lajtova 21.05.21, 19:08 tak gdzieś 28-30 lat. Każdy dzień niósł szansę na coś nowego, wspaniałego, ekscytującego. Teraz jestem 46 letnią starą raszplą i w sumie nic ciekawego mnie nie czeka. Ah przeżyć weekend jakby jutra miało nie być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:12 Lajtowa, na wziecie sie w garsc chyba juz sie nie zdobedziesz sama z siebie. To wyglada na zalamanie nerwowe, depresje lub wielki dol. Popros kogos konkretnego w twoim otoczeniu o pomoc, to nie zarty. O forum na jakis czas zapomnij, zaloz szlaban. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:18 E żadne załamanie. Po prostu chciałabym być znów młoda w takim fajnym wieku 28-30 gdzie młodość łaczyła się z własnymi pieniedzmi, całkowitą wolnością. Ckni mi się i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:24 Ja bym chciała mieć znowu tak z 36-38. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 20:41 primula.alpicola napisała: > Może kup więcej wina Ja się obawiam że tego wina juz było za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:22 E, ja to bym tylko chciała mieć ciało i zdrowie z tamtych lat. Ale obecnej sytuacji życiowej, punktu w którym się znajduje bym nie zmieniała. Odpowiedz Link Zgłoś
y_y Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:25 neva. wrzeszczące dzieci wówczas vs święty spokój teraz... te 46 mi nie przeszkadza 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:28 W wieku 28-30 nawet nie myślałam o dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:28 Juz rok temu bylo z toba zle. Zdajesz sobie chociaz sprawe, ze ci sie pogarsza zdrowie psychiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:29 Akurat jesteś ostatnią osobą żeby wypowiadać się o zdrowi psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:29 Co takiego moglas robic wtedy, czego nie mozesz robic teraz? Z jakich powodow uwazasz, ze nie mozesz? Co cie powstrzymuje przed przezyciem tego weekendu, tygodnia albo miesiaca tak, jak bys to zrobila 15 albo 20 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:30 Dzieci, mąż, wiek, pewnie i zdrowie bo po całej nocy w klubie skonczylabym na oiomie. Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:05 po-trafie napisała: > Co cie powstrzymuje przed przezyciem > tego weekendu, tygodnia albo miesiaca tak, jak bys to zrobila 15 albo 20 lat > temu? Po dziecku/dzieciach życie smakuje inaczej. Wolność smakuje inaczej Niby wychodzisz jak wcześniej, do pracy lub na imprezę, ALE z tyłu głowy kołacze się głównie jedna myśl pt.moje dziecko.... Nigdy już nic nie będzie takie samo, nigdy. Rozumiem autorkę i jej tęsknotę za dawnym. Ps ja wiem, że dzieci szybko wyrastają i "odchodzą" ale: 1.zanim to nastąpi to mija od cholery czasu i szczerze mówiąc najlepsze lata za Tobą 2.nawet jeśli już będą samodzielne to ty jako rodzic nadal masz w głowie niepokój związany w ich życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:14 Ja tam akurat jak zostawię dziecko pod opieka to bawię się przednio. Bo jutra nie będzie. Tzn nie będzie takiej mozliwosci😂 Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 19:48 I ... martwić się o pieniądze, kisić się w wynajętym małym mieszkaniu, niespac przez pół roku przy małym dziecku etc. Chyba wole niektórych rzeczy już nie powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:12 Nie ma ograniczeń wiekowych żeby kupić bilet na festiwal. Całkiem sporo się odbędzie. Możesz przeżyć wkdn bez iscia spać. Kluby tez otwierają 29 wiec nie wiem o co chodzi 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:22 lajtova napisał(a): > Teraz jestem 46 letnią starą raszplą i w sumie nic ciekawego mnie nie czeka. Lajtova, weź się dziewczyno w garść! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:26 Stara raszpla - piękne określenie 😁. Takie poetyckie. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:29 Jakbyś była mniej zgryźliwa dla otoczenia i przestala mnożyć głupie posty o niczym to od razu by ci sie samoocena poprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 21:31 Ale w tym wieku, to dzieci już pewnie nastoletnie. Lada moment wybędą z domu i będziesz miała wolność jak w wieku 28 lat. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
amanda.5 Re: Chciałbym mieć znów 21.05.21, 22:40 A tobie co? 46 lat? Kobieto, znam 70 - 80 latki które tryskają życiem i humorem. Życie jest ch.. wiem. Ale nie ma co się poddawać. Walnij setkę, winko czy piwko. To poprawia humor a później do przodu. Znajdź coś, co cię uszczęśliwi. Coś dla siebie. Książka, rower, seriale. Ja mam taki patent. W tygodniu praca, w weekend piwko na rozluźnienie i jakoś się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Chciałbym mieć znów 22.05.21, 00:18 chciałabym mieć znow... - tyle lat co przed malżeństwem.. Nigdy w życiu nie wyszłabym za mąż. nie nadaje się ani na żonę (kurę domową) ani na matkę (nie wiem czy dałam to co "matka kura") jestem wolnym ptakiem, w duszy.. Zapewne byłabym "bardziej soba" bez meza i dzieci (ktore kocham całym swoim jestestwem) Jednym słowem - byłabym bardziej szczęśliwa solo i ,być może, nie unieszcześliwiłabym innych. Gdybym miała 20 kilka lat i obecna świadomosc. Na pewno podjelabym inne decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Chciałbym mieć znów 22.05.21, 00:21 ps. kiedy mialam 46 lat to moje dzieci kończyły podstawówkę/gimnazjum...i nie mialam czasu na "pierdoly' Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Chciałbym mieć znów 22.05.21, 00:42 Pierdzielisz jakbyś miała z 80 lat Odpowiedz Link Zgłoś