leanne_paul_piper Re: wady urodowe 17.04.21, 23:24 Braki w uzębieniu, brrrr. Ostatnio spotkałam całkiem fajnego faceta w samolocie, taki słodki słodziak i łobuziak. Więc jak go znów zobaczyłam na lotnisku, to zagadnęłam, czy leci ze mna dalej do Vienna, jak otworzył usta, to normalnie mnie odrzuciło na 3 metry. Może to niesprawiedliwe z mojej strony, bo może był świeżo po wypadku, albo w trakcie leczenia i wstawiania implantów, ale było to silniejsze ode mnie. Braki w uzębieniu dyskwalifikuja największego słodziaka. Nie lubię też otyłych i łysych, facet musi być szczupły, mieć sixpack i piękne włosy. ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: wady urodowe 18.04.21, 00:56 Wylacznie zaniedbania w rodzaju zepsutych zebow, ropnych babli I nadwagi, wielkiego brzuchona u faceta, zwisow I walkow u babki Cienkich pajakowatych ramionek u faceta Cake reszta to tzw cechy charakterystyczne Znam kolege z blisko osadzonymi oczami, wysportowany, elokwentny, o ludzie, jaki on jest sexy Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: wady urodowe 18.04.21, 01:15 Kolejny tępy wątek od osoby ktorej releksja zacina sie na poziomie wygladu Odpowiedz Link Zgłoś
bambzgrozja Re: wady urodowe 18.04.21, 01:26 Mam okrągłą pyzatą twarz i w młodości cieszyłam się sporym powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: wady urodowe 18.04.21, 07:36 Niestety o całokształcie twarzy decyduje nos Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: wady urodowe 18.04.21, 13:50 Dla mnie: u faceta- blond włosy, długie włosy, niski wzrost, włosy na plecach, bebzol u kobiety- figura jabłko, dziąsła pokazywane przy uśmiechu, włosy farbowane na czarny-aż-granatowy, u obydwu płci- długie pazury u stóp-takie do końca palca, Odpowiedz Link Zgłoś
snaefrid Re: wady urodowe 18.04.21, 14:19 Każdy może być dla kogoś atrakcyjny, a wady mogą być atutami. Atrakcyjność nie jest obiektywna i całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: wady urodowe 18.04.21, 15:15 takie wady często zauważa się na początku a potem człowiek się przyzwyczaja i nawet mu się podobają. na pewno wzrost, dysproporcja bardzo rzucająca się w oczy... znalałam chłopaka - góra normalna ale dół jak z innego ciała i to dwóch osób. to było niepokojące bardziej niż brzydkie w sumie...0 Odpowiedz Link Zgłoś
evro44 Re: wady urodowe 18.04.21, 15:39 Proponuje jechać na taki "konkretny Śląsk" i posłuchać jak ich gwara odbiera urodę. Piękne dziewczyny ale jak otworzą usta ... Oczywiście jakieś ślązaczki będą oburzone ale dla osób spoza olbrzymi dysonans między wyglądem a głosem Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: wady urodowe 18.04.21, 15:52 "znalałam chłopaka - góra normalna ale dół jak z innego ciała" Tez znam takiego, góra dosyc drobna a udziska i łydy jak od ogra😳 Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: wady urodowe 18.04.21, 15:54 I stopy takie grubociosane i polaczenie stóp z łydkami jakies takie, bez zwezenia w kostce.. Brrr Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wady urodowe 18.04.21, 16:01 to też mam! Jestem rekordzistką, mam wszystko co nie podoba się ematkom i do tego w pierwszej wersji napisałam rekordzistkom, ale skapnęłam się przed wysłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś