leia33 24.05.21, 14:14 Egzamin ósmoklasisty? Jak nastroje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabina211 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 14:30 Moja młodsza córka. Na zewnątrz okazuje głupawkę, ale to raczej maskowanie stresu. Realnie liczę na 75% z całości. Wynik ponad 80 i poniżej 70% będzie ponad i poniżej kalkulacji (także samej zdającej). Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 14:53 Ja fiksuję. Młody - luzik. Tak przynajmniej twierdzi 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 14:59 Mój zdaje. Lekki stres jest, to normalne. Najważniejsze jednak, że za kilka dni będzie po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 15:04 Przeczytałam tytuł i tak myślę - przecież już chyba po maturach, kto ma co zdawać??? Mam ósmoklasistkę Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 15:53 Mój zdaje. Nie liczę na nic poza tym,że go zda,czyli nie zapomni się podpisać. Wszystko ponad 0% będzie zaskoczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 16:04 Chyba przesadzasz??? Jprdl - młody mi właśnie powiedział, ze go ucho boli! Cały rok nawet kataru nie miał, a teraz oczywiście coś się musiało przypałętać! Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 16:09 Syn szwagierki jutro też zdaje. Od wczoraj chory. Gardło i dudniący kaszel. Szwagierka załamana. Bombarduje go wszelkimi syropkami (z cebuli, mlecz, sosny), plus sterydy. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:48 W ogóle nie przesadzam. Znam moje dziecko i jego możliwości. Do tej pory z nauką mu było bardzo nie po drodze, do egzaminu w ogóle się nie uczył, więc i nie ma co się spodziewać dobrego lub chociaż zadowalającego wyniku. W ogóle jestem zdziwiona,że na koniec ósmej klasy nie ma żadnej jedynki... Chyba szkoła ma go po prostu dość i pozwolili mu zdać... Dlatego nie spodziewam się niczego z egzaminu poza jego zaliczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mannazmango Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 16:15 Mój. Ja się już stresuje, syn jak narazie luzik. Umówił się ze znajomymi na krótki spacer, idą gdzies całą paczką przewietrzyć głowę, ogólnie humor mu dopisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 17:02 Mój młodszy w zeszłym roku, więc wspomnienia świeże. Trzymam kciuki. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 17:49 Moje dwie córy. Ja się stresuje, one chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 17:52 Moja zdaje, stresować zaczęła się dzisiaj i jęczy, że nic nie pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 18:14 Mój syn , na razie pełny luz, i on i my 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 18:13 Moja córka. Poszła rok wcześniej i trochę się przez to martwiłam czy da sobie radę, ale nie miała żadnych problemów. Jestem z niej dumna, bo jest bardziej ogarnięta ode mnie w sprawach rekrutacji, wie kiedy ma test kompetencyjny z angielskiego, kiedy rozmowę kwalifikacyjną do LO, wniosek do szkoły pierwszego wyboru już zaniosła. Teraz tylko egzaminy, do których systematycznie się uczyła. Z próbnego polski 100%, angielski 100%, matematyka 76% i matmy najwięcej się teraz uczyła. Przeczytała też ponownie najważniejsze lektury. Mi by się nie chciało ja się trochę denerwuję ona wcale. Teraz poszła na lody z dzieciakami z klasy bo wychowawca nakazał im się oderwać od książek, wyluzować, pospacerować i dziś już nie wracać do nauki. Trzymam kciuki za wszystkich ósmoklasistów, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 18:33 Mój też jako sześciolatek. Ucho boli coraz bardziej. Dałam Dicortineff i ibum 400 mg, a nie przechodzi. Szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 18:41 A krople do uszu? Mi otinum zawsze pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:06 Dałam już ten Dicortineff (krople do uszu). Pogadałam na czacie z lekarką, nic nowego nie zapisała, a jutro młody ma wizytę u laryngologa (zaraz po egzaminie). Ważne, by jakoś ten polski przetrwał. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 20:04 W razie czego pamiętaj o drugim terminie - nie ma sensu puszczać chorego - bo wynik będzie kiepski. Na ból ucha mnie tylko antybiotyk pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:30 WOW! Nie chcesz może się zamienić dzieciami? 🤩😜 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:02 Ja już mogę trzymać kciuki za wszystkie forumowe dzieci . Moje ten etap mają za sobą. A egzaminy na studiach to już pikuś. Tak więc życzę wszystkim dzieciom świetnych wyników, a wam abyście wyluzowały. Tak, wiem łatwo się mówi, jak nie mnie nie dotyczy - ale jak widac mozna przezyc i nawet calkiem nie osiwieć . Jutro trzymam kciuki za waszych ósmoklasistów. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:04 Nie dziękuję, ale miłe to, co napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:13 "My' zdajemy. Ja jestem spokojna - moja córka się uczyła nawet na zdalnym. Napisze tyle ile umie. Córka już wczoraj miała problem z zaśnięciem więc pewnie się denerwuje chociaż twierdzi, że nie. Jeszcze była dziś na dodatkowym angielskim, bo sama chciała, chociaż proponowałam, że może nie iść. A teraz ma już zakaz uczenia się i powtarzania. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:15 Moja ósmoklasistka przed jutrzejszym egzaminem ma lekki stres. Próbne poszły bardzo dobrze, ale czy można się tym pocieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.lena.10 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:41 Mój syn jutro zdaje. Ja panika, on ok. Idzie teraz do jacuzzi się zrelaksować. Ja walę drugą lampkę wina Odpowiedz Link Zgłoś
cku1 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 19:46 Trzymam za Was kciuki. Rok temu zdawał najstarszy, w przyszlym roku srednia zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 20:11 Mój. Teraz gra, w tle leci streszczenie pana Tadeusza. Wczoraj nis mógł zasnąć, mąż poszedł po melisę… Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 20:17 Cały dzień była ze mną w pracy i bardzo mi pomagała. Teraz siedzi i ogląda opowieść wigilijna bo przerabialu w 6 klasie i nie pamieta. Wczoraj oglądała zemstę. Odpowiedz Link Zgłoś
xantostrephomonas Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 20:26 Mój syn. Ja chyba martwię się bardziej niż on. Choć może się dziecko dobrze kamufluje. Nie jest prymusem. Może pójść różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Kto jutro zdaje? 24.05.21, 21:26 Mój.... Orłem to nie jest niestety a leniem i owszem. Pamięć ma świetną, ale co z tego jak nie czyta lektur. Ani opracowań. Dys.. wszelkie za to ma. Jak będzie 20% to będzie dobrze. Trzymam kciuki za wszystkie dzieci w najbliższych 3 dniach!! Odpowiedz Link Zgłoś