katiemorag
30.04.21, 18:26
Kojarzycie ten program? Ja kilka razy oglądałam brytyjska wersje. Byłam w szoku. Ale nie dlatego, ze była tam nagość czy wybieranie partnera z powodu wyglądu ale dlatego, ze pierwszy raz zobaczyłam w TV nieidealne ciała. Wszędzie panie z silikonowymi piersiami, małymi cipkami czy panowie z ogromnymi penisami. A tutaj coś innego..SZOK.. małe piersi, zwisające, jedna większa jedna mniejsza, grube uda, cellulit, małe penisy. Ciała jak normalne ciała. Czegoś takiego nie pokazują w programach. A ludzie, którzy się pokazują nie maja wstydu czy krępacji, ze nie są idealni. Czuja się dobrze w swoim ciele. Dla mnie to rewelacyjne. Oglądałam to z zaciekawieniem. Nie, nie czułam jakiegoś podniecenia bo sa nadzy ludzie ale zaciekawienie jak różnie mogą wyglądać ludzkie ciała. Ostatnio rozmawiałam o tym programie w pracy. Dodam, ze jestem katoliczka i mam dość konserwatywne podejście do życia. Ale w pracy większość osób oburzona. A ja chętnie bym obejrzała ten program z córka. Aby nie miała kiedyś kompleksów, aby wiedziała ze ciało może być rożne i można się z nim dobrze czuć. Aby nie sięgała do ideałów co często kończy się anoreksja czy depresja. Uważacie, ze mój sposób myślenia jest chory jak to określili ludzie z mojej pracy?