Dodaj do ulubionych

Lody ekipa

• demono2004 Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:33
      Zgłupieli bo papierki licytują za nie wiadomo jakie kwoty big_grin
      Głupota totalna.
    • kafana Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:42
      Polecam film gonciarza o ekipie. Obejrzałam właśnie po tych info o lodach.
      No cóż jakie czasy takie beverly hills.
      W naszych czasach wykupywało się bravo z kiosku.
      Treści nie dla mnie ale chłopak autentycznie sympatyczny.
      • borsuczyca.klusek Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:45
        kafana napisała:

> Treści nie dla mnie ale chłopak autentycznie sympatyczny.

Tak zwłaszcza jak grzeje w terenie zabudowanym, a potem płaczę ze mu prawko zabrali. Albo farbuje psa na różowo.
        Bardzo to sympatyczne 🙄
        • georgia.guidestones Re: Lody ekipa 02.05.21, 13:54
          to o gonocarza chodzilo, ale gosc tez ma za uszami
    • marusia_ogoniok_102 Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:43
      Zgroza! Upadek! Kres cywilizacji! Smarketerii się w dupach poprzewracało i lubią oglądać gościa który głośno krzyczy i robi głupie rzeczy! Nigdy nic takiego w historii ludzkości się noe wydarzyło, naprawdę, TA DZISIEJSZA MŁODZIEŻ! My w ich wieku to tylko Prusa z Proustem na zmianę, a te chcą jakieś lody ze znaczkiem! O czasy, o obyczaje!

Ematki jak banda starych ciotek, naprawdę.
      • marusia_ogoniok_102 Re: Lody ekipa 27.04.21, 11:01
        Swoją drogą: menway.interia.pl/styl-zycia/ciekawostki/news-prl-od-kuchni-puszki-pelne-marzen,nId,1913557 to było niby mądrzejsze?
      • kafana Re: Lody ekipa 27.04.21, 18:24
        Zgadzam się! TYMBARDZIEJ ze ekipa ma całkiem spoko treści w sieci jest znacznie więcej dużo gorszych twórców.

Ludzie mózgiem nie ogarniają ze YouTuber to może być normalne twórcze i dochodowe zajęcie tak jak kiedyś nie ogarniano, ze może być coś takiego jak muzyka rozrywkowa.
    • daszka_staszka Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:46
      To jest niestety potęga marketingu i świetnie obrazuje jaki wpływ na dzieciaki maja influencerzy. Strach się bać
    • mja-15 Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:48
      Lody lodami, szaleństwo szaleństwem.

Ale jak jakiś pseudo bloger, którym może zostać każdy męt z ulicy, jest tak wielkim autorytetem dla dzieciaków i nie tylko, że ci są gotowi dostać małpiego rozumu i zachowywać się irracjonalnie?!
    • arthwen Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:51
      Pierwsze słysze - i o lodach i o tym całym Frizu. Dziecko tego nie ogląda, raczej nie jego klimaty.
    • zuzanna_a Re: Lody ekipa 27.04.21, 10:52
      Pytalam synów.
      8 latek powiedzial, ze nastolatkom odbiło.
      11 latek powiedzial, że dzieciakom odbiło.
    • 18lipcowa3 Re: Lody ekipa 27.04.21, 11:07
      zwykły kaktus w smaku wink
    • 71tosia Re: Lody ekipa 27.04.21, 11:09
      O naiwności .... dobrze zrobiona kampania reklamowa by wywołać wrażenie produktu wielce pożądanego
    • trzebasiebawic Re: Lody ekipa 27.04.21, 12:06
      Ja jebie. Czekam, aż jakiś psychiatra to podsumuje. W jakim my świecie żyjemy, że manipulacja z socjal mediów zaszła aż tak daleko. Jak można ludzi ogłupić dziś. Czekam aż Friz powie, że dodał do każdego loda trochę kału z swojej odbytnicy. Dzieci, to jedno - a ogłupieni dorośli, ktorzy tarzają się po Lidla dla swoich pociech to już kuźwa odlot.
    • euze_bia000 Re: Lody ekipa 27.04.21, 12:23
      To się nazywa brak godności i szacunku do samego siebie.
      Wszelkie te lidlowe wojny o karpia, lidlomixa, kurtki, torebki Wittchen to dowód na cebulandie niektórych polaków
    • mikams75 Re: Lody ekipa 27.04.21, 12:38
      haha, a myslalam, ze juz minely czasy prl kiedy sie zbieralo papierki po gumach do zucia czy sreberka po czekoladach albo jeszcze gorzej - puszki po piwie.
      • iwles Re: Lody ekipa 27.04.21, 13:10

Każde pokolenie musi przez to przejść.
        Serio, z tego się wyrasta, to nic złego 😄
        • euze_bia000 Re: Lody ekipa 27.04.21, 13:47
          iwles napisała:

>
          > Każde pokolenie musi przez to przejść.
          > Serio, z tego się wyrasta, to nic złego 😄
          >
          No ale bez jaj, wiadomo, że e każdym pokoleniu nastolatki mają fiu bździu w głowie, ale wojny o lody czy jakieś głupie gumowe klapki to jest... No dno dna. Trza mieć godność jakaś. A wiek tutaj nie powinien mieć znaczenia, nastolatek/dzieciak też człowiek.
          • iwles Re: Lody ekipa 27.04.21, 16:35

Etam. Pamiętam, jak za moich czasów wysyłaliśmy listy do Ameryki, do Coca coli z prośbą o przesłanie naklejek. I przysyłali.
            Godność nie miała z tym nic wspólnego. Każdy był dumny ! 😀
    • mia_mia Re: Lody ekipa 27.04.21, 13:03
      Świetnie przeprowadzona kampania reklamowa, pokazująca jak głupim gatunkiem jesteśmy i wiele o nas mówiąca.
      • magata.d Re: Lody ekipa 27.04.21, 13:49
        Może rodzice tych dzieci, co się na to nabierają, powinni się zastanowić, co robią, co oglądają, czym interesują się, z kim się zadają ich dzieci.
        • 71tosia Re: Lody ekipa 27.04.21, 16:25
          ani dzieci nie szalaje za tymi lodami, ani pewnie nie bylo wyrywania sobie ich w Lidlu, to jest niemal podrecznikowy typ reklamy wykorzystujacy plotke rozprzestrzeniana poprzez social media. Jak widac niezykle skuteczna ta reklama.
          • magata.d Re: Lody ekipa 27.04.21, 20:37
            71tosia napisała:

> ani dzieci nie szalaje za tymi lodami, ani pewnie nie bylo wyrywania sobie ich
            > w Lidlu, to jest niemal podrecznikowy typ reklamy wykorzystujacy plotke rozprz
            > estrzeniana poprzez social media. Jak widac niezykle skuteczna ta reklama.
            No napisałam przecież, ze dzieciaki-naiwniaki za dużo youtuba i Instagrama i innych fb się naoglądały.
            • 71tosia Re: Lody ekipa 02.05.21, 22:48
              Naiwnością jest uwierzyć ze naprawdę tysiące dzieciaków wystaje w kolejkach po te lody i zbiera po nich papierki
        • memphis90 Re: Lody ekipa 27.04.21, 16:40
          Ale chyba zdajesz sobie sprawę, że to nie "dzieci się nabieraja", tylko my jako społeczeństwo jesteśmy nieustannie manipulowani. Dokładnie w ten sam sposób... Gumowe prymitywne torby w cenie przewyższającej naturalną skórę...? Buty "musisz je mieć"? Koraliki na sznureczku droższe niż kamienie szlachetne...?
          • magata.d Re: Lody ekipa 27.04.21, 20:34
            Nie nabieram się, nie daję sobą manipulować. Ale fakt, chyba większość społeczeństwa to jednak naiwniacy.
          • canaille Re: Lody ekipa 02.05.21, 16:15
            Mów za siebie. Jak uczysz dziecko czym jest manipulacja, to już połowa sukcesu.

Moja 11latka nie weszła ani w świeżaki, ani w lody ekipy, a kolekcjonuje zakładki z biblioteki. Kurczę, chyba tak się tworzy teksty do memów big_grin
            • iwles Re: Lody ekipa 02.05.21, 22:33
              canaille napisał(a):

> Mów za siebie. Jak uczysz dziecko czym jest manipulacja, to już połowa sukcesu.
              >
              > Moja 11latka nie weszła ani w świeżaki, ani w lody ekipy, a kolekcjonuje zakład
              > ki z biblioteki. Kurczę, chyba tak się tworzy teksty do memów big_grin

Ekhm, to znaczy wypożycza książkę z zakładką, a oddaje bez zakladki?
    • pelissa81 Re: Lody ekipa 27.04.21, 16:33
      ja mam dziwne pytanie - w jakim wieku dzieci jarają się ekipą? Jak to zablokować na YT uncertain Co za g...
      • rosie Re: Lody ekipa 29.04.21, 06:55
        Ja mam you tuba wspólnego z dzieckiem, w moim telefonie wyświetają się subskrybcje dziecka i historia oglądania.
    • nena20 Re: Lody ekipa 27.04.21, 16:37
      Jakaś reklama poszła,. nawet na.onecie.pisali. całe szczęście mój syn nic nie wspomina i dobrze.
    • kandyzowana3x Re: Lody ekipa 27.04.21, 16:47
      Czyje się szczęściara, że takie fenomeny mnie całkowicie omijają. Moje dzieci 7 i 9 nie wspominały do tej pory o tych lodach wink.
    • krypteia Re: Lody ekipa 27.04.21, 16:54
      Matkobosko świat schodzi na psy...

aszdziennik.pl/133071,youtube-robi-dzieciom-wode-z-mozgu-twierdzi-35-latek-ktory-obmacywal-chi
      "Nie wierzę, że potrafią walczyć o takie badziewie - twierdzi Michał, który raz na przerwie pobił się z kolegą o karteczkę do segregatora z Pumbą.
      - Nie mają na co pieniędzy wydawać, w głowie im się przewraca - dodaje 35-letnia Paulina, która raz wymieniła swojego walkmana na kolekcję naklejek z bohaterami "Beverly Hills 90210" z Bravo i kupowała eurogąbki."
      • iwles Re: Lody ekipa 27.04.21, 18:14

Nie ekscytuj się tak. To Asz dziennik 🤣
        • kamin Re: Lody ekipa 02.05.21, 17:27
          To zabłysnęłaś.
    • rosie Re: Lody ekipa 29.04.21, 06:49
      Moje dzieci zaczęly mi opowiadać, że papierki po lodach ekipa na alegro są po 150 zł. Nie wierzyłam. Pamiętam jak kilka lat temu syn ciągle opowiadał o jakimś kamerzyście, obejrzałam jeden filmik i stanowczo zabroniłam subskrybować i oglądać. W tym roku kamerzysta został aresztowany, grozi mu 8 lat więzienia, kanał usunął. Jest mnóstwo innych glupich kanałów, w ktorych są np filmiki kto dlużej wytrzyma w basenie. I siedzą młode chłopaki kilka godzin, skora pomarszczona ale kaźdy chce wygrać kilka stowek. Jeszcze głupsze są te marnujące jedzenie i traktujące jedzenie jak zabawkę np. dziś jem tylko różowe rzeczy.
    • shmu Re: Lody ekipa 02.05.21, 14:19
      Marketing w Polsce stoi na coraz wyższym poziomie. Nie to, że mi się to podoba, ale pomysł i wykonanie mistrzostwo. Nie dość, że jakieś tam lody, to jeszcze papierki. Pytanie tylko na jak długo taka kampania wystarczy jak produkt jest kiepski - patrząc na apple, szansę mają duże.
    • bigzaganiacz Re: Lody ekipa 02.05.21, 16:17
      Ten watasek To jest podsumowanie tego forum
      400 miliardow dlugu w gore , zero reakcji
      Inflacja 4 czy 5 % zero reakcji
      Lody ekipa ponad 100 wpisow
      • canaille Re: Lody ekipa 02.05.21, 16:32
        Na wychowanie swoich dzieci mamy wpływ.
    • lisciasty_pl Re: Lody ekipa 02.05.21, 16:53
      Ależ smęcicie wszyscy jak stare pryki. Dzieciarnia ma papierki po lodach a starzy akcje, obligacje, bitkojna i obietnice emerytury. Nie wiem skąd takie zszokowanie społeczeństwa :]
      • bigzaganiacz Re: Lody ekipa 02.05.21, 17:18
        No nie koniecznie, hasbro wypuscilo monopolly dla milenialsow gdzie conajwyzej mozesz sie napic sojowej latte

Monopoly for Millennials is not about real estate because 'you can't afford it anyway,' Hasbro says

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka