lukrecja46 19.05.21, 06:43 Tradycji niech się stanie zadość, niech poleje się krew i polecą obelgi😂😂 Ja zaczynam A wy co kupiłyście ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 06:57 cos nie tak, z malym palcem u lewej stopy Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:31 Bardzo dobry palec, nie rozumiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 08:46 Zacznie chodzić i będzie tak: Te sandały są na nią za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 08:56 O, przypomniało mi się jak miałam takie stopki rajstopowe do balerinek. Problem był tylko z tym, że były trochę za głębokie, czy też baleriny za płytkie, i stopki brzeg było widać z przodu spod baleriny. Koleżanka mi doradziła żeby zrobić takiego jakby faka ze środkowego palca stopy, w sensie wyciągnąć go na wierzch żeby przytrzymywał stopkę. Nie powiem, poskutkowało, ale jak to wyglądało po zdjęciu baleriny, ojp... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:41 chicarica napisała: > O, przypomniało mi się jak miałam takie stopki rajstopowe do balerinek. Problem > był tylko z tym, że były trochę za głębokie, czy też baleriny za płytkie, i st > opki brzeg było widać z przodu spod baleriny. Koleżanka mi doradziła żeby zrobi > ć takiego jakby faka ze środkowego palca stopy, w sensie wyciągnąć go na wierzc > h żeby przytrzymywał stopkę. Nie powiem, poskutkowało, ale jak to wyglądało po > zdjęciu baleriny, ojp... > Padłam 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:36 Co się zobaczyło, to się nie odzobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:20 Oesu poplakalam się ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:39 Czasem ciezko znalezc baleriny, co nie sa za plytkie. Smieszny patent Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:08 Od razu czuję niewygodę Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:21 Nie no, wygodne to to jest. Mariaż estetyki z funkcjonalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 22:14 Ale po co cos takiego się zakłada do tych balerin? W jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 06:30 Ja np zakładam bo nie lubię chodzić w balerinach albp adidasach na bosą stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:21 Tak było. Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 08:06 Coś nie tak z przecinkiem Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:00 powinien być po "małym" Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 06:58 Ja hiszpańskie kozaczki A te sandałki to nowy nabytek? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:08 Nowy. Jeszcze nieużywany ze względu na zimową aurę.. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:00 Jeszcze nic. Chcę białe. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:02 Czas na cyklinowanie. Ja nie kupuje sandałów, nie lubię do pracy ze stopa na wierzchu a po pracy to mi niepotrzebne. Przycupne, bo moze ktos tu wrzuci fajne, zakryte ale przewiewne buty do kiecki Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:36 Nie cyklinuję. Czeka nas prawdopodobnie przeprowadzka. Nowy właściciel niech się tym zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 09:00 O,o, właśnie tak. Nie mam, gdzie nosić sandałów. Chyba, że sportowe na dłuższe trasy. Najwięcej mam butów trekkingowych. Tylko w kieckach nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:17 mid.week napisała: > Czas na cyklinowanie. 😀😀🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:08 Nic nie kupuję, mam z zeszłego roku prawie nienaruszone. A patrząc na to, co się dzieje za oknem, nie mam wielkich nadziei na długi sezon sandałowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:19 Lukrecjo, mały palec nie będzie ci wyłaził?? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:28 Niee to tylko tak jakoś na zdjęciu wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:22 Lubie takue sandaly i takie podlogi Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:34 Sandałów żadnych ale air maxy 90 w kolorze barely rose. Jeszcze ich na sobie nie miałam, nie chce mi się iść teraz fotki robić więc wrzucam linka: www.zalando.se/nike-sportswear-air-max-90-sneakers-barely-rosewhiteblack-ni111a0ni-j11.html Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:46 Też się zakochałam Może dzisiaj założę! Akurat nie wali błotem i śniegiem, dla odmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:54 No i to są buty Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:28 chicarica napisała: > Sandałów żadnych ale air maxy 90 w kolorze barely rose. Jeszcze ich na sobie ni > e miałam, nie chce mi się iść teraz fotki robić więc wrzucam linka: > www.zalando.se/nike-sportswear-air-max-90-sneakers-barely-rosewhiteblack-ni111a0ni-j11.html > > Bardzo fajne...Ale chyba córka by się mnie wyrzekla gdybym 50+ postanowiła sobie kupić..A wy co sądzicie? Wygodne chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:43 No wiesz co... Parę lat temu, kiedy przymierzałam różowo-czerwone snikersy ecco, moje dzieci też twierdziły, że za bardzo rzucają się w oczy (czytaj: za stara jestem). I tak je kupiłam, a potem drugą parę, bo przewygodne są. Dzieci przywykły, a potem wręcz komplementy prawiły. Ja bym się nie przejmowała zdaniem córki, na Twoim miejscu, tylko kupiła. Mnie też się spodobały te buty Muszę poszukać na polskich stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:56 sadzimy, ze warto poswiecic corke dla fajnych butow Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:10 mikams75 napisała: > sadzimy, ze warto poswiecic corke dla fajnych butow 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:12 A my sądzimy, ze jak córka zechce kupić buty, o których ty pomyślisz że okropne, to się tym nie przejmie Dlatego kupię sobie. Ja, mama 13 latka Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:32 Czyli zamawiamy 🤪... Po butach ematkę poznamy...😳 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:26 Ja mam jeszcze jedne na oku ale nie powiem jakie bo mi wykupicie, a muszę poczekać do wypłaty bo się wyprztykałam z bieżącego grosiwa... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 07:49 No ładnie, wczoraj jeszcze były na promce, dzisiaj cena regularna i brak rozmiarów...ematka znowu się rzuciła i wykupiła...jak baobab... Serio przy długości stopy 25,7 muszę brać rozmiar 41? 😳 Chyba muszę znaleźć gdzieś stacjonarnie i przymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:14 Mam air maxy, air jordany, conversy, vansy- corka jest ze mnie dumna😊 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:24 To samo tu, przegląd wszelkich kultowych modeli, samych superstarów chyba ze 4 pary. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:35 No to specjalnie dla Ciebie, bo tylko koneser potrafi docenic te cuda. Musialam sie niezle nagimnastykowac, aby je zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:24 Łoboziu. Bierz. Wygodne są cudownie, a dzięki poduszce powietrznej kolana i pięty mniej obrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
latulka1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:13 Mam je. Tylko białe. Są mega wygodne! I bliżej mi do 50 i biegam w nich i do jeansów i do sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
miqotka Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:24 A ja mam takie i prawie 40 na karku. Sandałów zaś nie posiadam. W tamtym roku w podobnych, tylko białych całe lato przełaziłam. Ale może w tym roku coś nabędę. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 23:19 Ta podeszwa z pianki się nie ubija? Kupiłam podobne i to był straszny kit bo szybciutko piety opadly. Te rozowe sa sliczne, warto? Jaka to firma? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:40 chicarica napisała: > Sandałów żadnych ale air maxy 90 w kolorze barely rose. Jeszcze ich na sobie ni > e miałam, nie chce mi się iść teraz fotki robić więc wrzucam linka: > www.zalando.se/nike-sportswear-air-max-90-sneakers-barely-rosewhiteblack-ni111a0ni-j11.html > Przepiękne! Mam takie tylko szare (i stare🤪). Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:27 Ja mam takie co kiedyś były białe, może to te same Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:46 Cudne! Moje ukochane buty, mam je w trzech wersjach kolorystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:28 Czyli mówisz że jeszcze z jedne mogę sobie dokupić Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:40 Mam sandaly z zeszlego roku, kupilam jesienia na jakiejs wyprzedazy i czekaja na lato... I chyba w Belgii w tym roku sie nie doczekaja, licze na wakacje. Takie dosc klasyczne, kilka cienkich paseczkow, zlote. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:51 Nic nie kupuję. W sandałach nie chodzę, a tegoroczny limit na vansy i nike już wyczerpałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 07:58 Zaraz kupię te, które zalinkowała chicarica. Sandałów mam trochę, jeszcze jakieś nieużywane się znajdą. A czy ten paseczek pośrodku to metal czy tylko tak wygląda jak blaszka? Nie będzie obcierał? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 08:08 To nie blaszka tylko taki miękki pasek. Buty są bardzo wygodne i wygląda na to, ze mnie nie obetrą Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:09 No, to super. Bo ja z tych co maja królewskie stópki. Mnie nawet pantofle potrafią obetrzeć. A podeszwa-tzn jej wyściółka to z czego-? W ogóle to możesz podlinkować? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 21:05 kornelia_sowa1 napisała: > > W ogóle to możesz podlinkować? Spróbuję allegro.pl/oferta/sandaly-filippo-ds105-20-klasyczne-czarne-r-39-9406359367 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 08:09 Poniewaz jestem starsza pani wygodnicka, to takie: Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 08:30 Lilio bardzo fajne😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 08:56 Fajne i chyba wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 09:48 Najwygodniejsze na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:10 Dawaj linka, plisssssss. Bo ja nie wiem czy starsza (41 ) ale mam stan zapalny w stopie i ortopeda zaleca delikatnie piętę wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:23 Ortopeda! Borze muj, a wiec to juz! Firma nazywa sie Plankton i zaraz zerkne gdzie i jak dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:14 Ano już Wczoraj mój syn wraca od dentystki (nowej, pierwszy raz był) z zachwytem: "zarąbista" Pytam: Młoda? Syn: "e, coś Ty , mama, ze 30 lat miała. Takl ze już- ortopeda, a potem z górki Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:40 Takie ich znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:16 Legancko! Rozmiaowka u nich ok. Ale ja biore pol.nru wieksze na okolicxnosc letniego podpuchniecia stopnego Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:37 sklep też znalazłam- co z tego jak nie chce puścić zamówienia do realizacji? E, napaliłam sie jak szczerbaty na suchara i zła jestem BTW to PLAKTON nie PLANKTON Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:58 Hahaha Zawsze mowie xe z planktona mam buty A wracajac do ad remu- moge pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 22:23 Składam zamówienie, wypełniam wszystkie pola. Nic nie świeci się na czerwono. Pozostaje kliknąć DALEJ. klikam, klikam i nic. Nie mieli, nie reaguje po prostu. Dzwoniłam nawet, ale pani nie wie czemu a przez telefon nie mogę zamowic Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 23:58 Jak sie nie boisz oszustwa stulecia z mojej strony, to moge ci je zamowic i wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 06:21 Dziękuję 😘udało się po północy. Coś musiało się zawiesić po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 06:34 No to teraz czekamy na przesylke a potem celebrujemy kroczki na spacerkach . Koniecznie daj znac jak wam razem Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 09:09 Jasne, dziekuję- faktycznie wyglądają na przewygodne Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 09:32 I takie by były dla mnie wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:37 oj, oddaj moje buty !!! ale i tak te sa wygodniejsze : www.camper.com/fr_FR/femme/chaussures/oruga/camper-oruga_up-K200851-006 moje dziecko plci zenskiej lat 25 mnie zapytalo o nie : ale powiedz mamo, jak to sie w ogole stalo zes ty wpadla na pomysl by je przymierzyc ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:54 Stopy w camperach nie przesuwają się do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:58 Ja mam takie i to najwygodniejsze sandały na świecie. Dokupiłam w zachwycie drugą parę w kolorze czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:01 nie boicie się butów, których podeszwy W OGÓLE się nie zginają? przecież to wymusza kompletnie "niefizjologiczny" ruch Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:44 daisy napisała: > nie boicie się butów, których podeszwy W OGÓLE się nie zginają? przecież to wym > usza kompletnie "niefizjologiczny" ruch > Ja takich szukam - na twardej, niezginającej się podeszwie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 00:15 Dlatego ze mam metetarsalgie Mortona. Twarda podeszwa zapobiega przed nieprawidlowym ruchem bądź przygniataniem przedstopia. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 14:09 elenelda napisała: > Te: Mam bardzo podobne! Od kilku już dobrych Natchnelas mnie z tymi czarnymi.. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 09:30 Ładne. Chyba nie dla mnie, bo mam szeroką stopę. W ogóle mam stopy wymagające, nie każde buty mogę nosić, wiec u mnie wygoda na pierwszym miejscu. Sandałów mam dużo z poprzednich lat, wiec nie kupuję, no chyba, ze cos bardzo mi się spodoba, wyższe, delikatne do sukienek (a do mojej stopy ciężko takie znaleźć). Jak znacie cos, co spełnia te kryteria, to podpowiedzcie. Może wrzucę, jakie mam, super wygodne, i dla mnie ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 09:38 Najwygodniejsze w wszystkich, które mam wojas.pl/delikatne-rozowe-sandaly-damskie-z-biala-podeszwa-idealne-na-lato-76014-54 Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 09:01 Te ładne, lubię takie właśnie, a jeśli do tego wygodne to już hit. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:01 O te czerwone chce ❣ Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:17 Są bardzo wygodne jak na takie plaskacze :p Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:18 Te brązowe też bardzo ładne Ale mój stary jest jedynie że 2 cm wyższy niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:31 Mój o 12 ,mogę nosić spokojnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:41 O to masz większe pole manewru. Ja w takich butach mogłabym go po głowie całować. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:15 To fason, li i jedynie, dla chydych nóżek . I długich (takie obwiązanie wokół kostki znacznie optycznie skraca nogę). W przecwinym razie robią bardzo niedobrze dla piękności. Co nie znaczy, ze nalezy się tym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:36 Cóż, ja się nie przejmuję :p Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:59 Przepraszam, że się wtronce, ale mówiłaś że masz brzydkie stopy ! A te stopy są wręcz przeciwne ? Nie powiesz chyba, że mąż pozował ? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:48 Nie mówiłam, że mam obiektywnie brzydkie stopy, tylko że nie lubię stóp jako takich, w tym własnych :p Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 22:26 Stopy b.ladne. Widać nie ma nic brzydkiego do nielubienia, to musi biedne stopy 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:21 Nikt nie przebije idiotyzmu mojego zakupu obuwniczego. Na ostatniej fotce „normalna” ja 😁 w zeszłorocznym zakupie. Ale muszę przyznać, ze ten róż bardzo fajnie wyglada w otwartej garderobie wiec nie poszło na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:24 Bardzo odważne buty! Ale wierzę, że w szafie musi się prezentować obłędnie 💞 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:29 Mam takie czarne, turkusowe i brązowe. A w kolorze tego różu czółenka z czubkiem, odkrytą piętą i obcasem jak w tych pudrowych. Taki róż cudnie wygląda na opalonej stopie. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:53 no racja, straszne są Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:57 E tam straszne,mojej córce by się podobały ma etap księżniczki Barbie 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:02 Przecież te buty nie są „na serio”. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:07 Mnie się, szczerze mówiąc, bardziej podobają te barbiowe niż beżowe baleriny ( a fuj:p) Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:35 Też wybrałabym te różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:38 Eee, łososiowe klapki bym nosiła z uwielbieniem. Fajne są, lubię takie niepospolite buty. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 24.05.21, 00:31 Kurde, kupilam se takie bladoróżowe w zeszlym roku, na grubym klocku, 11 cm z 5 cm platformy. Szkoda że nie umiem tu wrzucać fot (jak sieto kura robi??) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:35 Pudrowe świetne!! Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:30 Te pudrowe klapki są super ❤️ Szkoda że nie są sandałami, bo nie umiem chodzić w klapkach po ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:24 Sorry za wielkie zdjęcia, nie widziałam przed wysłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:25 Lubię takie obuwie! Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:25 Piękne są! Obie pary. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:27 Wiem. Gdybym tylko mniej chodziła a więcej leżała, to wzięłabym jeszcze jedną parę (z owocami), ale po latach chodzenia latem tylko w tego typu obuwiu (czyli totalnie płasko) zaczęło być mi niewygodnie i te wzięłam z sentymentu na spacer wokół domu. Buuu. Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:30 Nie ma mojego rozmiaru 😁 mogę odetchnąć z ulga, bo musiałabym wybierać między tymi czarnymi a prezentem urodzinowym dla męża 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:31 Sorry, ale taki wybór to nie wybór, tzn. ekhm, w przypadku butów wybór może być tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:31 I wysyłka gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:35 Nie chcę Cię martwić, ale są wszystkie rozmiary: elinalinardaki.com/collections/view-all/products/midnight-hour Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:00 Piękne te buty- rzeczywiście mała czarna, takie sandały i nie potrzeba żadnych innych dodatków. Jak długo czekasz na przesyłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:33 Zamowilam w poniedziałek wieczorem, mam nadzieje, ze normalnie dotrą. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:44 Ale jest napisane na stronie, ze nie trzymaja ich na skladzie i musza je najpierw wyprodukowac, plus one chyba z Grecji ida. Ciekawa jestem jak beda wygladac na “zywo” Daj znac, kiedy dotra! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:53 Dokładnie, będę czekać ok. miesiąca, mam nadzieje, ze dotrą do lipca, bo nie mam dobrych doświadczeń z przesyłkami międzynarodowymi od czasów koronawirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:03 O jeżu, po co ja tam weszłam🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:07 No, tez tak miałam... wiedz, ze Cie rozumiem 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:39 No właśnie... A najlepiej, ze najbardziej mi się teraz podobają czarne z perłami, te które na pierwszy rzut oka najmniej mnie zachwyciły. Co robić? 2 stówy (funtów) 😡 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:55 No jak na klapki drogie, ale one zrobią KAŻDY strój. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:32 Noo... ja uwielbiam takie buty, o których można wiele powiedzieć, ale nie to, ze są nudne. I jeszcze płaskie! Kuszą, jednym słowem Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:35 No i nie opowiadaj, że takie buty nie byłyby idealnym prezentem dla męża. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:34 zakochałam się, chyba sobie kupię koraliki i takie zrobie bo cena trochę straszna Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:37 Jeszcze na te się czaję od zeszłego roku, ale nie mogę się zdecydować: Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:13 Piękne te różowe! Linka poproszę I z poprzednich pierwsza para. Kurczę, ja to jednak jestem Carrie Bradshaw wannabe, tylko buty wole jednak nieco inne. Chyba nigdy nie nauczę się wklejać tutaj zdjęć... W każdym razie mam Mjusy w pięknym odcieniu, który nazywa się nude, ale wyglada bardziej jak ciemny, brudny róż. Fajne są, bo takie ciężkie, nie lubię zbyt lekkich sandałów, mało stabilne. A z nie sandałów to jadą do mnie wyczytane na forum Onitsuka Tiger Mexico 66, czuje się, ze będą wygodne i wyglądają trochę inaczej niż zwykle sneakersy. Poza tym wciąż zbieram się do założenia nowych Geoxow z ćwiekami wokół podeszwy Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:33 To inch2, mam od nich kowbojki i sztyblety, są cudne i oryginalne. Takie półprodukty, bo klepią na stronie, że to ręczna robota. Trochę się czeka na nie. Też lubię buty i w mojej garderobie jest wszystko - odjechane projekty i klasyczne, nude zamszowe szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:59 Ja mam właśnie większość odjechanych. No lekko w każdym razie dziwie się, gdy czytam gałąź wyżej, jak dziewczyny boja się kupić sneakersy bladoróżowe... Phi, dla mnie to bezpieczna i klasyczna opcja 😂 Choć za dużo ostatnio tych kolorów, teraz znowu chciałabym coś brązowego, beżowego, nude... Dzięki, lecę zobaczyć te inch2. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:04 W trakcie ostatniego weekendu przez dom przewinęło mi się kilkadziesiąt osób i 3 letnia dziewczynka, stojąc przed moimi butami, pokazała z zachwytem palcem na, obśmiane przez taką jedną, co to swoich nie wklei - buty, właśnie ugly sneakersy z różem, panterką i metalikiem, które noszę do totalnie neutralnej reszty, jako element "odjechania" i odmiany od białych/czarnych/bladoróżowych/pudrowych, które też mam w garderobie. Będą z niej ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:14 Pamiętam, ty wklejałaś kiedyś te buty, są genialne! Z opisu brzmi jak najgorszy kicz w jednym, ale wyglądały rewelacyjnie, nawet się zastanawiałam czy ich nie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:17 No bo one mają wszelkie zadatki na to, aby być kiczowate, szczególnie jeśli ktoś chciałby je nosić "nastarany". A one są do basicowej, nudnej bazy i wyglądają świetnie, zresztą to tylko buty i moda, nawet różowe klapki na szpilce shell ( w teorii to przecież wiocha ) można ograć boyfriendami i topem z marynarką oversize i kicz staje się stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:22 Tak, dokładnie, wymagają odpowiedniej reszty stroju, ale da się je genialnie zestawić. Zapamiętałam je, bo wyjątkowo mi się spodobały, poza tym mimo pozorów tandetności nie wyglądały ani trochę tanio (i nie chodzi tu o faktyczną cenę). A opis (róż, panterka, błyszczące, ugly shoes) tak charakterystyczny, że od razu sobie je przypomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:26 To jedne z tych butów, które przyciągają kobiecy wzrok - z oczu odczytuję pogardę albo zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:37 Ech, w ogóle kocham buty. Czyścić, dbać o nie, serwisować. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:41 Ha, to tak jak ja, lubię czyszczenie butów, relaksuje mnie to Tu sobie zaimpregnuję, tu coś pisknę, tu wysmaruję tłuszczem do skór, sama przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:47 Boże, to tak jak ja. Nigdy wcześniej nie spotkałam bratniej duszy w tym temacie! Uwielbiam ten moment, gdy po zimie zbieram wszystkie "ciężkie" buty, siadam na tarasie i konserwuję na przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:58 Ooo ja też ❤️ potem wkładam do środka prawidła albo po plebejsku odpowiednio ugnieciony papier, pakuję do pudełek, odkładam do szafy (niestety nie mam garderoby) i mam poczucie spełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:17 3 x TAK! P.S. Mój kolega dostał taką szafkę wypełnioną różnymi produktami: multirenowacja.pl/zestaw-saphir-medaille-d-or-drowers-box.html Zawsze jak u niego jestem i przechodzę obok tej szafki (stoi samotna, w wiatrołapie, porzucona i nieużywana) to mam ochotę wziąć ją pod pachę i zniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:27 Mój ulubiony sklep Też bym chciała taką szafkę, u mnie produkty do butów są w czerwonej plastikowej szafeczce z Ikei, trochę brak jej stylu xD Saphir ma doskonałe środki, z tańszych Tarrago też jest świetne Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:29 Ja trzymam w pudełku po butach, ale w ładnym. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:21 Ja też dopisuję się do grupy uwielbiającej buty. Mam kilkanaście par, które robią kropkę nad i. Jak wypiję kawę to obfotografuję mojej wiosenne nabytki. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:29 Dawaj Magdalleno, lubię twoje buty oglądać Szczególnie mnie zaciekawiły te, o których pisałaś, że nie w twoim stylu są. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:59 ja tez lubie kolorowe odjechane sneakersy; ubieram sie nudno wiec mi pasuja do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:10 Po prostu nie masz gustu, tak jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:10 A w ogóle to jeśli 75 to Twój rocznik, to chociaż dzieci się Ciebie w tych sneakersach nie wstydzą???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:18 nie jedyne komentarze jakie czasem slyszalam to "dziwnie w tym wygladasz" ale nie pamietam czy dotyczylo butow czy czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:41 tak, dorosli jakos nie rzucaja niepytani nietaktownymi komentarzami Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:17 Ale nieźle, że skojarzyłaś buty po opisie. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:43 No buty obłędne! Ale ceny również! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:35 Nie gadamy o cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:42 No wiem wiem. Tylko ja taki dusigrosz modowy jestem. Za to na mięso I środki czystości wydam każde pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:47 No dobra, wygrałaś. Środki czystości? Opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:10 mnie tez zaciekawilo - domestos w wersji lux? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:13 Nie wiem, ale czekam, bo lubię takie niusiki, dzięki forum jestem bogatsza o Karchera, który po ostatniej imprezie urodzinowej z niepełnosprawną intelektualnie animatorką, uratował mi dom. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:15 thank_you napisała: > po ostatniej imprezie urodzinowej z niepełnosprawną intelektualni > e animatorką, uratował mi dom. Opowiadaj 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:24 Jeb... pogoda pokrzyżowała mi plany i część urodzin musiała odbyć się w domu, a animatorka "poczuła się zaskoczona" tym, że 11 dzieci produkowało slimy dość energicznie i widowiskowo, zaś granatowy i czarny to nie są najszczęśliwsze kolory. Właścicielka firmy poprosiła, abym nie wstawiała zdjęć i nie wystawiała im opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:28 Brzmi jak udana impreza 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:29 Animatorka: "W sklepie mówili, że to łatwozmywalne". Kłamali, k.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:50 to chociaz tutaj daj upust emocjom i bez zdjec sie nie liczy animatorka pewnie z lapanki, cos jak ja ale ja to chociaz za darrmo Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:53 Nie mam zdjęć, nawet żałowałam, że nie zrobiłam, bo bym tej właścicielce pokazała. Miała być gra terenowa w parku, a wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:13 Może po prostu bardzo, bardzo dużo domestosu :p Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:15 Raczej chodzi o ilość I różnorodność. Proszki, płyny, domestosy. Kupuje wszystko w porabanych ilościach. Podobnie jak mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:27 Ale zużywasz? Czy codziennie tak sprzątasz? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:33 No właśnie zużywam Ale powoli. Nie, nie sprzątam obsesyjnie, po prostu lubię kupować. Jakiś czas temu ściągalam kostki zapachowe do sracza z USA bo uznałam, że tutaj takich nie ma😛 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:51 Łeee, w czasach koronawirusa i plagi utraty węchu to wysiłek na marne Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:56 wygralas nie wpadlabym na to, zeby w ogole patrzec jakie sa w usa! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:58 niesamowite jak w watku o butach da sie zjechac na temat kostek wc Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:27 No to takie moje zboczenie z tymi środkami czystości! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:24 Powiedz które to?? Kupię sobie dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:35 Taki Ale nie polecam bo słabo pachniał. Miał jasminem A pachniał niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:12 O, ja Cię rozumiem. Długo szukałam na Amazonie czarnego i fioletowego papieru toalet. owego bo taki mi pasował do koncepcji Wszyscy pukali się w głowę ale ja akurat taki chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:22 Gdybym nie oglądała Twoim wnętrz na WM, to bym się dziwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:48 O rany 😳myślałam, że mnie już nikt nie pamięta, dawne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:55 To jest forum, tu się wszystko pamięta. A tak serio, to mało co pamiętam oprócz tego, co było w moim guście/zachwyciło - i tak było w przypadku Twojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 24.05.21, 00:10 Miło mi. Dom sprzedany a ja w nowym lokum na obczyźnie od 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 24.05.21, 00:21 Widziałam bibliotekę. Śliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:54 pani od klapek to chyba palcami ziemię orała Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:21 Bardzo ładne i oryginalny wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:26 Świetne są! Te z Inch2 także. Dzięki za linki. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:03 W tych inch2 cała reszta jest doskonała, kupiłabym chyba 95% ich butów, ale ograniczam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:05 Napisz jak się noszą. Strona dla mnie dziwna, nie ma zdjęć ze wszystkich stron, opisu materiału, zastrzeżenie final sale - buty sprawiają wrażenie, jakby 95% ich wartości było w tych fintifluszkach i ręcznej robocie. Daj znać, czy się bardzo pomyliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:02 No final sale, bo to buty robione „na zamowienie”. Podobno manufaktura. Opisu którego materiału nie ma? Podstawa jest skórzana. Dam znac za miesiąc jak dotrą. Odpowiedz Link Zgłoś
tola1990 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:25 Nie chodzę w sandałach, nie lubię mieć odkrytych stóp Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:50 Od dwóch lat mam schizy i raczej sandałów nie noszę, bo się dowiedziałam od mojego eks- (między innymi dlatego jest eks...), że mam brzydkie stopy..... niby nic, zawsze mi się zdawało, że mam normalne stopy, tzn. może nie jakieś szczególnie piękne, ale zadbane i bez wystających np. halluksów, a tutaj takie coś.... no i teraz mam opory żeby nosić sandałki.... Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:56 A przestań! Jak ja bym się słuchała mojego ex męża to powinnam się żywcem pogrzebać. Ubieraj sandały I wyrzuć te jego z dupy wzięte opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 10:59 No dajże spokój. Opinią jakiegoś przychasta się będziesz przejmować? A na pocieszenie dodam, że stopy są dziwne, nikt nie ma idealnych :p Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:17 Dzięki dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:28 Opory to należy mieć, aby być z takim ciulem a nie przed sandałami. Pozbyłaś się ciula - zakładaj sandały. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:07 thank_you napisała: > Opory to należy mieć, aby być z takim ciulem a nie przed sandałami. Pozbyłaś si > ę ciula - zakładaj sandały. 😼💪 Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:02 to tym bardziej, na zlosc eksowi powinnas nosic sandaly caly rok! Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:09 Kiedyś dowiedziałam od eksa, że mam brzydkie buty. Clarks wypuścił model z dużymi skrzyżowanymi pasami. Nosiłam po ulicy, potem po domu, aż się po latach fizycznie rozpadły. Na pohybel! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:11 Żartujesz ! Specjalnie tak mówił, bo nexia miała brzydsze i był wkurzony ! Kup najpiękniejsze sandałki i noś na złość. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:01 Możesz nosić, ale pierwszą kupioną parę musisz rzucić 3 razy za lewe ramię ze słowami "abrakadabra, niech szujowi pryszcz na nosie wyrośnie". To działa, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:18 Nie noszę sandałów, nie mam ładnych stóp. Więc zostają mi espadryle (te kupione na kwietniowy ślub), a wokół domu te drugie (są bardzo wygodne). Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:21 Jak na razie prowadzisz w rankingu na paskudniki sezonu :p W ogóle mi do ciebie te buty nie pasują, weź to zdejmij :p Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 22:01 Okropne,jakby ci skrzat siedział na stopach. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:22 Pokaż stopy 👣 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:26 Nigdy 😜 Mam długie palce u stóp, co odbiera im urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:28 Dawaj fote. Już nie takie zdjęcia były umieszczane na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:33 To jest moje jedyne zdjęcie stóp. Są naprawdę długie, zdjęcie tego nie oddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:43 Masz normalne ładne stopy! A nóżki jakie zgrabne, jak u łani ❤ Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:02 Dobra, nie będę się upierać, ale uwagi na temat moich stóp słyszałam od lat nastoletnich. Jedyny plus, że są wąskie. Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:19 >Dobra, nie będę się upierać, ale uwagi na temat moich stóp słyszałam od lat nastoletnich. >Jedyny plus, że są wąskie. i z halluksami... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:05 Następna, kurła. Lepiej mieć takie stopy niż zażerać się pierogami w szalonej ilości dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:46 Bardzo ładne! Weź je wyjmij z tych kapci! Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:00 Spodnie z dziurami na ematce? No szok. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 14:27 Masz moje ukochane spodnie z Zary, miałam te i takie same szare A stopy bardzo fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:22 Moje też ukochane, jedne z lepszych jakie Zara wypuściła. Mam jeszcze jedno zdjęcie stóp, ale wkleję kiedy indziej 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:13 Długich nie widzialaś ! A ja widziała. I to na tym forum. Nie marudź tylko sandały kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:08 Wyglądają na ładne, smukłe i zadbane, wcale bym się ich nie wstydziła. I zawsze myślałam, że długie, szczupłe palce to raczej zaletą, a nie wada Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 22:38 Zgadza się, długie szczupłe palce to zaleta szczególnie do gry na fortepianie! Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:54 No weź, masz cudne smukłe palce i ładne kształtne stopy,że o nogach nie wspomnę. Przez pół życia zazdroszczę mojej matce długich palców u stóp (u rąk zresztą też). Ja oczywiście odziedziczyłam po ojcu, krótkie i okrąglutkie, w dodatku z dużym paluchem i brzydkim paznokciem (mama ma oczywiście w kształcie migdałów ). Noś sandały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 21:03 Dobra, wy mnie nie rozumiecie. Zrobię któregoś dnia zdjęcie od boku, bo to zmienia postać rzeczy. Moja stopa wygląda na 44, mimo że noszę 40,5/41. Mam tak jakby męską stopę i w stosunku do nogi wygląda nienaturalnie. Nie raz ktoś na basenie się gapił na moje stopy, albo w saunie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:07 Wiem o jakim rodzaju stopy piszesz. Tylko to... nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:23 No nie ma To tylko detal. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:31 Wiesz co, ja mam mnóstwo blizn na ciele - blizny jak to blizny, piękne nie są, ale w ogóle o nich nie myślę i NIGDY przez myśl mi nie przeszło, aby ukrywać je strojem lub usunąć. Są. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:31 A, zapomniałam dodać najważniejsze - mnie podoba się typ stopy, który masz. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:40 Hehe, dzięki ❤️ Generalnie nie zwracamy uwagi na rzeczy, dopóki ktoś inny tego nie zrobi. Na jakimś obozie, gdzie miałam 12-13 lat biegaliśmy nad jeziorem i moja koleżanka z pokoju krzyknęła, że o matko mam stopy jak łopaty. Dopiero wtedy zauważyłam ich wielkość. I zaczęłam kupować za małe buty, nie chciałam nosić 41, kupowałam 40 i robiły mi się odciski, które są już nie do usunięcia. Dopiero na koniec studiów poszłam po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:56 Olać, mnie też pytają - eee, nie lepiej usunąć? Usunąć? Jeśli komuś przeszkadzają MOJE blizny, to na szczęście tego kogoś problem. Serio, sama napisałaś, że że zauważyłaś "inność" dopiero po zwróceniu uwagi. No, generalnie różnimy się od siebie. I w tych innościach (a podkreślam - Twoja jest jak najbardziej w normie!) nie ma nic, co należałoby ukrywać. A jak chcesz zrobić sobie psychoterapię to wejdź na jakieś foot fetish forum. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 13:50 🤣 Stopy mnie generalnie nie interesują. Tak, też mam jedną bliznę po usunięciu pieprzyka i od razu usłyszałam stwierdzenie od znajomego „ ale przecież to usuniesz”. No nie. Ludzie są naprawę próżni. Ale i tak nic nie pobije mojego ojca, który zawiózł mnie kiedyś do chirurga plastycznego żeby zoperować mi nos. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 13:56 Ups... ciężko to nawet skomentować. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 14:02 Ja mam wielką bliznę na twarzy , po wycięciu jakiegoś syfa w dzieciństwie, odstające, bezchrząstkowe uszy i zeza :p Całe życie z tym żyję i nawet dwóch mężów udało mi się mieć, takiej szpetnej :p Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 14:06 Omg 😆 Mam nadzieję, że to twój ostatni, chociaż podziwiam kobiety wychodzące wielokrotnie za mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 14:39 Też mam taką nadzieję 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 17:29 Ja tam chyba do Ciebie pojadę. Niech no tylko się covid skończy. Z pasem i będzie lanie na gołą dudę. Szpetni to Polską rządzą a nie króliki hodują ! Trzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 17:22 Weż kobieto się zlituj. Przecież ty masz leganckie stopy. Ludzie mają kończyny i place różnej długości. Jazda, kupuj sandalicje. Ale coś jest z tymi kompleksami wywołanymi przez innych- ja od dzieciństwa mam pieprzyk -na linii żuchwy- nie widać go gdy stoję przodem, tylko z profilu. Nie wiem kiedy się pojawił- moze jak miałam 5 lat, a może 11. Nie zwracałam uwagi. Do czasu aż mi jedna laska nie powiedziała z troską, zę trzeba by to usunąć bo ona (!!!!!!) by nie umiała życ z pieprzykiem na twarzy. No i zaczęłam oglądać i rozmyślać. Ale otzreźwiałam-kurde, pieprzyk nieduży, nie szpeci, nikt inny uwagi nie zwraca, ja tym bardziej i mam przez opinię jednej bździągwy usuwać? Iiiiiiii tam, lubie go nawet Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:28 Nie cuduj, tylko zrob normalne zdjecie takie jak magdallenac czy lukrecja - zwykle z góry. Na tych co na razie umieściłaś paluchy sa ledwie widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 14:21 alexis1121 napisał(a): > Dobra, wy mnie nie rozumiecie. Zrobię któregoś dnia zdjęcie od boku, bo to zmie > nia postać rzeczy. Moja stopa wygląda na 44, mimo że noszę 40,5/41. Mam tak jak > by męską stopę i w stosunku do nogi wygląda nienaturalnie. Nie raz ktoś na base > nie się gapił na moje stopy, albo w saunie. Wydaje ci się. Projekcja. Ludzie nie chodzą na basen i saunę by gapić się na stopy innych. Ja mam duża stopę (39) a jestem niska, szeroka z obniżonym łukiem poprzecznym i mam...wyrabane. Przez to że nakładasz takie trollowe kapcie tylko zwracasz uwagę na swe stopy. Natychmiast je zdejmij, jesteś za ładna by się tak krzywdzić 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 17:27 Uśmiałam się, trollowe kapcie. Ja w nich chodzę co najwyżej śmieci wynieść i na balkon. Na dwór wychodzę w tych 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 20:41 alexis1121 napisał(a): > Uśmiałam się, trollowe kapcie. Ja w nich chodzę co najwyżej śmieci wynieść i n > a balkon. Na dwór wychodzę w tych 😜 a wiesz że w tych papciach widać twoją długą stopę bardziej niż na tym zdjęciu w tych czarnych szpilkach ? Baba pewnie obcinała ciebie wzrokiem i żółć ją zalewała a ty myślisz że o stopy chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 17:28 No to wyobraź sobie, że ludzie generalnie się gapią i w saunie baba patrzyła się non stop na moje stopy przez 5 minut aż wyszłam, bo mnie to krępowało. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 22:47 Pewnie nie wiedziała gdzie podziać wzrok. Wiesz, w saunie trochę ciężko zawiesic oko na części ciała innej osoby, żeby nie być posądzonym o zboczenie. Zostają stopy. Po drugie, jak się ktoś gapi na czyjś tyłek to dlatego, że mi się nie podoba, czy dlatego, że mu się podoba? No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 09:41 A jakie palce ma mieć osoba z długimi rękami, nogami? Właśnie dobrze,że długie są, takie krótkie klopsiki byłyby lepsze? Ja też mam długie, nawet bardzo i jestem z nich dumna, wzbudzają zdziwienie a dziwią się najczęściej osoby z krótkimi kluseczkami. U rąk długie palce wyglądają pięknie i u nóg też. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:02 Jakież to znamienne. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 17:19 No naturalnie, bardzo znamienne. Następnym razem specjalnie dla zrobienia dobrego wrażenia będę fałszywie skromna i wręcz zażenowana swoimi długimi nogami i długimi palcami ........ a nie, jednak nie będę, rozmyśliłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 22:34 > No naturalnie, bardzo znamienne. Następnym razem specjalnie dla zrobienia dobrego wrażenia będę fałszywie skromna i wręcz zażenowana swoimi długimi nogami i długimi palcami tongue_out ........ a nie, jednak nie będę, rozmyśliłam się. Nic nie zrozumialas. Jak tak bardzo lubisz swoje dlugie palce u stop, to z jakiego powodu czujesz potrzebe porownywania ich i obsmiewania “krotkich kluseczek”? Typowa e-matka: “och, jak ja lubie swoje kragle ksztalty, mam byc chudym wieszakiem?”. Zachwyt nad soba przez porownanie i dowalenie tym, co maja inaczej. Zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:09 Nie ty jedna masz długie i szczupłe nogi, a krótkie mogą być lepsze, gdyż ważne jest to, co tymi nogami steruje - a jeśli jest nim zakompleksiona baba, która musi szydzić z innych (bo i z niej szydzą) to i długie nogi nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 14:42 Jezu, as poszlam sprawdzic stopy mojego dziecka, bo ona tez ma bardzo dlugie konczyny. I wiecie co?? Ma bardzo dlugie place u stop, cos jak Alexis, a ja sie przez ponad 13 lat nie zorientowalam🤭 Mam nadzieje, ze nie trafi na jakichs kretynow w swoim zyciu, ktorzy by to w jakikolwiek sposob komentowali. Strasznie to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 17:11 Moje komentowali. Kuzynka 150 cm sięgająca mi pod pachę z krótkimi nóżkami i krótkim wszystkim. Bardzo zdziwiona była, że można mieć takie długie palce i to jeszcze skomentowała przy wielu osobach. Jej tłuściutkie paluszki też dla mnie dziwnie wyglądają, tylko ja nie jestem taka bezczelna żeby to publicznie komentować (bo i po jakiego grzyba) ani taka zakompleksiona, żeby przyjąć to jako coś wstydliwego. Mam i dobrze mi z nimi, będę wystawiać jak tylko zrobi się ciepło i nikomu nic do tego. Nie zawstydzi mnie żadna wredna baba, długich nóg też niby miałabym się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 18:12 Dokladnie tak! Piatka barbibarbi😘 Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:29 To byś się wpisała w tradycje forumowe, bo już tu mieliśmy jedną co to "stopy małe, ale palce długie więc rozmiar 41". Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:02 Bicz pliz. Długie palce u stóp są zarąbiste. Takie palce pianisty. W ogóle uważam, że jako gatunek w procesie ewolucji zapuściliśmy karygodnie temat chwytnych palców stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:07 Długie palce u rąk wyglądają pięknie, ale u stóp.. no nie. Zresztą to zależy. Na tym zdjęciu lepiej widać o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:11 Ja widzę ładne nogi i buty w typie, który uwielbiam (znienawidzone przez wielu botko-sandały, czyli lekkie botki z wyciętymi palcami, ewentualnie piętami, jedne z moich ulubionych fasonów na lato xD). Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:02 Też takie uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 21:02 Ale nogi 😍😍😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 21:04 Zdjęcie robione od dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:04 No jakąś "wadę" musiałaś u siebie znaleźć. Daj spokój - to wciąż norma. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 22:13 Spoko palce, a nogi świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
miqotka Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:19 A skąd te po domu? Bardzo mi się podobają 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:21 Zara Home. Są naprawę super wygodne. Ale szybko zaczęły się kłaczyć (kupione w styczniu). Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 21:24 Nie zazdraszczam, bo mam od lat - bakłażanowe birki Super paputy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 21:47 Jak stopki Muminka!😂 Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 09:46 Buty antygwałtki. Sory dziewczyny, ale trudno się na to patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 11:58 A to zawsze musi być seksi? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 12:01 No jakby buty powodowały, że ktoś wygląda seksi. Albo się jest Albo nie - niezależnie od ubioru (lub jego braku). Seksowna dziewczyna będzie seksowna w tych papciach, nieseksowna nawet gdy założy (tu wstawić to, co w teorii seksowne) - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Alexis 19.05.21, 22:09 Alexis, powiedz prosze, co to za espadryle, swietne sa Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Alexis 20.05.21, 06:32 Dziękuję ❤️ Miu miu, były 60 procent przecenione, żal nie brać Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 11:22 Ładne, pod warunkiem, że mały palec nie będzie Ci uciekał spod paska na bok. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:13 nic nie kupilam i mam nadzieje, ze wytrzymam i niczego nie kupie (tylko po co wchodze w takie watki i widze rozne ladne buty??), bo sandaly leza i prawie wcale ich nie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 12:39 ae01.alicdn.com/kf/HTB1Mj3pa8WD3KVjSZFsq6AqkpXaM.jpg Nie wiem dlaczego, ale od co najmniej pół roku w reklamach mi wyskakują. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 13:20 Ostatnio kupiłam takie - na żywo ładniejsze www.orsay.com/pl-pl/sandaly-na-koturnie-996065016000.html Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:51 Fajne, lubię takie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:30 O matko... Mogłaś uprzedzić Jak z horroru. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 17:37 Myślałam, że przesadzasz, ale naprawdę - jak z horroru 😱 Można się wystraszyć takich butów - wyglądają jak zrobione ze skrzydeł nietoperza nabijanych gwoździami z trumny a sznurówki z pajęczych nóg 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:06 Dział Fetish na pornhubie się oglądało, a? Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:33 > Dział Fetish na pornhubie No właśnie zupełnie nie. Wszelkie maile o tym, że ktoś coś zainstalował i jak nie zapłacę to pokaże wszystkim moim znajomym co ja porabiam - wyrzucam bez mrugnięcia okiem. Najbardziej radykalny ordoiuris może sobie do upojenia oglądać moje nudne internetowe życie i zaśnie w trakcie. Skąd aliexpressowi przyszło do głowy, że potrzebuję takich sandałów, zachodzę w głowę od dłuższego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 23:02 Też mi się ta reklama wyświetla. Ale najbardziej żałuję, że nie ma żadnego zdjęcia jak sandałki prezentują się na stopie. Bo mnie wyobraźni nie staje, by to sobie zobrazować 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 10:07 Też właśnie szukałam jak wyglądają na stopie, są tak wstrętne, że muszą wyglądać naprawdę ohydnie, chciałabym to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 10:25 Boziu! Lodołazy dla satanistów! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 23.05.21, 23:17 amast napisała: > ae01.alicdn.com/kf/HTB1Mj3pa8WD3KVjSZFsq6AqkpXaM.jpg > > Nie wiem dlaczego, ale od co najmniej pół roku w reklamach mi wyskakują. OMG 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:41 Moje wiosenne nabytki. Plaster na lewej stopie, bo ugryzl mnie pajak i nie chce epatowac moim nieszczesciem😉Nuclear zgadnij, ktore to te w nie moim stylu. Kupilam je tylko dlatego, ze byly przecenione z $200 na taram!!! $10!! Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:45 A skąd wiesz że to był pająk? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:52 Nie wiem, ale tak jest bardziej dramatycznie Lekarz sugeruje pająka, nie wiem co innego by to mogło być- ugryzło mnie na pustyni, jadzi się drugi tydzień, nakładam maść antybiotykową, miałam od tego gorączkę. Mam nadzieję, że to nie był skorpion Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:13 O matko, no smaruj ta biedna noge. Pająki, skorpiony... chyba do Ciebie jednak nie przyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:18 Nie no bez jaj!!! Ja bylam na wczasach na pustyni! U mnie tylko trujace bluszcze, jelenie kleszcze wielkosci malego chomika i male zlosliwe zyjatka chiggers atakujace czlowieka w jeziorach. Przyjezdzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:26 Uff, uspokoilas mnie I przekonałas. To przyjadę. Ale tak na poważnie, to moja koleżanka spędzała urlop w Omanie I opowiadała o jakim stworzeniu pół skorpiona, pol jakiegoś skrzydlatego upiora. No nie pamiętam nazwy teraz. Ale miałam ciarki wstrętu jak jej słuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:11 O takich to nawet nie slyszalam, ale moze hamerykanka gdzies sie tu plata, ona zawsze ma na podoredziu opowiesci o jakichs dziwnych stworach😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:49 Pokaż bokiem bo tak to nie widać czy to płaskie czy obcas czy co :p z góry wszystkie wyglądają fajnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:01 Też mam fazę na platformy w sandałach od pewnego czasu Koturnów nie lubię, ale platformy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:02 Wszystkie fajne, najmniej te z plastikiem, najładniejsze te beżowe Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:04 Ja bym brała beżowe platformy i czarne sandałki na obcasie, z tymi sprzączkami Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:08 Ja czarnych nie biorę,bo miałam podobne karmelowe i tak mnie kurwie obtarły do mięsa, że złe wspomnienia się wryły na zawsze :p Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:16 Te niebieskie bym brała Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:20 Byly na super przecenie na stronie Marc Fisher- bardzo wygodne, jak przystalo na porzadna ematke, przebieglam w nich maraton😀 Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 10:28 Wszystkie ładne, brałabym Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:50 Ładne 😍 najbardziej mi się podobają wszystkie z paskiem wokół kostki, uwielbiam takie, ładnie moje nogi w nich wyglądają (wbrew gadkom o pogrubianie i skracaniu ). Pasek najlepiej gruby dość i wysoko ☝️ A które nie w twoim stylu? 🤔 Trudna zagadka - trzecie! Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:59 Ooooo jestem z siebie dumna One są chyba też najmniej w moim stylu, zawsze mnie jakoś odrzuca ten plastikowy przezroczysty pasek, ale o dziwo wyglądają bardzo spoko (przynajmniej z góry ) Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:02 Ja bym się bała że ten plastik mi nóżkę odparzy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:11 Ja mialam takie same odczucia z tym paskiem, ale o dziwo swietnie sie sprawdzily do eleganckiej sukienki i czarnych waskich spodni. Ten przezroczysty pasek jest zrobiony z takiego dziwnego, miekkiego tworzywa, wiec byly bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:53 Ale patrząc na twoje buty zaczęłam się zastanawiać, czy ja nie kupuję za małych sandałów 🤯 U mnie paluchy są zawsze zdecydowanie bliżej końca buta, może nie że wypadają z niego, ale nie mam aż tyle miejsca jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:04 Rzeczywiscie! Wydaje mi sie, ze gdybym wziela pol rozmiaru mniejsze, bylyby troche niewygodne. Ja lubie miec troche luzu w bucie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:15 Właśnie z sandałami jest ten problem, że często większy rozmiar = szerszy but, a tego się nie załatwi wkładką jak w zakrytych butach Połówek numeru też często nie ma. Ale też bym raczej wolała trochę luzu z przodu przy palcach, chyba lepiej to wygląda niż moje wymykające się paluchy Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 06:25 Bo widać masz szczupłe i ładne nogi. Wtedy pasek koło kostki wygląda ok Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 16:25 No i takie stopy można pokazywać, mój faworyt to te z przezroczystym paskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 18:56 Było nie mówić o pająku, teraz tylko o tym myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:02 No, zeby zrobic takie spustoszenie na mojej stopie, musial byc wielkosci sredniej myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 19:45 Serio teraz piszesz czy sobie żartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:03 Błagam, nie drążmy tego 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:39 Nie No, jesli cos takiego moze zaatakować w nocy, w domu, noge... makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:42 Ale to chyba na pustyni użarło? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 20:50 Thank you, uspokuj sie natychmiast! W Twojej szerokosci geograficznej takie stwory nie wystepuja. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 21:12 Wiem, ale wlasnie z tego powodu zawsze gdy wyjeżdżam to mam stres. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 11:48 Fajne są dwie pierwsze pary zwłaszcza te czarne sandałki na obcasie. Jaka to marka magdalennac? Odpowiedz Link Zgłoś
mannazmango Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 19.05.21, 15:59 Jeszcze nic, ale planuje kupić klapki Birkenstock, tylko zdecydować się nie mogę na model, Yao czy Gizeh. Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Sandałowy dżihad czas zacząć:)) 20.05.21, 23:29 Te! Kocham miłością wielka! Odpowiedz Link Zgłoś