• asia_i_p Re: Wakacje 24.04.21, 08:51
      Nad jezioro w Polsce, rezerwacje zrobione w zeszłe wakacje smile i to naprawdę była ostatnia chwila.
      Ja dodatkowo, jeśli wszystko wypali, na kurs odświeżający do Szkocji, ale to zawodowo.
    • kosmos_pierzasty Re: Wakacje 24.04.21, 09:04
      Mam od dawna, wszystko w Polsce.
      • astomi25 Re: Wakacje 24.04.21, 09:16
        Plan A to podroz przez piec krajow: Polska, Litwa, Lotwa, Estonia, Finlandia. Noclegi zarezerwowane, bilety na prom kupione. Jak nie wypali, bo granice beda zamkniete to najwszej sie rezerwacje odwola...
        Plan B to chatka w gorach Rudawy, zarezerwowana przez portal na B, z mozliwoscia odwolania do dnia przed.
        Plan C - jak jednak bedzie mozna podrozowac, to zamienimy te gory Rudawy, na Minorke czy jakas grecka wyspe. Mamy 2 bony z easy jet do wykorzystania, to moze wyjdzie jakas spontaniczna akcja.
        Wyjechac dokads musze, bo jut nam sie wszystkim.na leb rzuca.
        • faustine Re: Wakacje 24.04.21, 09:22
          Odważna jestes😊tyle granic, a na każdej inne zasady przekraczania.
          • astomi25 Re: Wakacje 24.04.21, 09:29
            No wlasnie wiem wink
            Ja bede miala juz 2 dawki, i licze na certyfikat europejski ( ponoc u nas maja wystawiac w czerwcu).
            Maz sie nawet na szczepienie nie lapie, wiec moze testy bedzie musial robic?
            Zobaczymy. W wakacje 2020 taka podroz by sie udala, nasi przyjaciele byli, zadnych kontroli na granicy, zadnych wymagan co do testow. Plujemy.sobie w brode ze zdecydowalismy sie na inny kierunek.
    • kanna Re: Wakacje 24.04.21, 09:56
      Syn ma podpisane umowy instruktorskie na całe wakacje, na obozach.
      Córka - nie chce nigdzie jechać.

My możemy jechać gdzie chcemy, bo będziemy zaszczepieni.

Rezerwacji żadnych nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka