15:54
          I stopy takie grubociosane i polaczenie stóp z łydkami jakies takie, bez zwezenia w kostce.. Brrr
          • szmytka1 Re: wady urodowe 18.04.21, 16:01
            to też mam! Jestem rekordzistką, mam wszystko co nie podoba się ematkom i do tego w pierwszej wersji napisałam rekordzistkom, ale skapnęłam się przed wysłaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka