asia_i_p Re: Wakacje 24.04.21, 08:51 Nad jezioro w Polsce, rezerwacje zrobione w zeszłe wakacje i to naprawdę była ostatnia chwila. Ja dodatkowo, jeśli wszystko wypali, na kurs odświeżający do Szkocji, ale to zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Wakacje 24.04.21, 09:16 Plan A to podroz przez piec krajow: Polska, Litwa, Lotwa, Estonia, Finlandia. Noclegi zarezerwowane, bilety na prom kupione. Jak nie wypali, bo granice beda zamkniete to najwszej sie rezerwacje odwola... Plan B to chatka w gorach Rudawy, zarezerwowana przez portal na B, z mozliwoscia odwolania do dnia przed. Plan C - jak jednak bedzie mozna podrozowac, to zamienimy te gory Rudawy, na Minorke czy jakas grecka wyspe. Mamy 2 bony z easy jet do wykorzystania, to moze wyjdzie jakas spontaniczna akcja. Wyjechac dokads musze, bo jut nam sie wszystkim.na leb rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: Wakacje 24.04.21, 09:22 Odważna jestes😊tyle granic, a na każdej inne zasady przekraczania. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Wakacje 24.04.21, 09:29 No wlasnie wiem Ja bede miala juz 2 dawki, i licze na certyfikat europejski ( ponoc u nas maja wystawiac w czerwcu). Maz sie nawet na szczepienie nie lapie, wiec moze testy bedzie musial robic? Zobaczymy. W wakacje 2020 taka podroz by sie udala, nasi przyjaciele byli, zadnych kontroli na granicy, zadnych wymagan co do testow. Plujemy.sobie w brode ze zdecydowalismy sie na inny kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Wakacje 24.04.21, 09:56 Syn ma podpisane umowy instruktorskie na całe wakacje, na obozach. Córka - nie chce nigdzie jechać. My możemy jechać gdzie chcemy, bo będziemy zaszczepieni. Rezerwacji żadnych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś