lajtova 05.06.21, 18:28 A wuja tam!!! Nigdzie nie odchodzę. Prędzej to forum zdechnie niż odejdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 18:30 Lajtova, nie strasz, tylko dla Ciebie tu jestem 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 19:12 Fakt. Lajtova jest smieszna w tym wszystkim, nawet jak się urznie. Muszę przyznać, że forumki typu asma lajtova lalkaika czy woman in love nadają barwności temu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 19:17 Asma to była inna liga. Jakieś -10 poniżej mułu. Lajtova jest intrygująca Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 19:30 Zwłaszcza jak nazywa nas starymi szantrapami to jest urocza Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 19:34 Nie, nie. Szantrapa to szantrapa. Stara to jest raszpla z drutu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 19:38 bergamotka77 napisała: >lajtova lalkaika czy woman in love nadają barwności > temu forum. > Mnie sie czasami wydaje, ze one sa siostrami i tez je bardzo lubie🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 19:53 Lubię barwne osobowości i często smiesza mnie rzeczy, które nie śmieszą innych a zwłaszcza pewne poważne forumki. Poczucie humoru to jedna z cech, które najwyżej cenię w ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 19:55 A mnie tam Lajtova depilacyjne też zainspirowała! Można by rzec, że jest trendsetterką! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 21:00 Mnie sie czasami wydaje, ze one sa siostrami i tez je bardzo lubie Pewnego razu zyly na swiecie trzy siostry - zaczal Susel bardzo szybko. - Nazywaly sie Kasia, Jasia i Basia i mieszkaly na dnie studni. -A czym sie zywily? - zapytala Alicja, która te sprawy najbardziej interesowaly. - Zywily sie syropem - odparl Susel po parominutowym namysle. - Nie mogly chyba zywic sie samym syropem - sprzeciwila sie Alicja. - Bo bylyby na pewno chore. - Istotnie - rzekl Susel. - One byly chore. Bardzo chore. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 21:23 Ty też nie odchodź pls. Żenada też ubarwia forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 23:38 Ty to masz tupet. Musze przyznac. Tak zenujacych smetow jak twoje my 3 siostry razem nie splodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 18:43 U mnie całkiem ładna pogoda. Słońce świeci i nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 18:46 U mnie podobnie. Cieszmy się dobrą pogodą. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 18:57 lajtova napisał(a): > U mnie podobnie. Cieszmy się dobrą pogodą. > Nasz okienko w piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 18:55 Nastap sie lajtowa. Zaloz inny nick I Od nowa.. O samorym😎 Upierdliwe to, czlowiek podchodzi do ciebie z sercem Na dloni, a ty plujesz w Ta dlon. Wiem jak jest. U mnie tez. Minie, a jak nie no to huj. Bedzie jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Odchodzę z forum 05.06.21, 21:24 No i gitara. Siedź tu i pisz. I like it. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella Re: Odchodzę z forum 06.06.21, 00:45 😃😃😃😃nie strasznie strasz, bo sie ze***asz😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś