borsuczyca.klusek Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 14:25 Ale widać, że szary dogonił rudego gabarytem 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 14:32 Aaaa... ślicznotki. Dziobią ziarno jak kury. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 14:36 Ja tam nie wiem, ale mnie się zdaje, że się stały we trzy siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 14:40 Biorąc pod uwagę początki sama nie mogę uwierzyć jak one się teraz kochają Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 14:48 Ten duży biało-rudy syczał na małą czarną jak fonsz. A teraz są niemal przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 15:04 Syczał... Moje sobie wyrywały całe kępy kłaków i kotłowały się jak wściekłe jak tylko udało im się dopaść:p króliki są bardzo agresywne, choć nie wyglądają :p Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 15:12 Kłaki nie latały tylko dlatego, że Morcia dawała dyla pod wannę w miejsce, w którym ten duży się nie mieścił. Za to lał córce na firankę przez kilka dni - zachowywał się jak przedszkolak "obdarowany" młodszym rodzeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 15:18 A widzisz, te łajzy dążyły do konfrontacji uparcie i szarmotały się tak, że było widać tylko wirującą kulę futra zostawiającą za sobą powyrywane kępy:p Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 14:48 "Monstrous regiment of rabbits" Szturmem Cie biorą Ktora jest teraz najbardziej przytulaśna? A rozrabiaka która? Jak się rozwijają ich charaktery? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 14:58 Przełomowym momentem była kontuzja Mai. Majka wcześniej była przywódczynią stada, a jak wiadomo, Boss się nie przytula :p wtedy bardziej przytulaśna była Gaja. W trakcie wprowadzania do stada Tiny żadna nie była przytulaśna, były zbyt zajęte ustalaniem nowego porządku. Tina siadywała mi czasem na biuście ale traktowała go chyba jako "bezpieczną przystań" z dala od rudych :p Maja straciła pozycję, teraz jeszcze ciągle jest w trakcie ustalania pomiędzy Tiną a Gają, ale Maja wypadła z gry. I razem z utratą tronu zrobiła się super słodka i jeszcze bardziej pluszowa niż wygląda:p Kładzie mi się na stopy jak siedzę przy kompie, wieczorem filmy ze mną ogląda wyciągnięta obok. A Tina z Gają latają jak wściekłe i każda chce żeby jej było na wierzchu :p ale w pokojowy sposób, już pierze nie lata, ganiają się tylko a potem leżą jedna przy drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 15:10 Jak odróżniasz Maję i Gaję? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 15:15 Różnią się dość znacznie Maja jest większa, jaśniejsza, ma białą łapkę i osiołkowaty wyraz twarzy. Gaja ma wypisaną cwaniarę na mordzie:p O, osiołek: Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pluszowe odkurzacze 21.04.21, 15:31 Przepiękne i jakie eko ! No i design pasujący do wnętrza, wszędzie pasujący. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pluszowe odkurzacze 22.04.21, 09:28 Gajowe porządki i relaks na kanapie :p Odpowiedz Link Zgłoś
sy28 Re: Pluszowe odkurzacze 22.04.21, 09:33 Piękne. Mój dziś koleżankę przyprowadził. Ale uciekła Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pluszowe odkurzacze 22.04.21, 09:43 Kocia randka 😃 pora roku sprzyja 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Pluszowe odkurzacze 22.04.21, 09:48 dobrze widzę, siemię na futerko? Odpowiedz Link Zgłoś