lajtova 03.06.21, 10:54 Na zdjęciu w rzeczywistości mały Jarek Kaczyński, ale z podpisem, że to Trzaskowski. Oczywiście działa to na pisowca jak płachta na byka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bistian Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 11:00 lajtova napisał(a): > Na zdjęciu w rzeczywistości mały Jarek Kaczyński, ale z podpisem, że to Trzasko > wski. Oczywiście działa to na pisowca jak płachta na byka. Bardzo dziwna reakcja. Od razu zauważyłem, że to Kaczyński, dopiero potem zobaczyłem podpis i mocno się zdziwiłem, że takie podobieństwo z "Trzaskowskim". Nie znają swojego wodza? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 11:05 Krew zalała im oczy na widok nazwiska na "T" Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 11:05 Bardzo dobrze, że po internecie są podawane dalej imiona i nazwiska tych debili. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 11:06 Mnie cały czas zdumiewa. co ludzie są w stanie napisać pod własnym nazwiskiem i zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 13:17 > co ludzie są w stanie napisać pod własnym nazwiskiem i zdjęciem Wszystko. Sa swiecie przekonani ze pokazuja sie w najlepszym swietle swojego intelektu. I bardzo dobrze, lepiej wiedziec kto jest nieuleczalnym idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 11:26 Ja tak właśnie szukam nowej pani do sprzątania, przeglądam profile i za nic, normalnie nie ma do kogo uderzać, jedna sensowna mieszka za daleko i nie ma jak do mnie przyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 12:35 alpepe napisała: > Ja tak właśnie szukam nowej pani do sprzątania, przeglądam profile i za nic, no > rmalnie nie ma do kogo uderzać, Z paniami to tak jest. Poszukaj zwykłej sprzątaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 13:21 ren.s napisała: > Ile tu roboty dla prokuratury!! Jakiej prokuratury? "Miejsce miała obrzydliwa prowokacja. Porządni ludzie zostali wprowadzeni w błąd" - czytam w szklanej kuli z przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 13:35 Prokuratura zajmie się ściganiem tego, kto wykradł zdjęcie najjaśniejszego pana i je sprofanował! O! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 13:42 Kurcze "O dwóch takich" nie ogladali? od razu widac, ze to Kaczynski.... PIS to jednak stan umyslu.... (sorry za brak polskich literek, komputer mi pada, pracuje nad tym) Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 14:26 Mozna by wziac kadr z wiadomego filmu i podpisac "Trzaskowski i Trzaskowski podcxas kradziezy Ksiezyca". Ciekawe czy tez by sie dali nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Trigerowanie pisowców 03.06.21, 14:49 > "Trzaskowski i Trzaskowski podczas kradziezy Ksiezyca". Oczywiscie, Trzaskowskiemu po szczepionce mialy wyrosnac rogi i kopytka, a tu bach, caly brat mu wyrosl, tez zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś